Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

ZGLOBEX RELAX KAPSULE A10

ZGLOBEX RELAX KAPSULE A10
ZGLOBEX RELAX KAPSULE A10

Delovanje:

  • Zaustavlja grčeve u mišićima, a naročito noćne.
  • Smanjuje učestalost i trajanje grčeva.
  • Otklonja bol.

Sastav:

Magnezijum direktno obezbeđuje energiju mišićima i omogućava njihovu pravilnu kontrakciju bez nastajanja grčeva. Magnezijum iz Zglobex® Relax kapsula je jedinstven jer se zahvaljujući lipozomalnoj opni lako apsorbuje u većoj količini i duže zadržava u organizmu. Nema tzv. metalni ukus i nema laksativni efekat koji su karakteristični za elementarni magnazijum.

Vitamin K2-MK7 poboljšava cirkulaciju i čuva elastičnost krvnih sudova. Najnovija istraživanja pokazuju da K2-MK7 pomaže da se smanji bol, učestalost i trajanje grčeva. Redovnom upotrebom Zglobex® Relax kapsula sprečava se nastanak grčeva.

Vitamin B6 je veoma značajan za izgradnju i normalno funkcionisanje nerava koji prenose impulse od mozga do mišića. U nedeostatku vitamina B6 dolazi do preterane stimulacije i grčenja mišića. Zbog toga se osobama koje imaju probleme sa grčevima, naročito noćnim, preporučuje dodatni unos ovog vitamina.

Način primene:

Jedna do dve kapsule dnevno.

Pakovanje: 10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
638,00 RSD
  • Lager: Ima na stanju
  • Šifra proizvoda: 18128