Apoteka Cvejić
Korpa

Čišćenje uha

VAXOL SWIM SPREJ ZA UHO 10ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Vaxol
Vaxol Swim sprej predstavlja jednostavno i efikasno sredstvo za omekšavanje i prirodno uklanjanje ušnog voska. U svom sastavu sadrži kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca pa ima antibakterijska, antigljivična, antiseptična i protivupalna svojstva. Vaxol Swim sprej sprečava zadržavanje vode u uh..
0,00 RSD
Brend: Vaxol
Vaxol sprej sadrži maslinovo ulje koje omekšava ušni vosak (cerumen) i olakšava njegovo uklanjanje, pa se samim tim  smanjuje potreba za ispiranjem uha. Naročito je značaj kod osoba koje često upotrebljavaju slušalice za uši jer u potpunosti oblaže ušni kanal i smanjuje svrab u uhu.  Pogo..
889,00 RSD
Brend: Esensa
Oto Perfect Aqua Clean sprej je formulisan na bazi vodonik peroksida, te se može koristiti kao efikasno sredstvo za ispiranje ušnog kanala, omekšavanje i uklanjanje ušnog voska, kao i formiranje ceruminoznog čepa.Korišćenjem Oto Perfect Aqua Clean sprej rastvora za uvo, spoljanji kanal se čisti, ukl..
799,00 RSD
Brend: Esensa
Oto Perfect Aqua Acida sprej sadrži sirćetnu kiselinu, izopropil alkohol i D-pantenol, te se može koristiti kao efikasno sredstvo za prevenciju i tretman nekomplikovanih infekcija spoljnjeg ušnog kanala  i zadržavanja vode u spoljašnjem ušnom kanalu.Snižava pH vrednost u spoljašnjem ušnom hodni..
799,00 RSD
Brend: Esensa
Oto Perfect olive oil sprej sadrži maslinovo ulje koje omekšava cerumen i olakšava njegovo uklanjanje. Ulje čajevca sadržano u preparatu smanjuje mogućnost razvoja bakterijskih i gljivičnih infekcija uva, dok vitamin A stimuliše epitelizaciju iritirane i upaljene sluznice uva. Rastvor se može primen..
726,00 RSD
Opis proizvoda:A-CERUMen sprej 2 u 1 formulacija, idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepovaZahvaljujući surfaktantima nežno će očistiti ušni kanal i prevenirati nagomilavanje cerumena               Sve komponente su prirodnog porekla pa..
931,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)