Apoteka Cvejić
Korpa

PHYSIOMER STRONG SPREJ 210ML

PHYSIOMER STRONG SPREJ 210ML
PHYSIOMER STRONG SPREJ 210ML

Physiomer Strong Jet je proizvod za negu i čišćenje nosa koji je u obliku prijatnog i snažnog mlaza. Svojim snažnim raspršivanjem uklanja čvrst i gnojni sekret koji se može javiti u post operativnom periodu nakon endonalaznih operacija, ili kod pacijenata koji boluju od hroničnih rino-sinusioidnih problema. Čisti nosne hodnike uklanjanjem udahnutih alergena i nečistoća poput bakterija, virusa, prašine, grinja, polena, dima i drugih zagađivača.Otklanja čvrste ili gnojave sekrete koji se mogu javiti tokom postoperativnog perioda. Physiomer Strong jet je pogodan za upotrebu kod odraslih i dece starije od 10 godina.

Sastav: Prirodan, sterilan I izotoničan rastvor prečišćene morske vode. Izotonična koncentracija mineralnih soli i oligoelemenata je ekvivalnetna koncentraciji od 9 g/l natrijum hlorida koja se nalazi u ljudskom organizmu.

Način primene: Namestite mlaznicu. Stanite ispred lavaboa i okrenite glavu na jednu stranu. Pažljivo ubacite mlaznicu u gornju nozdrvu i pritisnite mlaznicu kako biste raspršili rastvor.  Posle par sekundi, rastvor normalno izlazi kroz drugu nozdrvu, kao potvrda da ste dobro i uspešno očistili nosni hodnik. Ponovite postupak sa drugom nozdrvom. Očistite (išmrknite) nos. Nakon svake upotrebe, operite mlaznicu pod mlazom vruće vode.

Pakovanje: 210ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.444,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14562