Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

STRONG DEEP SLEEP MELATONIN KAPSULE A10

STRONG DEEP SLEEP MELATONIN KAPSULE A10
STRONG DEEP SLEEP MELATONIN KAPSULE A10

Strong nature deep sleep melatonin je dijetetski suplement koji ekstrakt cveta pasiflore i melatonin. Preporučuje se kod nesanice, poremećaja spavanja usled rada u noćnim smenama, jat lag-a.

Delovanje:

Cvet pasiflora se tradicionalno koristi za ublaženje blagih simptoma mentalnog stresa i nesanice. Melatonin, hormon koji se sintetiše u hipofizi, učestvuje u regulaciji sna, stvara se u mraku a maksimalnu koncentraciju dostiže tokom noći. Pored toga melatonin je i snažan antioksidans, koji lako prolazi kroz sve ćelijske membrane, uključujući i krvno moždanu barijeru. Melatonin doprinosi smanjenju vremena koje je potrebno za ulazak u san, poboljšanju ritma budnost – san, lakšem prilagođavanju čestim promenama vremenskih zona.

Sastav:

  • melatonin 1 mg 
  • suvi ekstrakt cveta pasiflore (Passiflorae incarnatae flos ext sicc) , 10:1,  100mg

Način primene:

Jedna kapsula, nakon obroka, pre odlaska na spavanje.Za lakše prilagođavanje čestim promenama vremenskih zona, uzimati 1 kapsulu pre spavanja prvog dana putovanja i nekoliko narednih dana nakon dolaska na odredište.

Upozorenje i mere opreza:

Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata. Osobe sa oboljenjima jetre, bubrega, autoimunim oboljenjima treba da konsultuju lekara pre upotrebe preparata. Ne primenjivati preparat sa antidepresivima, benzodiazepinima, adrenergičkim agonistima/antagonistima, antipsihoticima, sedativnim antihistaminicima. Ne konzumirati alkohol nakon uzimanja preparata. Ne preporučuje upravljanje motornim vozilima i mašinama, jer može uzrokovati pospanost. Ne preporučuje upotreba duža od 15 dana.

Pakovanje:

10 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
225,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 8501