Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

OSTEO K2 TABLETE A60

OSTEO K2 TABLETE  A60
OSTEO K2 TABLETE A60

Jedinstvena formulacija za očuvanje zdravlja kostiju i krvnih sudova.

Jake kosti u zrelim godinama!

Delovanje:

• Jača kosti

• Štiti krvne sudove

-OsteoK2® je jedinstvena formulacija koja pored kalcijuma i vitamina D3 sadrži MenaQ7TM, patentirani ekstrakt japanske fermentisane soje Natto, koji sadrži najveću količinu prirodnog vitamina K2.

-Kalcijum je mineral neophodan za rast i jačanje kostiju, a vitamin D3 omogućava resorpciju kalcijuma iz creva.

-Uloga vitamina K2 u održanju zdavlja kostiju, ali i krvnih sudova proučavana je tokom poslednje dve decenije. Sada je poznato i dokazano da je vitamin K2 neophodan za pravilno iskorišćavanje resorbovanog kalcijuma i njegovo potpuno ugrađivanje u kosti.

-Vitamin K2 sprečava stvaranje kalcifikata u krvnim sudovima, hrskavici i mekim tkivima, koji u najvećoj meri nastaju kod osoba koje kontinuirano uzimaju suplemente sa kalcijumom i vitaminom D3.

-Vitamin K2 je neophodan za aktivaciju proteina potrebnih za vezivanje kalcijuma i njegovo pravilno iskorišćavanje – Osteokalcina i MatrixGla proteina.

-Ukoliko ovi proteini nisu aktivirani ne mogu vezati kalcijum.

-Vitamin K2 deluje kao kofaktor procesa aktivacije – aktivirani Osteokalcin uspešno vezuje kalcijum i potpuno ga ugrađuje u hidroksiapatit, neorganski matriks kosti; aktivirani MatrixGla Protein vezuje kalcijum i uklanja ga iz krvnih sudova i mekih tkiva. 

OsteoK2® se preporučuje svim osobama srednjeg i starijeg životnog doba, posebno ženama, za čvrste i zdrave kosti i zdrave krvne sudove.

Sastav: 

Jedna tableta sadrži 200 mg kalcijuma, 22.5 µg vitamina K2 (MenaQ7TM), 2.5 µg vitamina D3 (100i.j.)

Način primene:  

Odrasli: preporučeni dnevni unos dve tablete dnevno, tablete progutati sa čašom vode, uz obrok.

Pakovanje: 60 tableta


Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.404,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 14259