Apoteka Cvejić
Korpa

PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE A60

PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE A60
PROBOTANIC ORIGANOL STRONG KAPSULE A60

Namena:

Origanol Strong kapsule su  namenjene svima onima koji teško podnose pijenje ulja divljeg origana.

Delovanje: 

Glavni antibakterijski i aktivni sastojak origana je karvakrol. Što je veći procenat karvakrola u origano ulju, ulje je cenjenije i efikasnije. Dokazano je da origano ulje ne dozvoljava bakterijama da dišu i u veoma kratkom periodu ih ubija. Tako da ne dozvoljava njihovu mutaciju i otpornost. Origano ulje ubija čak i već mutirane bakterije.Postoji veliki broj naučnih studija koje dokazuju moć divljeg origana. Još 1910.god. potvrdjeno je da je ulje divljeg origana najjači biljni antiseptik na svetu.

Sastav: 

U svom sastavu sadrži organsko ulje divljeg origana (Origanum minutiflorum), hladno ceđeno, nerafinisano, organsko maslinovo ulje (Olea europaea) i organski riblji želatin. Sadržaj karvakrola: 80%. Softgel kapsule su izradjene od ribljeg želatina.

Način primene: 

​Odrasli i deca starija od 12 godina: 1 softgel kapsula tri puta na dan, posle jela sa čašom vode Deca starija od 6 godina: 1 softgel kapsula, dva puta na dan, posle jela sa čašom vode 

Napomena: Kontraindikovano je uzimanje kod anemije, težih oštećenja jetre i bubrega, alergija na origano biljku i kod antikoagulantne terapije.

Pakovanje: 60 kapsula

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.331,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14221