Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Apoteka Cvejić

 

BOGATA PORODIČNA TRADCIJA

Ono što Apoteku Cvejić izdvaja na tržištu je bogata porodična tradicija koju je  započeo još davne 1888. godine mr ph Dušan Cvejić otvorivši prvu privatnu apoteku u Čereviću. On je bio jedan od prvih školovanih farmaceuta u ovim krajevima. Farmaciju je završio u Zagrebu i pripadao je trećoj generaciji studenata. Nakon završetka i odrađene apotekarske prakse, dobija dozvolu za otvaranje i rukovođenje “javne ljekarne” u Čereviću od vlade Zagreba koja mu je izdala i dekret. Apoteku je otvorio u porodičnoj kući, a to je bila i prva seoska apoteka u Vojvodini i zvala se “Kod svetog Duha”. Pharm mr. Dušan Cvejić proveo je ukupno 58 godina u farmaciji, a od toga 49 godina kao apotekar u Čereviću.

Dušanov sin Bogdan Cvejić (1901 – 1982), nastavio je očevim stopama i čerevićku apoteku vodio do 1949. godine, kada ona postaje “narodna”, a on do penzije njen upravnik.

Porodičnu tradiciju dalje nastavlja njegov unuk Mr. ph. Bogdan Cvejić koji je rođen 1977.godine, i sadašnji je vlasnik modernog lanca APOTEKA CVEJIĆ. Završio je farmaceutski fakultet u Beogradu i nastavio tamo gde su njegov pradeda Dušan i deda Bogdan stali. Posle više od 120 godina obnovio je rad najstarije seoske apoteke u Vojvodini koja danas prati korak savremenih tokova u farmaciji.

DANAS

Danas apoteke Cvejić čine moderan lanac apoteka, koje u stopu prate sve savremene trendove u farmaciji, zadržavajući u svojoj praksi ono najbolje iz godina za nama. Osnovani smo 2008. godine, a danas se nalazimo na preko pedeset atraktivnih lokacija u gradovima Vojvodine,a odnedavno i u Beogradu i Nišu. Naša najveća vrednost je stručni tim ljudi koji u ovom trenutku broji preko 250 profesionalaca prvenstveno zdravstvene struke.

BRIGA O NAŠIM KLIJENTIMA

Lanac apoteka Cvejić je vaš prijatelj i saveznik u borbi za očuvanje zdravlja.

Pažljivo gradeći naš brend stavili smo u fokus zadovoljstvo pacijenata i ostalih korisnika. Trudimo se da inovativnim pristupom i savremenim znanjima o preventivi i terapiji, našim korisnicima obezbedimo najkvalitetniju zdravstvenu uslugu i osećaj da su sa nama u sigurnim rukama.

Ljubaznost i kompetentnost naših farmaceuta su najvažniji kvaliteti koje vam nudimo i zbog kojih nam se uvek vaćate. Dvosmerna komunikacija, privatnost pacijenta i poverljivost podataka pruža vam osećaj porodičnog okruženja u svakoj našoj apoteci.

ASORTIMAN

Asortiman proizvoda apoteke Cvejić je širok i prilagodljiv potrebama i zahtevima klijenata. Kod nas možete pronaći veliki broj raziličitih kategorija lekova, dijetetike, suplemenata, dermokozmetike, opreme i hrane za bebe.

A mi smo tu da vas posavetujemo i da zajednički napravimo najbolji izbor za vas. Apoteka Cvejić nagrađuje verne pacijente kroz kartice poverenja dajući stalne popuste, akcije, gratis proizvode i poklon vaučere. Svi ste dobrodošli da postanete deo našeg Loyalty kluba!

Naročito smo ponosni na proizvode koje sami izrađujemo u našim laboratorijama bilo da je reč o preparatu po receptu lekara ili našim kozmetičkim proizvodima. Svaki preparat  koji se izrađuje kod nas, pravi se sa najkvalitetnijim susptancama, a stručnost naših farmaceuta, baš na ovom mestu i dolazi do izražaja.

NAGRAĐUJEMO VERNOST


Apoteka Cvejić nagrađuje verne korisnike kroz program poverenja. Uz naše kartice poverenja pružamo vam stalne popuste, akcije, poklon proizvode i vaučere. Svi ste dobrodošli da postanete deo našeg Loyalty kluba!

O nama

O nama