Apoteka Cvejić
Korpa

Zdravlje očiju

Brend: Inpharm
AretIN je dijetetski proizvod sa alfa-lipoinskom kiselinom, u obliku gastrorezistentnih kapsula, namenjen očuvanju i unapređenju zdravlja oka, pre svega kod pacijenata obolelih od dijabetesa (dijabetična retinopatija). Može se primenjivati i kod drugih stanja koje pogađaju oko, a u čijem razvoju uče..
1.391,00 RSD
ARONIA BLACK-matični sok od aronije se dobija hladnim ceđenjem i pasterizacijom zrelih plodova aronije.Sok ne sadrži konzervanse, vodu, šećer kao ni bilo koje druge aditive. Iz navedenih razloga, poželjno je čuvati sok od aronije u frižideru.Zreli plodovi aronije sadrže visoke koncentracije crveno-p..
1.079,99 RSD
Brend: Pharmaswiss
Distribucija ovog medicinskog sredstva preko interneta je strogo zabranjena i regulisana propisima zakona Republike Srbije, dok je prezentacija istog na internetu dozvoljena, isključivo u cilju informisanja opšte i stručne javnosti o njegovoj nameni i boljeg upoznavanja sa osnovnim karakteristikama ..
1.043,00 RSD
Brend: Baush & Lomb
Bio-true rastvor je namenjen za čišćenje, uklanjanje proteina, dezinfekciju, ispiranje i čuvanje sočiva. Sastav ovog rastvora je specifičan jer ima istu pH vrednost kao i zdrave suze. Sadrži hijaluron, prirodni lubrikant koji ostaje na sočivima i do 20 sati, dajući celodnevni komfor prilikom nošenja..
1.445,00 RSD
BIOFAR DIRECT ANTI-OX SOD KESICA A14
POKLON PROIZVOD
Brend: Biofar
Biofar direct Anti-ox SOD je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa koja je najbolji saveznik protiv oksidativnog stresa i sprečavanja starenja ćelija.Način upotrebe: Sadržaj kesice sipati direktno na jezik i uzimati po mogućnosti odmah ujutru nakon doručka.Sastav:GliSODin® (ekstrakt dinje) od..
1.022,00 RSD
Brend: Biofar
ACE Selen-Cink je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci učestvujuU zaštiti ćelija od oksidativnog stresa (selen, vitamini C i E, cink)  doprinose održavanju normalnog vida i kože (vitamin A, cink). Takođe, aktivne komponente formule doprinose normalnom funkcion..
334,50 RSD
Blink contacts kapi za oči su specijalno formulisane za nosioce kontaktnih sočiv. Ove blage i veoma delotvorne kapi za oči umiruju i osvežavaju suve i umorne oči.  Pogodno za sve nosioce kontaktnih sočiva, bez potrebe za uklanjanjem kontaktnih sočiva pre upotrebe kapi za oči.Sastav:Natrijum hij..
953,00 RSD
BLINK INTENSIVE KAPI ZA OČI 10 mlOpisUnapređena  formulacija lubrikantnih očnih kapi namenjena je zaštiti i otklanjanju nelagodnosti kod suvih, iritiranih i umornih očiju.INDIKACIJE:Iritacija i osećaj nelagodnosti u očima.Može se primeniti bez uklanjanja kontaktnih sočiva.KONTRAINDIKACIJE:Nisu ..
1.312,50 RSD
BLU GEL A je sterilan izotoničan rastvor za oftalmološku primenu koji sadrži hijaluronsku kiselinu i amino kiseline, namenjen za nadonadu nedostatka suza i obnovu fizološkog stanja suznog filma.Način upotrebe:1–2 kapi ukapati u konjuktivalnu kesicu 2–3 puta dnevno ili prema savetu lekara. Proizvod s..
0,00 RSD
Brend: Baush & Lomb
Boston Advance je rastvor koji se koristi za čišćenje kontaktnih sočiva. Nejonski aktivni površinski sistem Boston Advance rastvora efikasno uklanja naslage lipida i proteina. Sredstva koja povećavaju trenje pomažu da se mehanički prekidaju elektrostatičke veze koje povezuju depozite na gaspropustlj..
795,00 RSD
Brend: Baush & Lomb
Boston Advance je rastvor za čišćenje kontaktnih sočiva od fluoro silikon akrilata i silikon akrilata pre čuvanja u toku noći (kada se vrši potapanje, kvašenje i dezinfekcija). Nejonski aktivni površinski sistem Boston Advance rastvora efikasno uklanja naslage lipida i proteina. Sredstva koja poveća..
732,00 RSD
Brend: Baush & Lomb
BOSTON SIMPLUS je višenamenski rastvor za svakodnevno čišćenje, dezinfekciju i čuvanje kontaktnih sočiva. Efikasno čisti pomoću neabrazivnog sredstva koje uklanja svu nečistoću i odvaja depozite od površine sočiva što pruža jasan vid i udobnost nošenja istih. Dupli dezinfekcioni sistem je dokazano e..
815,00 RSD
Brend: Centrum
Centrum od A do Ž je dodatak ishrani sa kompletnim i uravnoteženim sastavom namenjen odraslim osobama. Sadrži 13 vitamina i 11 esencijalnih minerala i elemenata u tragovima i lutein.Zahvaljući sastavu, Centrum od A do Ž doprinosi normalnom funkcionisanju organizma:EnergijaVitamini grupe B (B1, B2, B..
1.066,00 RSD
Brend: Centrum
Centrum od A do Ž je dodatak ishrani sa kompletnim i uravnoteženim sastavom namenjen odraslim osobama. Sadrži 13 vitamina i 11 esencijalnih minerala i elemenata u tragovima i lutein.Zahvaljući sastavu, Centrum od A do Ž doprinosi normalnom funkcionisanju organizma:EnergijaVitamini grupe B (B1, B2, B..
1.807,00 RSD
Brend: Centrum
Delovanje:Centrum silver sa luteinom sadrži 27 esencijalnih vitamina,minerala i mikorelemenata. Dobro uravnotežen sastav posebno je formulisan da zadovolji izmenjene nutricione potrebe osoba starijih od 50 godina. Zahvaljući sastavu, Centrum Silver 50+ doprinosi: VitalnostVitamini grupe B ..
1.172,00 RSD
Brend: Centrum
Delovanje:Centrum silver sa luteinom sadrži 27 esencijalnih vitamina,minerala i mikorelemenata. Dobro uravnotežen sastav posebno je formulisan da zadovolji izmenjene nutricione potrebe osoba starijih od 50 godina. Zahvaljući sastavu, Centrum Silver 50+ doprinosi: VitalnostVi..
2.003,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 55 (4 strana)