Apoteka Cvejić
Korpa

Zapušen nos

Brend: Hemofarm
 SNUP D sprej za nos  za odrasle, 1 mg/mL + 50 mg/mL je indikovan:- za ublažavanje simptoma nazalne kongestije tokom akutnog seroznog rinitisa i kao pomoćna terapija ulečenju mukoznih lezija,- za ublažavanje simptoma vazomotornog rinitisa (rhinitis vasomotorica) i- za ublažavanje teškoća p..
0,00 RSD
Brend: Esensa
Sinusol Majoran sprej rastvor za nos je formulisan na bazi hipertoničnog rastvora morske soli sa dodatkom etarskih ulja majorana i bosiljka, N-acetilcisteina i propolisa. Rastvor morske soli koji je u osnovi spreja, je blago hipertoničan (2,3%-tni) i pokazuje izuzetno blagotvorne efekte na postizanj..
523,00 RSD
Brend: Walmark
Sinulan forte tablete imaju ulogu da umire gornje disajne puteve,utiču povoljno na imuni sistem i respiratorni sistem.Sastav:Suvi ekstrakt lista justicije (Andrographis paniculata) ; Suvi ekstrakt cveta zove; Suvi ekstrakt herbe verbene/ljutovnice; Suvi ekstrakt korena lincure; Suvi ekstrakt cveta d..
627,48 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. Sinomarin predstavlja hipertoničan rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i povišeni pritisak u sinusima pute..
639,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin Children je 100% prirodni, klinički proveren nazalni dekongestiv. To je hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat korisnim sastojcima iz mora (mineralne soli i elementi u tragovima). Savršen je za bebe i decu jer pomaže dekongestiju zapušenih nosnih šupljina putem prirodnog mehani..
1.053,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin  Baby je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. Hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl)  bogat je blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Brzo i uspešno blažava začepljenost (kongestiju) nosa smanjenjem edema sluznice nosa ..
668,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin Allergy Relief je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili hroničnim alergijama. Čisti šupljine nosa i pomaže u uklanjanju alergena (mehaničko delovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa. Ublažava simptome alergijskog rinitisa ( zapušen..
941,14 RSD
Brend: SibexLine
Rinopanteina sprej za nos se može primeniti:- u slučajevima suve i/ili atrofirane nosne sluznice- stanja nastalih usled određenih faktora iz okruženja, primene sprejeva za nos, inhalacione terapije ili privremenih patologija (npr. zapaljenje sluznice nosa usled neadekvatne primene drugih lokalnih pr..
712,00 RSD
Brend: SibexLine
Rinopanteina mast služi za održavanje vlažnosti nosne sluznice, pomažući u procesu njenog obnavljanja.Rinopanteina mast za nos se može primeniti:-Nakon hirurških intervencija, kako bi se smanjilo formiranje krusti-U slučajevima suve i/ili atrofirane nosne sluznice, stanja nastalih usled određenih fa..
596,00 RSD
Brend: Innventa
Rhinosinn je preparat koji se koristi  za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.Sastav:ulje eukaliptusa (Oleum Eucalypti)ulje nane (Oleum Menthae piperitae)tinktura cveta nevena (Tct. Calendulae)ulje sibirske jele (Oleum A..
696,00 RSD
RHINACTION SPREJ ZA NOS 20ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Physiomer
RHINaction se koristi za tretman prehlade, akutnog rinitisa i rinofaringitisa kod dece starije od 3 godine i odraslih. RHINaction je rastvor koji otpušava, pročišćava nosne kanale i rešava problem zapušenog nosa kombinujući hipertoničnu morsku vodu i kompleks tri esencijalna ulja poznata po tome št..
0,00 RSD
RESPIMER NETIFLOW SET
NEMA NA LAGERU
Brend: Physiomer
Respimer NetiFlow Nasal Irrigation Kit je (medicinsko) sredstvo za nazalnu irigaciju koje ispira nazalne šupljine u obilnom kontinuiranom mlazu u cilju dekongestije (otpušavanja), pročišćavanja i smirivanja sluzokože respiratornog sistema. Respimer NetiFlow obezbeđuje dugotrajno olakšanje od nazalni..
0,00 RSD
RESPIMER NETIFLOW KESICE A30
NEMA NA LAGERU
Brend: Physiomer
RESPIMER NetiFlow kesice za nazalnu irigaciju, čini formulacija soli za umirivanje nazalnih simptoma. Koriste se uz Respimer Netiflow Kit, (medicinsko) sredstvo za nazalnu irigaciju. Obezbeđuje dugotrajno olakšanje od nazalnih i sinusnih simptoma i značajno poboljšanje kvaliteta života. Rastvaranjem..
0,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx sprej pomaže pri oporavku nazalnih funkcija i olakšava disanje.Delovanje:efikasno otklanja nazalnu i sinusnu kongestiju nastalu zbog prehlada, gripa i alergijaaktivno štiti nazalne šupljinehidrira nazalnu sluzokožuSastav:prirodna morska vodaprečišćena vodaKoncentracija soli je približno ekviva..
658,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx soft sprej sa dodatkom aloe vere je izotonični nazalni sprej koji sadrži prirodnu morsku vodu iz Atlantskog okeana sa vrednim mineralima i elementima u tragovima.Delovanje:Svakodnevna nega i čišćenje nosaPomaže u prevanciji nazalnih simptoma prehladeOlakšava stanje suve, iritirane i bolne sluz..
658,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx extra sprej je hipertonični nazalni sprej (koncentracija soli je ekvivalentni približno 2,6% NaCl).Delovanje:olakšava nazalnu i sinusnu kongestiju kod gripa i prehladeaktivno čisti nazalne putevejako osvežavaZbog visoke koncentracije soli u odnosu na sluzokožu nosa, Quixx extra izvlači višak t..
670,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 56 (4 strana)