Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

POXCLIN PENA PROTIV OVČIJIH BOGIJA 100ML

POXCLIN PENA PROTIV OVČIJIH BOGIJA 100ML
POXCLIN PENA PROTIV OVČIJIH BOGIJA 100ML

Ovčije boginje (takodje varičele) su akutna infektivna bolest, koja se obično javlja kod male dece. Bolest izaziva virus Varicella zoster.

Glavni i najdosadniji simptom koji prati ovčije boginje je osip koji svrbi. Javlja se kao crvene tačkice, koje se ubrzo šire u male plikove. Vrh plika se lako skida češanjem. Može i sam da se otvori i nastaje krasta. Sve je propraćeno prilično jakim svrabom, što povećava potrebu za češanjem. Ako su plikovi izgrebani i nezaštićeni, često su izloženi bakterijskim infekcijama, što može da izazove nastanak ožiljaka.

Iz tog razloga  glavna briga kod ovčijih boginja je kako  ublažiti  svrab.

Delovanje:

PoxClin pena za hlađenje ublažava simptome ovčijih boginja i koristi se za brzo ublažavanje iritacije, svraba i osetljivosti povezanih sa ovčijim boginjama.

Sastav:

Pena je zasnovana na patentiranom bioaktivnom kompleksu 2QR koji pomaže u zaštiti iritirane kože i ublažavanju iritacije. Smanjuje svrab i poboljšava kvalitet i teksturu kože.

Način primene:

Naneti tri puta dnevno ili kada želite da ublažite simptome.

Napomena:

Za dodatni efekat hlađenja penu možete čuvati u frižideru.

Pakovanje: 100ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.457,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14813