Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Uho, grlo, nos

VAXOL SWIM SPREJ ZA UHO 10ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Vaxol
Vaxol Swim sprej predstavlja jednostavno i efikasno sredstvo za omekšavanje i prirodno uklanjanje ušnog voska. U svom sastavu sadrži kombinaciju maslinovog ulja i ulja čajevca pa ima antibakterijska, antigljivična, antiseptična i protivupalna svojstva. Vaxol Swim sprej sprečava zadržavanje vode u uh..
0,00 RSD
Brend: Vaxol
Vaxol sprej sadrži maslinovo ulje koje omekšava ušni vosak (cerumen) i olakšava njegovo uklanjanje, pa se samim tim  smanjuje potreba za ispiranjem uha. Naročito je značaj kod osoba koje često upotrebljavaju slušalice za uši jer u potpunosti oblaže ušni kanal i smanjuje svrab u uhu.  Pogo..
924,00 RSD
Brend: Pharmalife
Tussiflux sirup je dodatak ishrani za decu sa biljnim ekstraktima, propolisom i etarskim uljem za normalnu funkciju sluznice gornjih disajnih organa. Islandski lišaj, list crnog sleza i plod zove doprinose smanjenju grebanja u grlu i normalnoj funkciji gornjih disajnih puteva i glasnih žica.Način up..
958,00 RSD
Brend: Nevena
Delovanje:Speed mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i leđima primenite speed va..
420,00 RSD
SINUSOL MAJORAN STRONG SPREJ ZA NOS 30ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Esensa
Sinusol Majoran sprej rastvor za nos je formulisan na bazi hipertoničnog rastvora morske soli sa dodatkom etarskih ulja majorana i bosiljka, N-acetilcisteina i propolisa. Rastvor morske soli koji je u osnovi spreja, je blago hipertoničan (2,3%-tni) i pokazuje izuzetno blagotvorne efekte na postizanj..
0,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. Sinomarin predstavlja hipertoničan rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Ublažava začepljenost nosa (nazalnu kongestiju) i povišeni pritisak u sinusima pute..
690,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin Children je 100% prirodni, klinički proveren nazalni dekongestiv. To je hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl) bogat korisnim sastojcima iz mora (mineralne soli i elementi u tragovima). Savršen je za bebe i decu jer pomaže dekongestiju zapušenih nosnih šupljina putem prirodnog mehani..
1.053,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin  Baby je 100% prirodan, klinički dokazan nazalni dekongestiv. Hipertonični rastvor morske vode (2.3% NaCl)  bogat je blagotvornim morskim sastojcima (mineralnim solima i elementima u tragovima). Brzo i uspešno blažava začepljenost (kongestiju) nosa smanjenjem edema sluznice nosa ..
668,00 RSD
Brend: Sinomarin
Sinomarin Allergy Relief je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili hroničnim alergijama. Čisti šupljine nosa i pomaže u uklanjanju alergena (mehaničko delovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa. Ublažava simptome alergijskog rinitisa ( zapušen..
983,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna ..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen, i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen, i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivi..
390,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje:Propolis je prirodni produkt pčela. Osnovni sastojci su najrazličitije biljne smole i vosak koji pčele prerađuju sekretom svojih žlezda. On u sebi sadrži flavonoide, antocijane, fitohormone, etarska ulja, polen i drugo. Zbog svega toga poseduje antimikrobna, fungicidna i delom antivirusna ..
330,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: Aktivne komponente preparata ispoljavaju ekspektorantno, bronho-spazmolitičko i antiseptično delovanje.Saponini koje sadrži koren jagorčevine potpomažu ekspektoraciju. Pospešuju izlučivanje sluzi iz bronhija, razređuju gusti sekret i olakšavaju iskašljavanje, blagim nadražajem vagusn..
285,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: Bokvica sadrži tanine, pektine, limunsku kiselinu, vitamin C, saponozide i fitoncide. Takođe sadrži dosta sluzi, ulja, belančevina i šećera. Među lekovitim biljkama poseduje najjače antibakterijsko delovanje dokazano još 1958. godine kada su u njoj otkriveni fitoncidi. Deluje kod raz..
345,00 RSD
Brend: Sinefarm
Delovanje: Ekstrakt korena belog sleza sadrži dosta sluzi koja u tankom sloju prekriva sluznice i na taj način ih štiti od nadražaja. Zbog toga se koristi kod katara respiratornih organa, upala mokraćne bešike i mokraćnih kanala, kao i za smirivanje upala i iritacije sluznice organa za varenje ..
285,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 101 (7 strana)