Apoteka Cvejić
Korpa

Super cena

VICHY LIFTACTIVE SPECIALIST SUMMER PROMO SET
SUPER CENA NOVO
Brend: Vichy
Vichy Liftactiv Specialist Summer PROMO set - Nega protiv bora sadrži Liftactiv Specialist Dnevna nega (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily Tonirani vodeni fluid protiv znakova fotostarenja SPF 50+ (1 ml), Eko mleko za telo za zaštitu od sunca SPF 50+ (75 ml), torbicu za plažuLiftactiv Speciali..
4.873,00 RSD
VICHY LIFTACTIV SUPREME SUMMER PROMO SET - SUVA KOŽA
SUPER CENA
Brend: Vichy
Vichy Liftactiv Supreme Summer PROMO set - Nega protiv bora - Suva koža sadrži Liftactiv Supreme dnevnu negu za korekciju bora i čvrstine kože - suva koža (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily Tonirani vodeni fluid protiv znakova fotostarenja SPF 50+ (1 ml), Eko mleko za zaštitu od sunca SPF 50+..
3.913,00 RSD
REVITA DIRECT ORANGE KESICE 15X2g
SUPER CENA
Brend: Revita
Revita Direkt Imuno Shot, direkt granule, je dijetetski proizvod na bazi liofilizovanog matičnog mleča. Niskokaloričan je, aromatizovana prirodnom aromom narandže, zaslađena zaslađivačima, obogaćena dnevno preporučenom dozom vitamina C. Kutija sadrži 15 kesica po 2g...
915,00 RSD
PROTECT CEVITAL CINK KESICE 320MG A20
SUPER CENA
Brend: Esensa
Cevital Forte Direct predstavlja idealnu kombinaciju vitamina C, cinka i visokokvalitetnih, standardizovanih ekstrakata plodova acerole i šipka, koji su dodatni izvori vitamina C, ali i drugih vitamina, minerala i jedinjenja sa blagotvornim učinkom na ceo organizam. Kesice sadrže optimalno balansira..
357,00 RSD
PROLIFE SUSPENZIJA A7
SUPER CENA
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.255,00 RSD
PROLIFE PASTILE A24
SUPER CENA
Brend: Jgl
Probavni sistem ljudskog organizma sadrži veliki broj bakterija od kojih su neke korisne, a druge štetne. Njihova ravnoteža određuje brojne funkcije probavnog sistema i utiče na niz procesa unutar organizma. Korisne bakterije učestvuju u probavi hranjivih supstanci, štite nas od patogenih bakterija,..
1.247,00 RSD
PROBIOTIC KAPSULE A10
SUPER CENA
Probiotic je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav:Kapsula u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi liofiliz..
349,00 RSD
PROBIOTIC FORTE KAPSULE A10
SUPER CENA
Probiotic forte je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja i probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii (S. boulardii), obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav..
595,00 RSD
PANTENOL pena 9%  150ml
SUPER CENA
Brend: Galenika
Delovanje:Pantenol 9% Pena uravnotežava sadržaj vlage u koži izloženoj sunčevoj svetlosti, vetru, hladnoći i vodi. Pantenol 9% pena osvežava, regeneriše i vašu kožu održava vlažnom i negovanom. Pantenol 9% pena se preporučuje za:negu i hidrataciju kože;negu kože nakon sunčanja;regeneraciju kože..
906,00 RSD
OLIGOVIT DRAŽEJE  A30
SUPER CENA
Brend: Galenika
Oligovit dražeje predstavljaju kombinaciju 10 vitamina i 10 najpotrebnijih minerala.Oligovit podmiruje povećane potrebe organizma za vitaminima i mineralima i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani (jednolična ishrana, dijeta, alkoholizam).Vitamini i minerali koji ulaze u sastav Oligovita su neopho..
735,00 RSD
MAGNEZIJUM 375 PLUS B6 KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Inpharm
MAGNEZIJUM 375 plus B6, popularna "balerina", sadrži preporučenu dnevnu dozu magnezijuma i vitamina B1 i B6, pri čemu vitamini B1 i B6 doprinose boljoj resorpciji magnezijuma. Upotreba:  1 kapsula dnevno...
389,00 RSD
LACTOGYN GEL 50G
SUPER CENA
Brend: Jgl
Lactogyn gel uklanja suvoću materice i intimnog područja.Delovanje:Nanošenjem Lactogyn gela uklanja se suvoća i neugodnost prilikom polnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva. Lactogyn gel mogu koristiti i muškarci, može se naneti na prezervativ ili koristiti za olakšavanje um..
729,00 RSD
INHALATOR KOMPRESORSKI NEB 200 MICROLIFE
SUPER CENA
Brend: Microlife
Microlife NEB 200 je kompresorski inhalator za svakodnevnu upotrebu, pogodan za celu porodicu. Kompaktan je i praktičan što omogućava laku prenosivost i skladištenje.-Efikasan tretman za gornje i donje delove respiratornog trakta-Velika brzina raspršivanja skraćuje vreme inhalacije-Jednostavna upotr..
0,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 500MG
SUPER CENA
Bulacol 500 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
535,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 250MG
SUPER CENA
Bulacol 250 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
438,00 RSD
BECUTAN KIDS VITs MULTI IMUNO kesice 14x
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Becutan KIDS VITs Multi Imuno predstavlja dodatak ishrani sa ukusom pomorandže koji sadrži kombinaciju vitamina, minerala i probiotika (Lactobacillus rhamnosus GG) u obliku praška za rastvaranje. Proizvod je formulisan kao PRAŠAK za rastvaranje koji se nalazi u KESICI SA DVA ODVOJENA ODELJKA (DUO..
756,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 16 (1 strana)