Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

STRONG COENZIM Q10 100MG KAPSULE A30 1+1 GRATIS

STRONG COENZIM Q10 100MG KAPSULE A30 1+1 GRATIS
STRONG COENZIM Q10 100MG KAPSULE A30 1+1 GRATIS

Koenzim Q10 je dijetetski suplement  neophodan za funkcionisanja organizma, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti. Nedostatak ovog koenzima naročito se odražava na rad organa koji neprestano funkcionišu i imaju visoke energetske zahteve (srce, mozak, bubrezi). Smatra se da je nedostatak koenzima Q10 jedan od osnovnih faktora starenja. Kod osoba od 40 godina koncentracija koenzima Q10 je smanjena za oko 30%, dok je kod kod osoba starijih od 60 godina smanjena do 60 – 80% u odnosu na mladje osobe od 20 godina.

Delovanje:

Koenzim Q10 neophodan za funkcionisanja organizma, psihofizičke kondicije, vitalnosti i dugovečnosti.

  • omogućava pravilno funkcionisanje kardiovaskularnog sistema (održava nivo krvnog pritiska) i koristi se kao dodatak terapiji statinima i beta-blokatorima (lekovi koji dovode do deficita koenzima Q10)
  • ima jedinstvenu ulogu u procesu proizvodnje energije u ćelijama (prisutan je u mitohondrijama, delovima ćelija koji predstavljaju centre za proizvodnju energije i njeno korišćenje u metaboličkim procesima)
  • deluje kao snažan antioksidans – štiti ćelije od štetnog delovanja slobodnih radikala i pomaže u suprotstavljanju oksidativnom stresu. Kao dodatak ishrani preporučuje se osobama starijim od 35 godina, osobama izloženim stresu, sportistima, kao i za stanja hroničnog umora i iscrpljenosti organizma.

Sastav:

Koenzima Q 10 100mg

Način primene:

1 kapsula dnevno uz obrok.

Upozorenje i mere opreza:

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, kao ni osobama preosetljivim na sastojke proizvoda.

Pakovanje:

30 kapsula(+30k kapsula gratis)

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.018,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 8498