Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

SYNOSTEO KESICE A30

SYNOSTEO KESICE A30
SYNOSTEO KESICE A30

Synosteo kesice su dijetetski suplement koji ima jedinstven sastav u formi šumećeg praška. Prednost šumećeg praška je što se mnogo brže iskoristi u odnosu na tablete i kapsule jer su njihove soli već razgradjene pre nego što stignu do stomaka.

Synosteo je kombinacija vitamina D3, kalcijuma i vitamina K. Vitamin D3 obezbeđuje bolju iskoristljivost kalcijuma, a kombinovana primena pruža bolju komplijansu.

Ima prijatan ukus pomorandže što je prednost u odnosu na slične suplemente. Sadrži vitamin Κ27. Vitamin K2 sprečava formiranje arterijske kalcifikacije i poboljšava zdravlje kostiju povećavanjem koštane mase i smanjenjem gubitka kosti.Ne sadrži gluten i laktozu. Može biti primenjen kao monoterapija u osteopeniji ili osteoporozi ili kao kombinovana terapija u tretmanu osteoporoze sa drugim lekovima.

Većina kalcijumovih suplemenata sadrži kalcijum karbonat. Ova forma kalcijuma nije podložna varenju i mora biti uneta sa hranom.

Sastav:

  • Kalcijum (citrat 500mg i laktat 300mg)   800mg
  • Vitamin D3 (holekalciferol)   20μg
  • Vitamin K2 (menahinon)   45μg

Upotreba:

  • Jedna kesica dnevno. Kesicu rastvoriti u 125ml (pola čaše) vode i odmah popiti. Uzimati odmah posle obroka ili u kombinaciji sa sokom od pomorandže.

Pakovanje: 30 kesica

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.258,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 23383