Apoteka Cvejić
Korpa

Dojenje

Brend: Vitabiotics
Pregnacare New Mum napredna formula brine o mamama i njihovom pravilnom nutritivnom snabdevanju organizma. Tokom trudnoće i nakon porođaja, dešavaju se velike promene u organizmu žene, i ove promene su različitog intenziteta, variraju od trudnice do trudnice, kao i od jedne do druge trudnoće kod ist..
1.914,00 RSD
Brend: Esensa
Pure vazelin sa ekstraktom nevena i D-pantenolom je preparat namenjen za negu i zaštitu zdrave kao i za regeneraciju oštećene kože. Zahvaljujući ovim sastojcima, obezbeđuje vlažnost, mekoću i elastičnost kože. Preporučuje se za ublažavanje crvenila, svraba i peckanja. Nanet na kožu, stvara zaštitni ..
330,00 RSD
Brend: To.To Tosama
Opis proizvoda Tosama to.to tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć ..
358,00 RSD
Brend: Revita
Revita stevia Fe je dijetetski suplement bez dodatog šećera sa aromom šumskog voća na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa koji se preporučuje svim osobama koje imaju nedostatak gvožđa u krvi.Sastav:matični mleč gvožđe-II-fumaratvitamin CsteviaNamena:Preporučuje se..
309,60 RSD 387,00 RSD
Brend: Revita
Revita Fe je dijetetski suplement sa aromom šumskog voća na bazi liofilizovanog matičnog mleča i dvovalentnog helatnog gvožđa koji se preporučuje svim osobama koje imaju nedostatak gvožđa u krvi.Sastav:matični mleč gvožđe-II-fumaratvitamin CNamena:Preporučuje se kao dodatak ishrani osobama sa ..
924,00 RSD 1.155,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Dodatak ishrani u vidu vitamina i minerala tokom povećanih potreba u trudnoći, periodu dojenje i 2 – 4 meseca nakon toga. Naročito u slučajevima nedovoljnog unošenja vitamina i minerala ishranom (nepravilna, neredovna ishrana).Sastav proizvoda:Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin B1, ..
913,00 RSD
Brend: Multi-Mam
Multi-Mam Lanolin se preporučuje za sprečavanje ispucalih bradavica i poboljšanje stanja tkiva bradavice. Lanolin - mast iz ovčije vune - je tradicionalni način umirenja ispucale kože; Multi-Mam Lanolin sadrži ultra-prečišćeni lanolin medicinskog kvaliteta, koji zamenjuje lipidni sloj kože.  Š..
1.565,00 RSD
Brend: Multi-Mam
Multi-Mam komprese daju olakšanje kod bolnih neprijatnosti koje se javljaju u periodu dojenja (kao što su otok i osetljivost). Ove pojedinačne komprese stvaraju vlažne uslove za proces zarastanja, sprečavaju infekcije i neguju predeo bradavice. Komprese imaju direktno umirujuće delovanje na bolne br..
1.430,00 RSD
Brend: Humana
Opis proizvoda Humana čaj za dojilje, prah za pripremu instant napitka je dodatak ishrani na bazi mešavine biljnih ekstrakata, ulja komorača i vitamina C, koji ima blagi galaktoreični efekat (povećava stvaranje i lučenje mleka), a namenjen je prevashodno dojiljama za zadovoljenje povećane potrebe z..
872,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje:Dejstvo Fitolat tableta je rezultat sinergističkog efekta biljnih ekstrakata hmelja, komorača, piskavice i verbene koji zajedno dovode do bržeg nadolaženja mleka i povećanja količine majčinog mleka.Fitolat tablete se preporučuju dojiljama neposredno posle porođaja za lakši početak dojenja,..
950,00 RSD
FEMIBION 2 FILM TABLETE A28+A28
NEMA NA LAGERU
Brend: Femibion
Delovanje:Za trudnice od 4. meseca trudnoće i dojilje. Femibion  2 obezbeđuje optimalan unos folata, omega-3 masnih kiselina (DHA), vitamina i joda, neophodnih za pravilan tok trudnoće,rast i razvoj ploda i bebe.Sastav:Folna kiselina, Metafolin (L-metilfolat), aktivni oblik folata, koji organiz..
0,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
986,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
631,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco pumpica za izmazanje viška mleka je idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja i koje mora da se izvuče. Anatomski oblik zvona od čvrste plastike omogućava praktičnost i jednostavnost prilikom upotrebe. Praktična i jednostavna. Mekana membra..
4.193,00 RSD
CALMOSINE DIGESTION KESICE 5ML A12
NEMA NA LAGERU
CALMOSINE digestion je umirujući napitak koji pomaže varenju. Sadrži vodene ekstrakte biljaka organskog porekla.CALMOSINE digestion je prirodan i nežan dodatak ishrani, namenjen celoj porodici. Komorač poboljšava varenje, dok su cvetovi lipe dobro poznati po svom umirujućem dejstvu pogotovo dig..
0,00 RSD
PERŠUNSastav :    Osušen plod (Petroselini fructus), list (Petroselini folium) ili koren (Petroselini radix)Osobine :    Plod peršuna sadrži etarsko ulje sa 2-6% apiola i miristicina, flavonoide, furokumarine. List peršuna sadrži osim etarskog ulja i flavonoide i vitamine A, B1, ..
158,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)