Apoteka Cvejić
Korpa

NOVALAC MLEKO IT 1 400G

NOVALAC MLEKO IT 1 400G
NOVALAC MLEKO IT 1 400G

Opis proizvoda

Novalac IT je početna mlečna formula za odojčad sa zatvorom od rođenja do 6. meseca. Mlečna formula je prilagođena i za decu do 12. meseca ako ih majke ne doje ali kao deo mešovite ishrane. Sadrži povećanu količinu laktoze koja predstavlja hranu za crevne bakterije (prebiotik). Laktoza zajedno sa magnezijumom pomaže i pražnjenju creva. Mlečna formula je obogaćena gvožđem, aminokiselinama i proteinima, vitaminima i mineralima. Omekšava stolicu i olakšava pražnjenje creva 

Doziranje i način primene

Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini ili uzrastu deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju.

Napomena

Ako se obrok ne priprema u skladu sa uputstvom, rizikujete da oštetite zdravlje deteta. Nikada ne ostavljajte bebu samu tokom hranjenja.

Uvek pripremite svež obrok, neposredno pre upotrebe. Nemojte koristite ostatke prethodno pripremljenog obroka.

Dojenje je najbolji vid ishrane za vašu bebu

Sastav

Obrano mleko, laktoza, biljna ulja, vitamini A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, K1, niacin, pantotenska kiselina, folna kiselina, biotin, minerali bakar, selen, mangan, jod, cink, gvožđe, magnezijum, fosfor, kalcijum, kalijum, natrijum, aminokiseline holin, inozitol, taurin, L-karnitin, omega - 3 i - 6 masne kiseline.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
1.074,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 13310