Apoteka Cvejić
Korpa

Veštačke suze

Brend: Jgl
Vizol S INTENSIVE su veštačke suze koje sadrže  hijaluronsku kiselinu (0,15 %) i dekspantenol (2 %). Vizol S INTENSIVE je bez konzervansa i povećava vlaženje i regeneraciju oštećene sluznice oka.Namenjen je blagim do umerenim smetnjama suvog oka i regeneraciji površine oka uslied mehaničkih iri..
1.053,00 RSD
Brend: Jgl
Vizol S Allergy kapi za oči s EctoinomDeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome alergijskog konjuktivitisa. Simptomi poput svraba, crvenila ili preteranog suzenja oka mogu se značajno ublažiti. Kapi za oko Vizol S Allergy štite od štetnog delovanja..
1.338,00 RSD
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci nako..
1.001,00 RSD
Brend: Jgl
VIZOL SVeštačke suze Vizol S ublažavaju tegobe suvog i vrlo suvog oka, iritacije, pečenja. Primjenjuju se i kod umornih očiju, a mogu ih upotrebljavati i osobe koje nose kontaktna sočiva.Vizol S je bez konzervansa, brzog je delovanja, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest meseci..
799,00 RSD
Brend: Alcon
Kapi za ovlaživanje oka.Systane ultra se mogu koristiti za podmazivanje i vlaženje dnevnih kontaktnih sočiva, kontaktnih sočiva za produženo nošenje i jednokratnih silikonskih hidrogel i mekih (hidrofilnih) sočiva. Vlaže kontaktna sočiva, smanjuju nelagodnost kod nošenja kontaktnih sočiva i pomažu d..
1.533,00 RSD
Brend: Alcon
Kapi za ovlaživanje oka.Systane gel drops je terapija za suvo oko za privremeno olakšanje simptoma suvog oka kao što su nelagodnost,pečenje i iritacija.  Koristi po potrebi tokom dana a takođe i tokom noći. Može se koristiti kod terapije suvog oka koje je povezano sa korišćenjem kontaktnih soči..
1.752,00 RSD
Brend: Allergan
Refresh Contacts su kapi za trenutno ublažavanje tegoba kod umornih, suvih očiju i pružanje dugotrajne udobnosti tokom nošenja svih vrsta kontaknih sočiva.Način upotrebe:Nakapati 1-2 kapi u svako oko.Koristiti prema potrebi.Tokom korišćenja nije potrebno skinuti kontaktna sočiva.Pogodan za upotrebu ..
810,00 RSD
Brend: Alkaloid
Hidrantne i zaštitne osobine natrijum-hijaluronata ublažavaju osećaj iritacije, suvoće ili peckanja očiju, kao i osećaj prisustva stranog tela u očima, koji su posledica prirodnih uticaja kao što su vetar, sunce, suvi vazduh, slana voda, dim, preterano svetlo, ali i uticaja klima-uređaja, grejanja, ..
451,00 RSD
Brend: Alkaloid
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
809,00 RSD
Brend: Allergan
Trenutno otklanjanje simptoma suvog okaMogu se koristiti tokom nošenja svih vrsta kontaktnih sočiva. Pogodne su i za korisnike računara, žene u menopauzi, kod problema umornih očiju ili kod problema uzrokovanih alergijom.Pakovanje: 10ml rastvora..
1.390,02 RSD
BLU GEL A je sterilan izotoničan rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu i amino kiseline, namenjen za nadonadu nedostatka suza i obnovu fizološkog stanja suznog filma.Način upotrebe:1–2 kapi ukapati u konjuktivalnu kesicu 2–3 puta dnevno ili prema savetu lekara. Proizvod s..
0,00 RSD
BLINK INTENSIVE KAPI ZA OČI 10 mlOpisUnapređena  formulacija lubrikantnih očnih kapi namenjena je zaštiti i otklanjanju nelagodnosti kod suvih, iritiranih i umornih očiju.INDIKACIJE:Iritacija i osećaj nelagodnosti u očima.Može se primeniti bez uklanjanja kontaktnih sočiva.KONTRAINDIKACIJE:Nisu ..
1.246,00 RSD
Blink contacts kapi za oči su specijalno formulisane za nosioce kontaktnih sočiv. Ove blage i veoma delotvorne kapi za oči umiruju i osvežavaju suve i umorne oči.  Pogodno za sve nosioce kontaktnih sočiva, bez potrebe za uklanjanjem kontaktnih sočiva pre upotrebe kapi za oči.Sastav:Natrijum hij..
973,00 RSD
Brend: Bayer
Delovanje:Bepanthol kapi za oči stvaraju na rožnjači elastičan, sterilan i providan zaštitni sloj bez konzervansa.Sastav:Natrijum hijaluronat koji stvara zaštitni film, a ne smanjuje sposobnost vida.Provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost da veže veliku količinu vode, vlaži i neguje oko.Kor..
1.089,00 RSD
Brend: Bayer
Delovanje:Bepanthol kapi za oči stvaraju na rožnjači elastičan, sterilan i providan zaštitni sloj bez konzervansa.Sastav:Natrijum hijaluronat koji stvara zaštitni film, a ne smanjuje sposobnost vida.Provitamin B5 (dekspantenol) koji ima sposobnost da veže veliku količinu vode, vlaži i neguje oko.Kor..
1.339,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)