Apoteka Cvejić
Korpa

PHYSIOMER BABYSPREJ 115ML

PHYSIOMER BABYSPREJ 115ML
SUPER CENA
PHYSIOMER BABYSPREJ 115ML

Physiomer Baby sprej je prilagođen za čišćenje osetljivih nosića kod beba i male dece. Namenjen je za svakodnevnu higijenu i u slučaju prehlade. Pročišćava zapušen nos kod beba i omogućava ponovno uspostavljanje disanja na nos. Svojim mikro-raspršivanjem nežno čisti osetljive nosiće beba i male dece od naslaga sluzi koje otežavaju normalno disanje. Njegov mekani vrh sa sigurnosnim graničnikom je specijalno prilagođen osetljivim nosićima da bi se izbegao rizik od povreda i da bi čišćenje nosa bilo nežnije i više prilagođeno deci.

Sastav: prirodan, sterilan, izotoničan rastvor prečišćene morske vode; izotonična koncentracija mineralnih soli i oligoelemenata je ekvivalnetna koncentraciji od 9 g/l natrijum hlorida koja se nalazi u ljudskom organizmu. Bez konzervansa ili hemijskih aditiva.

Način primene: Postaviti bebu da legne na leđa sa glavom okrenutom na stranu.Nežno postaviti mlaznicu u jednu nozdrvu i pritisnuti bočicu čime oslobađate rastvor.Nakon par sekundi, rastvor obično iscuri kroz drugu nozdrvu, što je znak da je čišćenje uspešno.Ponoviti isti postupak i sa drugom nozdrvom.Podići bebu, uzeti je u naručje, i obrisati nosić čistom maramicom.Mlaznicu isprati vrućom vodom posle svake upotrebe. Svakodnevna upotreba 1-2 puta na dan, za čišćenje nosa.

U slučaju prehlade koristiti više puta na dan.

Pakovanje: 115ml

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.143,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14552