Apoteka Cvejić
Korpa

NOVALAC MLEKO 2 400G

NOVALAC MLEKO 2 400G
NOVALAC MLEKO 2 400G

Opis proizvoda

Novalac 2 mlečna formula prilagođena je za ishranu odojčadi starije od šest meseci.  Pogodna je kao dopunska hrana ako dojenje nije dovoljno i kao prelazna hrana nakon upotrebe Novalac 1 početne mlečne formule za odojčad. Univerzalna mlečna formula Novalac 2 ima sličan sastav kao majčino mleko. Sadrži sve proteine, masti, ugljene hidrate, aminokiseline, vitamine i minerale koji su odojčetu potrebni za zdrav razvoj i rast.

Doziranje i način primene

Osim ako vaš pedijatar ne savetuje drugačije, doziranje prilagođavate težini deteta prema upustvu koje je navedeno na pakovanju. Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2. Jednu mericu rastvorite u 30 ml prethodno prokuvane I prohlađene vode.Do vrha napunjena i do ruba poravnata priložena merica sadrži 4,3 g mlečne formule Novalac 2.

Napomena

Ako se obrok ne priprema u skladu sa uputstvom, rizikujete da oštetite zdravlje deteta. Nikada ne ostavljajte bebu samu tokom hranjenja.

Uvek pripremite svež obrok, neposredno pre upotrebe. Nemojte koristite ostatke prethodno pripremljenog obroka.

Dojenje je najbolji vid ishrane za vašu bebu

Sastav

-Dodate omega-3 i omega-6 masne kiseline doprinose normalnom razvoju mozga i vida odojčadi

-Izvor vitamina D (za normalan rast i razvoj kostiju odojčadi), C, E, K1 i biotina

-Izvor kalcijuma

 U skladu je sa evropskim direktivama o dečijoj mlečnoj hrani, ne sadrži genetski modifikovane organizme (GMO), a ni gluten.

Napišite recenziju

Molimo Vas prijavite se ili se registrujte da biste napisali recenziju.
815,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra proizvoda: 13300