Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

TOPTEN BEBI SUN KR. F50 4992

TOPTEN BEBI SUN KR. F50 4992
TOPTEN BEBI SUN KR. F50 4992

Topten bebi sun krema je specijalno formulisana krema namenjena pouzdanoj zaštiti osetljive kože dece mlađeg uzrasta za vreme boravka na suncu od opekotina i iritacija izazvanih sunčevim zračenjem i drugim štetnim uticajima. Sadrži veoma efikasane međusobno uravnotežene UVA/UVB filtere koji stvaraju vodootpornu fotostabilnu barijeru koja ne prodire u kožu zbog čega ne izaziva alergije. Obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Jedinstveni smirujući kompleks vitamina E, pantenola i prirodnih ulja intenzivno hidrira i neguje kožu. Mogu je koristiti i osobe sa osetljivom i veoma osetljivom kožom.

Prirodni sastojci:

  • Maslinovo ulje
  • Pčelinji vosak.

Način upotrebe:

  • Ravnomerno namazati i temeljno utrljati, neposredno pre izlaganja kože suncu. Postupak često ponavljati, a posebno nakon kupanja, znojenja i brisanja peškirom. Izbegavati dodir sa očima.

Važne napomene:

  • Posavetujte se sa lekarom u vezi sa sunčanjem dece mlđeg uzrasta. Decu i bebe ne izlagati direktno sunčevoj svetlosti. Za zaštitu glave vašeg deteta koristite šešir ili tanku kapu, svetle boje. Sledite SPF oznake na ambalaži. Za decu mlađeg uzrasta nisu preporučljivi faktori ispod SPF 50. Oblačno nebo ne štiti od sunca. Nanošenjem isuviše male količine kreme značajno smanjujete nivo zaštite. Češće nanosite kremu, a posebno nakon plivanja i brisanja, kako biste održali početni nivo zaštite.

Pakovanje: 250ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
941,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 17042