Apoteka Cvejić
Korpa

Super cena

ACTIVE B COMPLEX KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Abela Pharm
Delovanje:U samo jednoj kapsuli dnevno bezbeđuje čitav spektar vitamina B grupe, pažljivo dizajniran za optimalnu apsorpciju i maksimalnu iskoristljivost. Active B complex je poseban, jer sadrži aktivni folat najnovije generacije kojiima 9,7 x veću bioraspoloživost u odnosu na običnu folnu kiselinu...
435,00 RSD
ALKAKAPS BETA CAROTEN KAPSULE A90 2MG
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Delovanje:Beta karoten se u organizmu transformiše u vitamin A koji deluje na vid, pravilan rast i razvoj organizma, kao antioksidans štiti organizam od slobodnih radikala, štiti kožu od štetnog dejstva UV zraka i omogućava koži da pravilno potamni u toku sunčanja.Koristi se zа nаdoknаđivаnje dnevni..
589,00 RSD
ANTIMETIL TABLETE 50MG A15
SUPER CENA
Antimetil je idealno rešenje za blagostanje vašeg želuca. Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod dece starije od tri godine i odraslih. Takođe je pogodan za trudnice od prvog meseca trudnoće.Đumbir u proizvodu Antimetil efikasno i bezbedno smanj..
399,00 RSD
APURETIN KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Dr. Theiss
Apuretin  je dodatak ishrani sa prirodnim sastojcima koji pomažu pri eliminaciji viška vode iz organizma, ubrzavaju metabolizam i redukuju telesnu težinu.Delovanje:- Ubrzava metabolizam.- Pomaže u programu smanjeja prekomerne telesne težine.- Pomaže zaštiti ćelije od oksidativnog stresa.Način p..
799,00 RSD
APURETIN SLIM KAPSULE A60
SUPER CENA
Brend: Dr. Theiss
Apuretin Slim je dodatak ishrani sa prirodnim sastojcima koji pomažu pri eliminaciji viška vode iz organizma, ubrzavaju metabolizam i redukuju telesnu težinu.Delovanje:- Ubrzava metabolizam.- Pomaže u programu smanjeja prekomerne telesne težine.- Pomaže zaštiti ćelije od oksidativnog stresa.Način pr..
915,00 RSD
BENGAY GREASELESS KREM 50G
SUPER CENA
Šta je lek Bengay krem i čemu je namenjen?Lek BENGAY krem sadrži aktivne supstance metilsalicilat 15% i mentol 10% koje spadaju u grupu lokalnih nadražajnih sredstava. Aktivne supstance BENGAY krema poboljšavaju cirkulaciju u koži, dovode do zagrevanja tretiranog područja i ublažavaju bol na mestu p..
0,00 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE 27 VITAMINA+MINERALI A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i minerala u or..
515,00 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE C VITAMIN 1000MG A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
Biofar Vitamin C Acerola 1000 je vitaminski dodatak ishrani za povećanje tonusa i otpornosti organizma. Sadrži 1000mg ekstrakta Acerole, tropske biljke, tzv. američke višnje, izuzetnog  prirodnog izvora vitamina C, koji se bolje resorbuje i iskorišćava u organizmu od sintetičkog. Bioflavonoidi ..
339,00 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE GVOŽĐE+FOLNA KIS. A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbeđuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu. Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i minerala u or..
335,00 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE KALCIJUM-COMPLEX 600MG A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
TriActiv Essential je linija Biofar vitamina proizvedena TriActiv tehnologijom koja obezbedjuje visok stepen bioraspoloživosti i bolje iskorišćenje vitamina i minerala u organizmu.Obogaćene formule sadrže i prirodne koenzime i biljne ekstrakte koji dodatno pojačavaju dejstvo vitamina i mineral u org..
595,00 RSD
BIOFAR TRIACTIV ŠUMEĆE TABLETE MAGNEZIJUM-COMPLEX 300MG A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
Biofar TRIACTIV MAGNEZIUM COMPEX je vitaminsko- mineralni dodatak ishrani pogodan za korišćenje kod osećaja umora i napetosti mišića. Magnezijum je potreban za prenos nervnih nadražaja i za neuromišićni rad, a vitamini B1, B2, B6 i B12 učestvuju u apsorpciji magnezijuma.Sastav:Magnezijum – 300 mgVit..
385,00 RSD
BIOFАR TRIACTIV ŠUMECE TABLETE ACE+SELEN A15
SUPER CENA
Brend: Biofar
ACE+Selen kompleks je dodatak ishrani koji svojim sastavom obezbeđuje aktivne sastojke koji doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.Način upotrebe: Jednu tabletu dnevno rastvoriti u velikoj čaši vode.Pakovanje: 15 šumećih tableta..
405,00 RSD
BLOKMAX GEL 50G
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
BLOKMAX GEL50 mg/g ibuprofen i 50 mg/g levomentolDelovanje:brzo i efikasno deluje protiv bolova (reumatski bol, bol u mišićima, sportske povrede)Pakovanje: 50 gelPre upotrebe detaljno proučiti uputstvo.O indikacijama,merama opreza i neželjenim reakcijama na lek, posavetovati se sa lekarom ili farmac..
0,00 RSD
BLOKMAX RAPID FILM TABLETE 400MG A10
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
BlokMax Rapid / film tabl. 10 x 400mgM01AE01 / ( ibuprofen )Upotreba :lek se uzima u najmanjem intervalu od 6 sata između 2 doze odrasli i deca iznad 12 godina, iznad 40kg: 1 - 6 x 200mg ili 1-3 x 400mg Max. 1,2g dnevnoIndikacije:reumatoidni artritis, ankilozirajući spondilitis, osteoartritis, nereu..
0,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 250MG
SUPER CENA
Bulacol 250 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
389,00 RSD
BULACOL KAPSULE A10 500MG
SUPER CENA
Bulacol 500 je dijetetski suplement koji sadrži probiotski kvasac po imenu Saccharomyces boulardii (S. boulardii) koji svojim delovanjem doprinosi očuvanju funkcije digestivnog trakta odnosno ublažava stomačne tegobe kao što su dijareja, nadutost, mučnina i bol u stomaku. Sastav:Saccharomyces b..
529,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 100 (7 strana)