Apoteka Cvejić
Korpa

Zapušen nos

Brend: Jgl
Aqua maris je antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namenjen je za prevencijui ublažavanje simptoma alergije.Prikladan je za decu od najranije dobi i odrasle.Bez aditiva i konzervansaNačin upotrebe:Raspršiti dva do tri puta u svaku nozdrvu nekoliko puta na dan. S obzirom na jačin..
1.136,43 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Izotonirana morska vodaAqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno deluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme čišć..
600,00 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS SPREJ sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana s prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način.AQUA MARIS SPREJ je namenjen za higijenu nosne duplje.Sadržaj: 100 ml rastvora sadrži 30 ml morske vode s prirodnim mineralima, bez konzervansa.Način upotrebe: Z..
420,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav: Izotonična morska vodaNormalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupl..
708,34 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS STRONG sprej za nos je hipertonični rastvor morske vode iz Jadrana. Zbog sadržaja mineralnih soli i bogatstva oligoelemenata, blagotvorno deluje na sluzokožu nosa.Smanjuje začepljenost nosa u stanjima kao što su:PrehladeAlergijeGripPosle hirurških zahvataKod dece starije od 8 godina i odr..
470,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa nafazolin kapi za nos deluju dekongestivno odnosno sužava krvne sudove sluznice nosa čime se postiže smanjenje otoka sluzokože nosa i  olakšava disanje. Na taj način se smanjuje osećaj zapušenosti nosa i olakšava izbacivanje sekreta. Namenjene su smanjenju sekrecije iz nos..
128,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa nafazolin sprej za nos deluju dekongestivno odnosno sužava krvne sudove sluznice nosa čime se postiže smanjenje otoka sluzokože nosa i  olakšava disanje. Na taj način se smanjuje osećaj zapušenosti nosa i olakšava izbacivanje sekreta. Namenjen je smanjenju sekrecije iz nos..
175,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa nafazolin sprej za nos deluju dekongestivno odnosno sužava krvne sudove sluznice nosa čime se postiže smanjenje otoka sluzokože nosa i  olakšava disanje. Na taj način se smanjuje osećaj zapušenosti nosa i olakšava izbacivanje sekreta. Namenjen je smanjenju sekrecije iz nos..
185,00 RSD
Brend: Pharmalife
Fitobalm gel je prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi, leđa i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakšava..
679,00 RSD
Brend: SibexLine
Delovanje:pročišćava zapušen nos​regeneriše sluznicu nosa i grla ​sprečava prodor bakterija i virusaublažava simptome sezonskog i hroničnog alergijskog rinitisaSastav:      Dikalijum-glicirizinat​      B-glukana​      Laktoferin​      ..
945,00 RSD
Brend: LV Pharm
DeHist je idealna kombinacija sastojaka koja sinergistički deluje na neutralizaciju efekata histamina kao medijatora zapaljenja i smanjenje simptoma koji se manifestuju kod bilo koje histaminske reakcije u organizmu. Delovanje: Histamin je biogeni amin veoma važan za brojne fiziološke funkcije u o..
1.541,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol ectoin sprej vam može pomoći da otklonite simptome alergija na polen, ambroziju itd. kao i:kod suve i nadražene sluzokože čija je normalna fiziološka funkcija otežanakod virusnih prehlada i kijavica alergijskog poreklaneposredno pre upotrebe kapi za nos, kako bi se isprala nosna šupljina i o..
680,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol fresh sprej rastvor za nos je rastvor morske soli obogaćen etarskim uljem eukaliptusa. Namenjen je osobama kod kojih je otežana fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol fresh rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, spos..
514,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol hypertonica sprej rastvor za nos je hipertonični rastvor koji se odlikuje  jedinstvenim sadržajem morske soli. Koncentracija soli u ovom rastvoru odgovara salinitetu morske vode. Pošto je rastvor po tipu hipertoničan, u poređenju sa fiziološkim tečnostima čoveka sadrži više soli. Ovakav..
495,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol imuno sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli obogaćen cinkom. Namenjen je osobama kod kojih je otežana pravilna fiziološka funkcija nosne sluzokože kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol imuno rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposo..
514,00 RSD
Brend: Esensa
Marisol isotonic sprej rastvor za nos je izotonični rastvor morske soli. Namenjen je osobama kod kojih je poremećena normalna fiziološka funkcija nosne sluzokože, kao i održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Marisol isotonic rastvor vraća sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost ..
600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 52 (4 strana)