Apoteka Cvejić
Korpa

Zaštita od insekata

Brend: Esensa
Aloe vera bioaktivni gel je namenjen za regeneraciju iritirane, oštećene i dehidrirane kože, kao i za dodatnu negu zdrave kože. Ovaj gel zadovoljava sve osnovne potrebe kože, čuva prirodnu pH vrednost kože, hrani je, obezbeđuje balansiranu vlažnost i omogućava koži da normalno „diše“.Zbog svog regen..
575,00 RSD
Brend: Autan
Delovanje:Novo repelentsko sredstvo štiti kožu od uboda komaraca, a i ostalih insekata. Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja.Zahvaljujući posebnoj formulaciji  izuzetno je delotvoran i nežan, prikladan za decu i osetljivu kožu.  Način primene:Nan..
819,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stvara na koži neprobojnu barijeru koja traje 3-4 sata nakon nanošenja. Zahvaljujući posebnoj form istovremeno je delotvoran i nežan i zbog toga prikladan za decu i osetljivu kožu.&nb..
803,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Stalna neprobojna barijera koja traje 3-4 sata nakon nanošenja istovrermeno je delotvoran i nežan, te zbog toga je prikladan za decu i osetljivu kožu.Način primene:Nanesite sredstvo podjednako  ..
689,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Repelent u gelu za zaštitu od komaraca. Odmah štiti od uboda komaraca u periodu do 4 sata.Njegova formula dermatološki je testirana i ne sadrži sastojke koji bi mogli izazvati kožnu reakci..
898,00 RSD
Brend: Autan
Autan je repelentsko sredstvo koje efikasno štiti kožu od uboda komaraca i ostalih insekata.Delovanje:Zaštita od komaraca, krpelja i muva.Autan raspršivač protiv komaraca štiti od uboda svih vrsta komaraca i drugih letećih insekata.Stvara na koži barijeru koja pruža zaštitu 6 - 8 sati.Nači..
981,24 RSD
Brend: Bioderma
Opis proizvoda Bioderma Hydrabio Brume sprej namenjen je svakodnevnoj nezi osetljive dehidrirane kože. Može se nanositi na kožu beba (izuzev prevremeno rođene dece), dece i odraslih. Sadrži umirujuću osvežavajuću vodu, za precizno nanošenje, umiruje i najosetljiviju kožu. Zahvaljujući savršenom bal..
685,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza električni uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci i ne deluje štetno na..
1.279,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza osvežavajuće zaštitne maramice protiv komaraca odbijaju komarce i štite dete od uboda. Mogu se koristiti od rođenja. Dermatološki testirano, ne sadrži sastojke štetne po zdravlje deteta. Na bazi ekstrakta indijske biljke Lilac. Ne ostavlja masne tragove. Za jednokratnu u..
339,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco Zanza olovka posle ujeda je idealno za bebinu kožu, ublažava iritaciju izazvanu ubodima komaraca ili spoljnim faktorima. Formula sa ekstraktom Zanthokilum-a (biljka poznata po umirujućim svojstvima) i mentolom, garantuje trenutno olakšanje bola, sa dodatnim blagim osećajem h..
555,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza parfemisana klipsa protiv komaraca, veselih boja, pogodna za Vašu odeću, torbe, šešire ili dečija kolica. Otpušta prirodni miris na bazi limunovog ulja. Pogodne za upotrebu u zatvorenom ili otvorenom prostoru. Namenjena je za zaštitu od ujeda komaraca kod dece starije od..
229,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvodaChicco Zanza parfemisana narukvica veselih boja za zaštitu od komaraca, idealna za nošenje na ruci ili kao gumica za kosu. Prirodnog mirisa na bazi limunove trave. Dermatološki testirana. Pogodna za celu porodicu. Pogodna za svakodnevno nošenje i sakupljanje u svim bojama. . Namenjena ..
145,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza parfemisani stikeri protiv komaraca su šarenog dezena sa mirisom limunove trave i eukaliptusa. Esencijalna ulja prirodnog porekla sadržana u mikrokapsulama oslobađaju se prilikom trljanja i postepeno puštaju miris. Način upotrebeOdlepiti stiker Zalepiti jedan il..
1.045,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci i ne deluje štetno na ..
1.239,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza roll on protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiol – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu zaštit..
669,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza zaštitni sprej protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiola – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu..
785,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)