Apoteka Cvejić
Korpa

Vitamni i minerali

Brend: Vitabiotics
Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Tokom trudnoće i nakon porođaja, dešavaju se velike promene u organizmu žene, i ove promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoće kod ist..
2.041,20 RSD
Brend: Vitabiotics
Pregnacare Original kapsule sadrže kombinaciju 19 vitamina i minerala, koji su neophodni za pravilan rast i razvoj ploda i vitalnost majke. Sadrže preporučene doze folne kiseline i vitamina B12, koje su neophodne za pravilan razvoj nervne cevi ploda.Delovanje:Za kasniji tok trudnoće, neophodne su op..
1.359,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaNutrijenti neophodni mami i bebi pre i tokom trudnoće i za vreme dojenja. Za žene koje planiraju trudnoću, trudnice i dojilje.Osigurava u gestaciji preporučene doze folne kiseline, gvožđa i joda.Trudnoća i vreme dojenja posebna su stanja koja zahtevaju uravnotežen odnos svih neophodnih..
2.138,00 RSD
Brend: Revita
Revita stevia Fe je dijetetski suplement bez dodatog šećera sa aromom šumskog voća na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa koji se preporučuje svim osobama koje imaju nedostatak gvožđa u krvi.Sastav:matični mleč gvožđe-II-fumaratvitamin CsteviaNamena:Preporučuje se..
309,60 RSD 387,00 RSD
Brend: Revita
Revita Fe je dijetetski suplement sa aromom šumskog voća na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa koji se preporučuje svim osobama koje imaju nedostatak gvožđa u krvi.Sastav:matični mleč gvožđe-II-fumaratvitamin CNamena:Preporučuje se kao dodatak ishrani osobama sa ..
924,00 RSD 1.155,00 RSD
Brend: Health Aid
Pregnazon® Complete kapsule su dodatak ishrani sa vitaminima, mineralima I omega-3 masnim kiselinama za žene koje planiraju trudnoću, za vreme trudnoće I dojenja.Pregnazon® Complete kapsule su jedinstvena formulacija koja pruža sve neophodne vitamine i minerale zajedno sa DHA i EPA omega - 3 masnim ..
2.929,00 RSD
Brend: 4U Pharma
Delovanje:Pregnatol DHA sadrži prirodno ulje mikroalgi sa DHA (dokozaheksaenska omega-3 masna kiselina) i koristi se za nadoknadu DHA omega-3 masne kiseline kod trudnica i dojilja.Pregnatol DHA u jednoj kapsuli sadrži preporučenu dnevnu dozu DHA omega-3 masne kiseline. Namenjen za korišćenje tokom č..
1.280,00 RSD
Brend: 4U Pharma
Delovanje:Pregnatol Active Folate + Vit B12 sadrži folat i vitamin B12 u prirodnom obliku, koji je aktivan i sigurno se u potpunosti iskorišćava u organizmu.Namenjen je ženama koje se pripremaju i žele da ostanu u drugom stanju, kao i trudnicama tokom trudnoće. Primena se preporučuje 12 nedelja pre ..
799,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol natal je dodatak ishrani za žene pre, za vreme i posle trudnoće sa vitaminima, mikronutrijentima i antioksidansima.Sastav:Antioksidansi, kao što su vitamin C, vitamin E, beta karoten i elementi u tragu cink i selen pomažu funkciju imunog sistema.Folna kiselina i vitamin B12 podupiru rast će..
5.987,00 RSD
Brend: Galenika
Oligogal Se sadrži organski vezan selen na bazi biotehnološki obogaćenog pivskog kvasca u kombinaciji sa vitaminima: A, C i E.Selen je esencijalni oligoelement, neophodan za normalno funkcionisanje organizma.Zbog česte deficitarnosti u lancu ishrane, selen se u nedovoljnoj meri unosi u organizam.Ned..
552,00 RSD
Brend: Novalac
Novalac prenatalne kapsule su namenjene za zdrav razvoj deteta u toku planiranja trudnoće, u trudnoći i za vreme dojenja. Prednosti Novalac prenatalnih kapsula: najnovija generacija folne kiseline kiseline Quatrefolic osigurava najveću biološku raspoloživost 95%, gvožđe u obliku Lipofera ne izaziva ..
1.678,79 RSD
Brend: Vemax
New Iron kapsule su dijetetski preparat kosi se koristi za normalno stvaranje crvenih krvih zrnaca i hemoglobina. Odličan je izbor za trudnice, sportiste i osobe kojima se javio nedostatak gvožđa (pubertet, menstrualno krvarenje, brz fizički razvoj, veganska i vegeterijanska ishrana). Zbog svoje str..
1.710,00 RSD
Delovanje:Antioksidativna zaštitaČuva imuni sistemDoprinosi normalnom radu štitne žlezdeDoprinosi normalnoj proizvodnji sperme (spermatogeneza)Selen doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, štitaste žlezde, spermatogenezi. Takođe, doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Način prime..
1.170,00 RSD
Natural Wealth PrenatalMultivitaminski je dodatak razvijen posebno za potrebe majke i deteta u periodu planiranja začeća, trudnoće i dojenja.Natural Wealth® Prenatal sadrži odgovarajuće količine vitamina, minerala i elemenata u tragovima važnih za organizam u ovom periodu.Folna kiselina doprinosi ra..
2.750,00 RSD
Folna kiselina doprinosi rastu majčinog tkiva tokom trudnoće, normalnom stvaranju krvi, smanjenju umora i iscrpljenosti.Način uzimanja:Uzimati jednu (1)  tabletu dnevno, najbolje uz obrok.Pakovanje: 100 tableta..
1.090,00 RSD
MAXMEDICA OMEGA VITE KAPSULE A60
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Kako deluje Omega Vite?EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže unosom od 250 mg EPA i DHA.Vitamin E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Cink doprinosi normalnom metabolizmu masnih kiselina, ugljenih hidrata, metabolizmu vitamina A, makronutrijenata..
735,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 23 (2 strana)