Apoteka Cvejić
Korpa

Inhalacija

Brend: Nevena
Delovanje:Speed mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i leđima primenite speed va..
420,00 RSD
Brend: Esensa
Pulmint fresh inhalator za nos se koristi kao pomoć kod zapušenog nosa i otežanog disanja. Udisanjem bogatog mirisa etarskih ulja, olakšava se disanje, smanjuje se otok i sekrecija iz nosne sluzokože. Podjednako je efikasan kako kod prehlade i kijavica, tako i kod simptoma alergija. Pulmint fresh in..
285,00 RSD
Brend: Esensa
Dr Plant Pantenol rastvor sadrži dekspantenol koji se u organizmu transformiše u pantotensku kiselinu (vitamin B5).Aktivan oblik pantotenske kiseline u organizmu je koenzim A koji ima ključnu ulogu u očuvanju funkcije kože, sluzokože, kose i noktiju. Stimulišući deobu ćelija epiderma, potpomaže prir..
375,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
DR THEISS Eukaliptusov balzam  protiv prehlade efikasno rešava probleme nazalne kongestije, kijavice, produktivnog kašlja, sinuzitisa.Sastav: Etarska ulja eukaliptusa, borovih iglica i kamfora.Prirodna podloga, rastvorljiva u vodi.Bez mentola.Upotreba:Balazam treba utrljati 2,3 puta u toku dana..
515,00 RSD
Opis proizvoda Inhalator za decu Microlife NEB 400 je specijalno dizajniran kako bi najmlađima pružio prijatan osećaj tokom inhalacione terapije. Izrađen je po svim standardima bezbednosti i kvaliteta kao i svi Microlife proizvodi. Pruža efikasan tretman za gornje i donje delove respiratornog trakt..
0,00 RSD
Brend: Pharmalife
Fitobalm gel je prirodni balzam gel koristi se kao sredstvo za olakšavanje tegoba (otežanog disanja) kod dece već od prvih dana života. Nanet u tankom sloju na grudi, leđa i pod nosić deteta isparava pod uticajem telesne temperature, inhalira se i na taj način otvara gornje disajne puteve i olakšava..
671,00 RSD
Brend: MeiLab
Smeša isparljivih komponenti koja se dobija destilacijom vodenom parom iz nadzemnog dela biljke Mentha piperita u cvetu.Delovanje:Etarsko ulje mente je odličan digestiv. Utiče na respiratorni sistem i na cirkulaciju. Prirodni je antiseptik i pokazuje antiinflamatorne osobine.Sastav:Aktivni principi:..
420,55 RSD
Brend: MeiLab
Smeša isparljivih komponenti aromatične biljke Lavandula angustifolia koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih cvetova.Delovanje:Etarsko ulje lavande je prirodni antibiotik, antiseptik, antidepresiv, sedativ i detoksikant. Deluje lokalno na koži na mestu aplikacije i putem inhalacije na nerv..
443,00 RSD
Brend: MeiLab
Etarsko ulje eukaliptusa je prirodni antiseptik i antibiotik sa dezodoransnom funkcijom.Istraživanjima je pokazano i njegovo analgetičko i antiinflamatorno dejstvo.Delovanje:Protiv kijavice i prehladeProtiv bolnih mišićaZa negu groznica na usnamaKao prirodni dezodoransKao kućni antiseptikNačin prime..
300,00 RSD
Brend: MeiLab
Smeša aromatičnih, isparljivih jedinjenja dobijena destilacijom vodenom parom iz nadzemnih delova biljke Ocimum basilicum u cvetu.Delovanje:Etarsko ulje bosiljka osvežava i stimuliše fizički i mentalno zamoren organizam. Ublažava napetost i depresiju. Jak antiseptik. Odbija insekte.Sastav:Najvažnije..
360,53 RSD
Brend: MeiLab
Smeša isparljivih komponenti biljke Pinus silvestris koja se dobija destilacijom vodenom parom svežih iglica ili vršnih delova.Delovanje: Etarsko ulje bora je prirodni antiseptik, sa antibakterijskim dejstvom, analgetik i diuretik. Upotreba inhalacija je najbrži direktni metod upotrebe.Sastav:&..
308,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa mast za utrljavanje i inhalaciju se nanosi spolja kao inhalacioni ekspektorans za utrljavanje na kožu za olakšavanje tegoba kao što su prehlada i grip. Takođe uklanja bol u mišićima reumatskog porekla, glavobolju kao i bol uzrokovan nakupljanjem viška mlečne kiseline usled pove..
223,00 RSD
BOSILJAKLatinski naziv i familija :    Ocimum basilicum L. (Lamiaceae)Opis :    Stabljike su busenasto razgranate, najčešće su gole i prijatno mirišu na balzam. Listovi su jajasti, na vrhu zašiljeni i grubo nazubljeni. Cvetovi su žućkasto-beli ili crvenkasti, složeni pazušno u pr..
198,52 RSD
Bebi aspirator Belvital omogućava efikasno odstranjivanje nosnog sekreta koji ugrožava normalno disanje bebe. Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečavaju se dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Anatomski oblikovan vrh aspiratora garantuje potpunu sigurnost.Nač..
639,00 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS STRONG sprej za nos je hipertonični rastvor morske vode iz Jadrana. Zbog sadržaja mineralnih soli i bogatstva oligoelemenata, blagotvorno deluje na sluzokožu nosa.Smanjuje začepljenost nosa u stanjima kao što su:PrehladeAlergijeGripPosle hirurških zahvataKod dece starije od 8 godina i odr..
0,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav: Izotonična morska vodaNormalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupl..
0,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 19 (2 strana)