Apoteka Cvejić
Korpa

Uho, grlo, nos

Opis proizvoda:A-CERUMen sprej 2 u 1 formulacija, idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepovaZahvaljujući surfaktantima nežno će očistiti ušni kanal i prevenirati nagomilavanje cerumena               Sve komponente su prirodnog porekla pa..
864,86 RSD
Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.Delovanje:Štiti od zaraza, ubrzava cirkulaciju i osvežava umornu kožu. Koristi se u dermatologij..
522,00 RSD
Brend: Pharmalife
Brza pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje!Delovanje: Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte ( timjan, žalfija, acerola ) zbog čega ima povećanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih..
853,00 RSD
Brend: Jgl
Aqua maris je antialergijski sprej za nos s prirodnim sastojkom ektoina namenjen je za prevencijui ublažavanje simptoma alergije.Prikladan je za decu od najranije dobi i odrasle.Bez aditiva i konzervansaNačin upotrebe:Raspršiti dva do tri puta u svaku nozdrvu nekoliko puta na dan. S obzirom na jačin..
1.136,43 RSD
Brend: Jgl
Sastav:Izotonirana morska vodaAqua Maris® Baby sprej za nos s kontinuiranim mlazom koristi se za ispiranje sekreta, čestica prašine, bakterija, virusa i alergena iz bebinog nosa.Morska voda, bogata mineralima i oligoelementima, blagotvorno deluje na sluznicu nosa, potpomažući prirodne mehanizme čišć..
600,00 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS SPREJ sadrži izotoničnu morsku vodu iz Jadrana s prirodnim oligoelementima. Prečišćava i vlaži sluzokožu nosa na prirodan način.AQUA MARIS SPREJ je namenjen za higijenu nosne duplje.Sadržaj: 100 ml rastvora sadrži 30 ml morske vode s prirodnim mineralima, bez konzervansa.Način upotrebe: Z..
420,00 RSD
Brend: Jgl
Sastav: Izotonična morska vodaNormalno disanje zavisi od stanja sluzokože nosa. Nakupljanje čestica prašine, alergena, bakterija i virusa na sluzokoži nosa, onemogućuje njenu prirodnu funkciju. Prehlada, alergija, grip kao i niz drugih stanja izaziva pojačani sekret, otok sluzokože nosa i nakupl..
708,34 RSD
Brend: Jgl
AQUA MARIS STRONG sprej za nos je hipertonični rastvor morske vode iz Jadrana. Zbog sadržaja mineralnih soli i bogatstva oligoelemenata, blagotvorno deluje na sluzokožu nosa.Smanjuje začepljenost nosa u stanjima kao što su:PrehladeAlergijeGripPosle hirurških zahvataKod dece starije od 8 godina i odr..
470,00 RSD
Bebi aspirator Belvital omogućava efikasno odstranjivanje nosnog sekreta koji ugrožava normalno disanje bebe. Na krajnje jednostavan i prirodan način svakodnevnom aspiracijom sprečavaju se dodatne infekcije oka, uha, grla i bronhija. Anatomski oblikovan vrh aspiratora garantuje potpunu sigurnost.Nač..
675,84 RSD
Mast Biljna rosa predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova. Ublažava i otklanja razne vrste bolova i neprijatnosti. Bilo da su u pitanju glavobolje, prehlade, kašalj, promuklost, zapaljenja ždrela i bronhija i zamor mišića, mast Biljna rosa pruža efektivnu i efikasnu pomoć. Preporučuje se i..
165,00 RSD
Brend: Pharmalife
Kašalj je simptom složenog kataralnog procesa koji se menja i razvija. Prvo kreće nadražajnim, a zatim se razvija u produktivni kašalj. Vrlo teško je odrediti kako dete kašlje, koji sirup treba primeniti i u kom momentu.Problem je što sirupi protiv kašlja najčešće sadrže samo jedan biljni ekstrakt p..
981,00 RSD
BOSILJAKLatinski naziv i familija :    Ocimum basilicum L. (Lamiaceae)Opis :    Stabljike su busenasto razgranate, najčešće su gole i prijatno mirišu na balzam. Listovi su jajasti, na vrhu zašiljeni i grubo nazubljeni. Cvetovi su žućkasto-beli ili crvenkasti, složeni pazušno u pr..
174,00 RSD
ČAJ ZA UBLAŽAVANJE KAŠLJA I KOD BRONHITISA Sastav:Koren belog sleza (Althaeae radix)Cvet kamilice (Chamomillae flos)Plod šipurka (Cynosbati fructus)List podbela (Farfarae folium)Plod morača (Foeniculi fructus)Herba miloduha (Hyssopi herba)Cvet zove (Sambuci flos)Herba majkine dušice (Serpylli h..
420,00 RSD
FILTER ČAJ OD LIPESastav:  Cvet lipe (Tiliae flos)Osobine: Cvet lipe sadrži preko 1% flavonoida, oko 10% sluzi, leukoantocijanidine i etarsko ulje.Primena: Aktivni sastojci lipovog cveta podstiču znojenje pa se preporučuje upotreba u slučaju groznice i povišene telesne temperature. Usled prisus..
125,13 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa fiziološki rastvor kapi za nos su namenjene održavanju svakodnevne higijene nosnih šupljina. Vraćaju sluzokoži nosa njenu prirodnu vlažnost, sposobnost samoprečišćavanja i produkcije sluzi koja je štiti od isušivanja i mehaničkih nadražaja (dima, prašine, itd.). Redovnim ispira..
98,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Elixa mast za utrljavanje i inhalaciju se nanosi spolja kao inhalacioni ekspektorans za utrljavanje na kožu za olakšavanje tegoba kao što su prehlada i grip. Takođe uklanja bol u mišićima reumatskog porekla, glavobolju kao i bol uzrokovan nakupljanjem viška mlečne kiseline usled pove..
223,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 98 (7 strana)