Apoteka Cvejić
Korpa

Upala grla

Brend: Pharmalife
Tussiflux sirup je dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, propolisom i etarskim uljem za normalnu funkciju sluznice gornjih disajnih organa. Islandski lišaj, list crnog sleza i plod zove doprinose smanjenju grebanja u grlu i normalnoj funkciji gornjih disajnih puteva i glasnih žica.Način up..
958,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna ..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen, i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen, i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivi..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna ..
333,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:  Brzo razlaže sekret u disajnim putevima Smiruje upalu grla i usne duplje Smanjuje bol u grlu Uklanja bakterije, virusi i gljivice iz ždrela i grlaPropoMucil sprej za grlo jedini sadrži inovativnom tehnologijom prečišćen prirodni propolis u koji je inkorporiran pr..
517,00 RSD
Brend: Galenika
DejstvoPantenol sa vitaminom C oriblete se primenjuju za ublažavanje tegoba nastalih nakon manjihpovreda ili opekotina kao i za stimulisanje regeneracije sluznice usne duplje, ždrela, jezika idesni kod nadražaja različitog porekla (duvanski dim, smog). Pantenol sa vitaminom C oribletemogu biti dodat..
375,00 RSD
Brend: Innventa
LARINGINN je suplement koji se koristi radi umanjenja iritacije usne duplje i sluzokože ždrela nakon izvršenih operacija, kao i u slučaju nastanka zapaljenja.Sastav:prirodna ulja vučjeg trna, cveta nevena i bergamotaDelovanje:biljna ulja oblažu usnu duplju i sluzokožu ždrela što pomaže da sluzokoža ..
620,00 RSD
Brend: Isla
Isla Junior pastile štite suvu i iritiranu sluznicu usta i ždrela i ublažavaju tegobe vezane za prehladu i upalu grla. Idelane su kod grebanja u grlu, suvog kašlja i promuklosti. Otežano disanje na nos može da dovede do suve i nadražene sluznice pa su Isla Junior pastile savršeno rešenje. U svom sas..
557,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Dr. Theiss žalfija i vitamin C pastile ublažavaju  tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla.Ubrzavaju  regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože.Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)Sastav:20 mg vitamina C u jednoj pastiliUpotreba:Preporučeni dnevni..
367,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Dr. Theiss žalfija, kamilica i med pastile ublažavaju  tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla.Ubrzavaju  regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože.Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)Sastav:20 g vitamina C u jednoj pastiliUpotreba:Preporučeni dnevni u..
401,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Dr. Theiss žalfija i bokvica pastile ublažavaju  tegobe koje prate upalu sluznice usta i grla.Ubrzavaju  regeneraciju oštećene ili obolele sluzokože.Sperečavaju nastanak superinfekcija (kod afti, gingivostomatitisa…)Sastav:20 mg vitamina C u jednoj pastiliUpotreba:Preporučeni dnevni unos 4..
367,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Herbalsept kids lizalice protiv bola u grlu deluju antiseptično i ublažavaju iritaciju usta, grla i glasnih žica.SASTAV:Islandski lišajBeli slezAronijaŽalfijaVitamin CNačin upotrebe:Namenjeno deci od 4 godine starosti.Do 3 lizalice dnevno.Pakovanje: 1 lizalica..
378,00 RSD
Brend: Pharmalife
Brza pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje!Delovanje: Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte ( timjan, žalfija, acerola ) zbog čega ima povećanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih..
856,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)