Apoteka Cvejić
Korpa

Super cena

VIZOL S INTENSIVE  KAPI ZA OČI 10ML
SUPER CENA
Brend: Jgl
Vizol S INTENSIVE su veštačke suze koje sadrže  hijaluronsku kiselinu (0,15 %) i dekspantenol (2 %). Vizol S INTENSIVE je bez konzervansa i povećava vlaženje i regeneraciju oštećene sluznice oka.Namenjen je blagim do umerenim smetnjama suvog oka i regeneraciji površine oka uslied mehaničkih iri..
1.079,00 RSD
VIZOL S  KAPI ZA OČI 0,40%  10ML
SUPER CENA
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci nako..
1.025,87 RSD
VIZOL S  KAPI ZA OČI 0,21%  10ML
SUPER CENA
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci..
777,00 RSD
VITAMIN D3 2000 UI KAPSULE A30
SUPER CENA -20 %
Brend: Dacom Pharma
Vitamin D3 je dijetetski suplement koji deluje na mišićno-skeletni, imuni, respiratorni, kardiovaskularni i nervni sistem, te metabolički sindrom i onkološke bolesti.Delovanje:mišićno-skeletni sistem - reguliše metabolizam kosti, nivo fosfora i kalcijuma u krvi, remodeliranje kosti, sekreciju PTH i ..
712,00 RSD 890,00 RSD
UNFLU GRANULE ZA ORALNI RASTVOR A10
SUPER CENA -20 %
Opis proizvodaJedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih. Može se primenjivati uz antibiotsku i drugu terapiju. Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt Pelargonium sidoides (Afrička muškatla), koji ispoljava antibakterijska i imuno..
332,00 RSD 415,00 RSD
TYLOL HOT granule  (60+500+4)mg  6x20g
SUPER CENA
Brend: Nobel
Lek Tylol Hot je namenjen za ublažavanje simptoma prehlade, gripa kao što su kongestija sluzokože nosa (zapušen nos), kijanje, curenje nosa, povišena telesna temperatura, glavobolja i bol u mišićima i zglobovima.Lek Tylol Hot..
0,00 RSD
SUPRADYN IMUNO 500 VITAMIN C ŠUMEĆE TABLETE A20
SUPER CENA -15 %
Brend: Bayer
Novi preparat kao dodatak ishrani Supradyn IMUNO Vitamin C sadrži 500 mg vitamin C.Namena:Studije su pokazale da vitamin C skraćuje trajanje prehlade i ublažava težinu simptoma prehlade u proseku za 23%.Nedostatak vitamina C može dovesti do pada imuniteta i povećane podložnosti organizma infekcijama..
514,00 RSD 605,00 RSD
SUPRADYN FAST KESICE A10
SUPER CENA -15 %
Brend: Bayer
Delovanje:Supradyn fast kesice su dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina, minerala i koenzima Q10, a koji predstavlja nutritivnu podršku energetskom metabolizmu. Multivitamin broj 1 u Evropi. Podstiče stvaranje energije. Može delovati već nakon prvog uzimanja.Sastav:Jedna šumeć..
617,00 RSD 726,00 RSD
SUPRADYN ENERGY TABLETE A30
SUPER CENA -15 %
Brend: Bayer
Delovanje:Supradyn Energija tablete su dodatak ishrani koji se koriste kao dodatni izvor vitamina, minerala i koenzima Q10, a koji predstavljaju nutritivnu podršku energetskom metabolizmu. Multivitamin broj 1 u Evropi. Podstiču stvaranje energije. Mogu delovati već nakon prvog uzimanja.Sastav:J..
889,00 RSD 1.046,00 RSD
SUPRADYN ENERGY ŠUMEĆE TABLETE
SUPER CENA -15 %
Brend: Bayer
Delovanje:Supradyn Energija, šumeće tablete je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina, minerala i koenzima Q10, a koji predstavlja nutritivnu podršku energetskom metabolizmu. Multivitamin broj 1 u Evropi. Podstiče stvaranje energije. Može delovati već nakon prvog uzimanja.Sasta..
688,00 RSD 809,00 RSD
SNUP D SPREJ ZA NOS ZA ODRASLE 10ML
SUPER CENA
Brend: Hemofarm
 SNUP D sprej za nos  za odrasle, 1 mg/mL + 50 mg/mL je indikovan:- za ublažavanje simptoma nazalne kongestije tokom akutnog seroznog rinitisa i kao pomoćna terapija ulečenju mukoznih lezija,- za ublažavanje simptoma vazomotornog rinitisa (rhinitis vasomotorica) i- za ublažavanje teškoća p..
0,00 RSD
SIMETORAL TABLETE ZA ŽVAKANJE 20x80MG
SUPER CENA -15 %
Brend: Hemofarm
Simetoral tablete se koriste za ublažavanje i simptomstsko lečenje tegoba uzrokovanih gasovima, kao što je nadutost, osećaj punosti, bol u gornjem abdomenu, podrigivanje, sindrom iritabilnog creva i postoperativni bol uzrokovan gasovimaUputstvo za primenu:deca odA 6-14 godina: 3-4 tbl na danstariji ..
495,00 RSD 582,00 RSD
SILBEN NANO REPAIR SPREJ 125ML NTC
SUPER CENA
SILBEN nano repair medicinsko sredstvo u obliku praška u spreju, zahvaljujući svojim svojstvima, deluje kao zaštitna barijera koja sprečavajući omekšavanje povređene kože, posebno kod rana sa sekrecijom pomaže da se ponovo uspostavi normalno fiziološko stanje, što podstiče prirodno obnavljanje kože...
1.109,00 RSD
PROTECT CEVITAL CINK KESICE 320MG A20
SUPER CENA
Brend: Esensa
Cevital Forte Direct predstavlja idealnu kombinaciju vitamina C, cinka i visokokvalitetnih, standardizovanih ekstrakata plodova acerole i šipka, koji su dodatni izvori vitamina C, ali i drugih vitamina, minerala i jedinjenja sa blagotvornim učinkom na ceo organizam. Kesice sadrže optimalno balansira..
349,00 RSD
PROPOLIS KAPI 30ML
SUPER CENA -20 %
PROPOLIS KAPI SASTAV10% visoko prečišćenog ekstrakta propolisa u razblaženom alkoholu (etanolu).NAMENAPropolis kapi doprinose očuvanju prirodne otpornosti organizma i pomažu u ublažavanju tegoba kod upala usta i grla, prehlada i drugih bolesti gornjih disajnih puteva.UPUTSTVO ZA UPOTREBUTri put..
333,00 RSD 416,00 RSD
PROPOHERB N SPREJ ZA NOS 30ML
SUPER CENA -20 %
PROPOHERB NSprej za nos na bazi propolisa i lekovitog biljaSastav:Visoko prečišćeni ugušćeni ekstrakt propolisa (2%)Mešavina propilenglikolnih ekstrakata nadzemnog dela majkine dušice, nadzemnog dela vranilove trave i kore hrasta (20%)Etarsko ulje eukaliptusa (0.1%)Ostali sastojci: propilenglikol, g..
465,00 RSD 582,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 55 (4 strana)