Apoteka Cvejić
Korpa

Vitamini za oči

Brend: Vitabiotics
Visionace plus formula je dodatno obogaćena sa omega 3 DHA kapsulama sa dodatko luteina.Delovanje:Cink, vitamin A i riboflavin doprinose održavanju normalnog vidaVitamin B6, vitamin B1, vitamin C i niacin doprinose normalnom funkcionisanju nervnog sistemaVitamin C, vitami E i selen doprinosi zaštiti..
2.071,44 RSD
Brend: Vitabiotics
Visionace original je dijetetski suplement sa vitaminsko-mineralnom formulacijom, u kombinaciji sa luteina, vitamina D, ekstrakt borovnice i citrusni bioflavonoidi koji su namenjeni kod osoba sa oslabljenom funkcijom oka. Delovanje:doprinosi odrzažavanju vidastaračka makularna degeneracija - ko..
2.306,00 RSD
Delovanje:Retisol je dijetetski suplement namenjen osobama sa dijabetesom koji pate od poremećaja na mrežnjači. Ovaj preparat je dizajniran tako da pruži maksimalnu zaštitu vašem oku ali i da spreči ili odloži nastanak dijabetesne retinopatije.Retisol čuva ćelije od oksidativnog stresa, poboljšava m..
1.334,00 RSD
Brend: Alkaloid
Proculin plus je dodatak ishrani, koji sadrži kombinaciju antioksidantnih vitamina i minerala, lutein, zeaksantin i omegu 3.Delovanje:Kapsule Proculin plus sadrže kompleks sastojaka neophodnih za očuvanje vida i zaštitu očiju od štetnog dejstva slobodnih radikala.Ksantofilni pigmenti lutein i zeaksa..
1.362,00 RSD
Delovanje:Dijetetski proizvod na bazi luteina, zeaksantina i aktivnih principa iz ekstrakta borovnice, sa dodatkom vitamin E i selena. Namenjen je starijim osobama, takođe je namenjen onima čije su oči napregnute-noćna vožnja, dugotrajan rad za računarom. Mogu ga upotrebljavati dijabetičari.Sastav:Z..
1.086,00 RSD
Ocuvite lutein je dodatak ishrani,namenjen prevenciji oboljenja, kao što su srčana i neurološka oboljenja, kao i staračka očna oboljenja.Sastav:Aktivni sastojci u 2 tablete:Riblje ulje - 1016mg: od čega: omega-3 masne kiseline - 600mg; od čega: DHA - 360mg;Vitamin C - 180mg;Vitamin E - 30mg alfa TE;..
1.916,04 RSD
MAXMEDICA ASTAMAX KAPSULE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Šta je astaksantin?Astaksantin pripada grupi karotenoida, (i predstavlja) to je crvenkasto - narandžasti pigment koji nastaje sintezom u mikroalgama, a njegov najbogatiji izvor su zelene alge Haematoccocus pluivialis.Prednost astaksantina u odnosu na druge antoksidanse je njegova rastvorljivost u li..
2.805,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Zdrovit Complex je dodatak ishrani koji sadrži kompleks vitamina i minerala neophodnihza pravilno odvijanje fizioloških procesa u organizmu u kombinaciji sa luteinom.Vitamini B grupe i jod su neophodni za funkcionisanje nervnog sistema i odvijanjemetaboličkih procesa koji daju organizmu neophodnu en..
520,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Vizik Max  - Vitamini za oči.Optimum vitamina i još više luteina za zdravlje vaših očijuSastav: Vizik Max, kompleks vitamina  za oči, u jednoj tableti sadrži , pored visoke dozeod 32 mg luteina, i vitamin A, vitamin E, Vitamin C, vitamine B kompleksa i cink.Lutein ( 32 mg u jednoj tab..
953,00 RSD
Brend: Biofar
Multivitamini su dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti (vitamini B2, niacin, pantotenska kiselina, B6, folat, B12, C) i doprinose normalnom  održavanju energetskog metabolizma (vitamini B1, B2, niacin, pantotenska kisel..
306,00 RSD
Brend: Biofar
Biofar Immuno Pack - 2 vitamina C 1000mg + poklon čašaBiofar Vitamin C 1000mg je vitaminski dodatak ishrani koji zahvaljujući velikom sadržaju vitamina C poboljšava funkcionisanje imunog sistema.Način upotrebe:1 tableta dnevno rastvorena u 2dl vode...
720,00 RSD
Brend: Inpharm
AretIN je dijetetski proizvod sa alfa-lipoinskom kiselinom, u obliku gastrorezistentnih kapsula, namenjen očuvanju i unapređenju zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa (dijabetična retinopatija). Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko, a u čijem razvoju uče..
1.348,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)