Apoteka Cvejić
Korpa

PREGNAZON COMPLETE KAPSULE A60

PREGNAZON COMPLETE KAPSULE A60
PREGNAZON COMPLETE KAPSULE A60

Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima I omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.

Pregnazon® Complete kapsule su jedinstvena formulacija koja pruža sve neophodne vitamine i minerale zajedno sa DHA i EPA omega - 3 masnim kiselinama za optimalan razvoj mozga i oka fetusa.

Posebno formulisana i pažljivo uravnotežena da obezbedi preporučeni dnevni unos folne kiseline i vitamina D, zajedno sa 19 drugih hranljivih materija koje obezbeđuju optimalnu nutritivnu podršku u svim fazama trudnoće i ranog materinstva. Pregnazon® Complete je idealan dodatak pre začeća, tokom trudnoće i dojenja.

Osim za pravilan rast i razvoj deteta, omega 3 se takođe smatra najprirodnijim načinom da se spreči postporođajna depresija . Folna kiselina je neophodna za svaki proces u organizmu koji je povezan sa deobom ćelija,esencijalna je za DNK I RNK replikaciju što je od posebnog značaja za fetalni razvoj.

Način upotrebe

Odrasli jednu kapsulu dnevno uz glavni obrok.

Sastav

prirodni beta-karoten; D3 (holekalciferol); vitamin E (D-alfa-tokoferol); vitamin C ( L-askorbinska kiselina); vitamin B1 (tiamin-hidrohlorid); vitamin B2 (riboflavin); vitamin B3 (nikotinamid); vitamin B6 (piridoksin-hidrohlorid); folna kiselina (pteroilmonoglutaminska kiselina); vitamin B12 (cijanokobalamin) biotin (D-biotin); pantenonska kiselina; vitamin K (fitomenadion); kalcijum (kalcijum-karbonat); gvožđe (gvožđe(II)-fumarat); cink (cink-oksid); magnezijum (magnezijum-oksid); jod (kalijum-jodid); bakar (bakar-sulfat); selen (natrijum-selenit); riblje ulje koje obezbeđuje: omega-3, EPA, DHA.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
2.929,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 25736