Apoteka Cvejić
Korpa

STRONG CINK SELEN + A + C + D VITAMINI KAPSULE A30

STRONG CINK SELEN + A + C + D VITAMINI KAPSULE A30
STRONG CINK SELEN + A + C + D VITAMINI KAPSULE A30

STRONG NATURE cink + selen + vitamini A C D je dijetetski suplement na bazi vitamina A, C i D, selena i cinka namenjen očuvanju normalne funkcije imunog sistema.

Delovanje:

Cink je jedan od najznačajnijih elemenata - neophodan je za ćelijsku deobu, zaštitu ćelija od oksidativnih oštećenja, normalnu funkciju imunog sistema, za normalnu spermatogenezu i održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi, zdravu kožu, kosu i nokte. Osnovne uloge selena su antioksidativne (zaštita ćelija od oksidativnih oštećenja) i normalna spermatogeneza. Posebno se preporučuje unos selena starijim osobama, pušačima, u stanjima stresa, kod oslabljenog imuniteta i učestalih infekcija, sportistima, za normalan rad štitne žlezde. Vitamin A doprinosi normalnom metabolizmu gvožđa. Vitamin C doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i povećava apsorpciju gvožđa.

Sastav:

  • Vitamin C (kao natrijum-L-askorbat)  80 mg
  • Cink (kao cink-bisglcinat)                      15 mg
  • Vitamin A (kao retinil-acetat)             800 µg
  • Selen (kao l-selenometionin)             100 µg
  • Vitamin D (kao holekalciferol)             10 µg

Način primene:

1 kapsula dnevno uz obrok.

Upozorenje i mere opreza:

Istovremena primena preparata cinka i određenih antibiotika (hinoloni, tetraciklini) može dovesti do smanjene resorpcije leka i efikasnosti. U tom slučaju preporučuje se uzimanje preparata cinka 2 sata pre ili 4 sata nakon uzimanja antibiotika.

Pakovanje:

30 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
645,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 27897