Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

SINEFARM BELI SLEZ+KAMILICA+VITAMIN C SIRUP 140ML

SINEFARM BELI SLEZ+KAMILICA+VITAMIN C SIRUP 140ML
SINEFARM BELI SLEZ+KAMILICA+VITAMIN C SIRUP 140ML

Delovanje: 

Ekstrakt korena belog sleza sadrži dosta sluzi koja u tankom sloju prekriva sluznice i na taj način ih štiti od nadražaja. Zbog toga se koristi kod katara respiratornih organa, upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala, kao i za smirivanje upala i iritacije sluznice organa za varenje (gastritis, enteritis, čir isl.).

Ekstrakt cveta kamilice je poznat u narodnoj medicini prvenstveno u lečenju želudačno crevnih poremećaja (gastritis, kolitis, enteritis, nadimanje), prolivi na nervnoj bazi isl. Zbog svog spazmolitičnog i antiseptičkog dejstva daje se i kod zapaljenja disajnih organa.

Dodatkom vitamina C pojačava se profilaksa i lečenje raznih infekcija. Vitamin C povećava fagocitnu moć krvnih ćelija - leukocita i time otpornost organizma prema mikroorganizmima. Spada u red najefikasnijih antioksidanasa. Vitamin C je hidrosolubilan i višak se izlučuje iz organizma te ne postoji mogućnost predoziranja. Dnevne potrebe za vitaminom C su kod odraslog čoveka od 75-100 mg. Jedna supena kašika (15 ml) sadrži 15 mg vitamina C.

Sastav: 

Tečni ekstrakt korena belog sleza, tečni ekstrakt cveta kamilice, vitamin C

Način primene:

  • Odrasli: 4 puta dnevno po 1 supena kašika (15 ml).
  • Deca školskog uzrasta: 4 puta dnevno po 2 kafene kašike (10 ml).
  • Deca predškolskog uzrasta: 4 puta dnevno po 1 kafena kašika (5 ml).
  • Za decu do jedne godine konsultovati pedijatra.

Sirup se uzima nerazblažen pre jela. 

Pakovanje: 140ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
285,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 15970