Apoteka Cvejić
Korpa

Super cena

MAGNOFIT DIRECT GRANULE 300MG A20
SUPER CENA
Magnofit direct predstavlja dodatak ishrani koji omogućava dostizanje preporučenog dnevnog unosa magnezijuma i održavanje fizioloških funkcija organizma koje su zavisne od magnezijuma. Magnezijum doprinosi funkcionisanju nervnog sistema, stvaranju energije, mišićnoj funkciji. Magnofit direct im..
299,00 RSD
GE132 NATURAL KAPSULE A60
SUPER CENA
GE132+natural je dodatak terapiji kod malignih oboljenja, oboljenja srca i krvnih sudova, šećerne bolesti, hroničnih bolestpluća.GE132+Natural će poboljšati opšte stanje organizma i uticati povoljno na krvnu sliku i imuni sistem, a istovremeno u određenoj meri pomoći će i efekat redovne terapije. Ta..
6.869,00 RSD
FEBRICET TABLETE 500MG A12
SUPER CENA
Brend: Hemofarm
FEBRICET TABLETEAktivna supstanca: ParacetamolLek Febricet sadrži aktivnu supstancu paracetamol, koja pripada grupi analgetika i antipiretika. Analgetici su lekovi koji otklanjaju bolove, a antipiretici su lekovi koji snižavaju povišenu telesnu temperaturu.Lek Febricet se koristi u terapiji blagog d..
0,00 RSD
CAFFETIN COLDMAX PRAŠAK A10
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Opis proizvodaCaffetin COLDmax je kombinovani preparat, koji sadrži dve aktivne komponente: paracetamol i fenilefrin. Paracetamol ublažava bol i snižava telesnu temperaturu. Fenilefrin smanjuje nazalnu kongestiju i obezbeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih puteva. Caffetin COLDmax se koristi za..
0,00 RSD
CAFFETIN COLD FILM TABLETE A10
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Opis proizvodaCaffetin Cold je kombinovani preparat, koji sadrži četire aktivne komponente: paracetamol pseudoefedrin, dekstrometorfan i askorbinsku kiselinu (vitamin C). Paracetamol smanjuje bol i snižava telesnu temperaturu. Pseudoefedrin smanjuje nazalnu kongestiju (zapušenje nosa) i obezbeđuje p..
0,00 RSD
ALORA ULTRA FILM TABLETE A30
SUPER CENA
Brend: Nobel
Alora Ultra je preparat namenjen ublažavanju:problema izazvanih stresom i anksioznošću kao što su nesanica, nemir, zabrinutost, depresija, napetostproblema u menstrualnom i periodu menopauzenervno uzrokovanih problema sa probavom ili povišenim pritiskom i kardiovaskularnim sistemom generalno.Delovan..
899,00 RSD
ALKAKAPS SHARK OIL KAPSULE A30
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Delovanje:Zahvaljujući jedinstvenim hranljivim materijama iz ajkuline jetre, kao što su omega-3 masne kiseline, vitamini A i D, Shark Oil kapsule su izuzetno koristan proizvod koji je naročito važan za osobe koje imaju smetnje ili oboljenja srca i krvnih sudova, povišen holesterol u krvi, smanjeno s..
698,00 RSD
ALKAKAPS OMEGA 3 KAPSULE A60 500MG
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Delovanje:    Zа kаrdiovаskulаrnu prevenciju posle preležаnog infаrktа miokаrdа    Kod povećаnog nivoа trigliceridа i holesterolа u krvi    Kod povišenog krvnog pritiskа    Kod demencije, smаnjene koncetrаcije i gubitkа pаmćenjа, kod depresije i Alchаjmerove b..
681,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)