Apoteka Cvejić
Korpa

Zaštita od insekata

Brend: Esensa
Xibiz natural protection sprej, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove tra..
654,00 RSD
Brend: Esensa
XIBIZ STRONG PROTECTION IKARIDIN SPRAY protiv uboda komaraca i krpelja pruža dugotrajnu i sigurnu zaštitu od komaraca i krpelja i do 5h nakon primene, ili duže uz ponovo nanošenje. Formulisan je na bazi ikaridina koji je izuzetno efikasan ali i potpuno bezbedan za celu porodicu, te je XIBIZ STRONG P..
857,00 RSD
Brend: Esensa
Xibiz natural protection gel, namenjen za decu i odrasle. Bez prisustva parabena, parfema i alkohola, na efikasan i prirodan način štiti kožu od uboda komaraca i insekata. Njegova formula na bazi etarskih ulja bosiljka, ruzmarina, lavande, pantenola, bisabolola, vitamina E i limunove trave čini ga s..
509,00 RSD
Brend: Pharmalife
Mapez sprej je mešavina netoksičnih, neiritirajućih, efikasnih,  prirodnih ekstrakata  pogodna za upotrebu i kod najmlađe dece od prvih dana života.Ima miris  prirodnog porekla koji je prijatan za decu i odrasle, a neprijatan za insekte.Nanešen na kožu formira barijeru koja odbija kom..
799,00 RSD
FLOGOCID MAST 50ML
NEMA NA LAGERU
Indikacije za primenu Flogocid masti:DekubitusiEkcemiHemoroidi (može se preporučivati i trudnicama)Urastanja noktiju i dlakaUpalnih procesa (čirevi, bubuljice...)Crvenilo i osip (kod beba za pelensku regiju)Opekotine i promrzlineUmiruje svrab, otok i peckanje kod ujeda insekata.Mast je namenjena za ..
0,00 RSD
Brend: Novartis
ŠTA JE LEK FENISTIL I ČEMU JE NAMENJENFenistil gel sadrži aktivnu supstancu dimetinden-maleat (0,1%) koja pripada grupi lekova zvanih antihistaminici.Fenistil gel se koristi za ublažavanje svraba, blokiranjem delovanja histamina, koji predstavlja supstancu koja se oslobađa u organizmu za vreme alerg..
0,00 RSD
ELIXA LOSION PROTIV KOMARACA ZA ODRASLE 120ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa losion protiv komaraca sadrži kombinaciju etarskih ulja koja svojim svojstvima i specifičnim mirisom odbijaju insekte (komarce, krpelje). U sastav preparata ulazi ekstrakt cveta nevena, ulje lavande, ulje cveta rozelte (mirisne muškatle), ulje lista čajnog drveta i ulje lista l..
450,00 RSD
ELIXA LOSION PROTIV KOMARACA ZA DECU 120ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa losion protiv komaraca sadrži kombinaciju etarskih ulja koja svojim svojstvima i specifičnim mirisom odbijaju insekte (komarce, krpelje). U sastav preparata ulazi ekstrakt cveta nevena, ulje lavande, ulje cveta rozelte (mirisne muškatle), ulje lista čajnog drveta i ulje lista l..
360,00 RSD
ELIXA KANTARION ULJE 50ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Elixa
Opis proizvoda Ulje kantariona (Oleum Hyperici) je uljani ekstrakt vrhova cvetova kantariona (Hyperici flos). Ulje od kantariona ima epitelizarajuće, antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi za zarastanje rana, kod opekotina i hemoroida. Kantarion i ulje od kantariona su poznati po sv..
21,80 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata.Sastav:etarsko ulje citroneleetarsko ulje terpentinaetarsko ulje eukaliptusaetarsko ulje lavande etarsko ulje bosiljka.Način primene:Sprej isprskati na sve delove tela koje želite da zaštitite , zatim ravnomerno namazati.Upozorenja:Proizvod je..
482,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Proizvod je namjenjen za spoljašnju upotrebu za djecu stariju od 6 godina i odrasle.Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata.Sastav:D-pantenol, etarsko ulje citronele, etarsko ulje terpentina, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka, prečišćena voda, nevenovo ulj..
545,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata.Sastav:etarsko ulje citronele, etarsko ulje terpentina, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande i etarsko ulje bosiljka.Način primene:Sprej isprskati na sve delove tela koje želite da zaštitite , zatim ravnomerno namazati.Upozorenja:Pro..
482,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Proizvod je namenjen za spoljašnju upotrebu kod dece uzradsta od 2 do 6 godina.Delovanje:Prirodna zaštita od komaraca i drugih insekata.Sastav:D-pantenol, etarsko ulje eukaliptusa, etarsko ulje lavande, etarsko ulje bosiljka, etarsko ulje citronele, prečišćena voda, nevenovo ulje, orahovo ulje, lako..
545,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza zaštitni sprej protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiola – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu..
799,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza roll on protiv komaraca osvežava i efikasno štiti bebinu kožu od komaraca. Namenjen je bebama starosti od trećeg meseca, trudnicama i osobama sa osetljivom kožom. Formula sadrži prirodna ulje melise i Citrodiol – ekstrakta posebne vrste Eukaliptusa pruža efikasnu zaštit..
679,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco zanza prenosivi uređaj protiv komaraca bez refila i svetla emituje ultrazvučne talase mužjaka komarca koji odbijaju trudne ženke komarca koje ujedaju, ne izazivajući nepoželjne efekte na ljude ili životinje. Aparat deluje bez upotrebe hemijskih supstanci i ne deluje štetno na ..
1.228,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 29 (2 strana)