Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

TETESEPT KUPKA JOINTS&MUSCLES 125ML

TETESEPT KUPKA JOINTS&MUSCLES 125ML
TETESEPT KUPKA JOINTS&MUSCLES 125ML

Joints & Muscles kupka je specijalno kreirana mešavina koja sadrži biljne ekstrakte arnike i gaveza i visokokvalitetnim etarskim uljima ruzmarina, eukaliptusa, mirte i belog bora sa produženim efektom na mišiće i zglobove.

U kombinaciji sa toplom vodom pospešuje cirkulaciju krvi i blagotvomo deluje na mišićno koštani sistem.

Gavez je poznat u botanici po svom pozitivnom dejstvu na mišićno-koštani sistem.

Arnika se tradicionalno koristi za probleme sa mišićima i zlobovima.

Ruzmarin i beli bor osnažuju i podstiču cirkulaciju krvi.

Dragocene biljne esencije primetno olakšavaju napetost mišića i zglobova, a produženi prijatan osećaj u mišićima i zglobovima prisutan je satima nakon završenog kupanja. Za sve to je zaslužan Balnosome® efekat pomoću koga se etarska ulja i prirodni ekstrakti iz kupke ravnomerno raspoređuju u vodi za kupanje i intenzivno razvijaju svoju prirodnu snagu.

Način upotrebe:

U zavisnosti od veličine kade, u vodu zagrejanu na 35-38°C, dodajte 1 poklopac kupke i uživajte 10-15 minuta. Može se koristiti svakodnevno ili po potrebi. Preporučujemo da se nakon kupanja utoplite i odmorite.

Kupka je narandžaste boje, intenzivnog mirisa sastojaka u atraktivnoj staklenoj boci sa poklopcem koji služi kao dozer. Bez parafina, mineralnih ulja i slikona. Ne stvara penu. Za 12 kupanja.

Upozorenje:

Proizvod za kupanje za odrasle. Čuvati van domašaja dece. Ne koristiti na povređenoj koži. Ne koristiti tokom trudnoće i dojenja.

Pakovanje: 125ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
856,00 RSD
  • Lager: Ima na stanju
  • Šifra proizvoda: 28578