Apoteka Cvejić
Korpa

Trudnice i mame

Opis proizvoda:A-CERUMen sprej 2 u 1 formulacija, idealna za redovnu higijenu uha i za terapiju ceruminoznih čepovaZahvaljujući surfaktantima nežno će očistiti ušni kanal i prevenirati nagomilavanje cerumena               Sve komponente su prirodnog porekla pa..
864,86 RSD
Brend: Lo.Li.Pharma
Aleract je dijetetski suplement na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji se koristi u održavanju stabilnog stanja materice tokom trudnoće, kao i za primenu kod dismenoreja i premenstrualnog sindroma. ALERACT se koristi za:  Prevenciju spontanog pobačaja i prevremenog..
1.512,00 RSD
ANTIMETIL TABLETE 50MG A15
SUPER CENA
Antimetil je idealno rešenje za blagostanje vašeg želuca. Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod dece starije od tri godine i odraslih. Takođe je pogodan za trudnice od prvog meseca trudnoće.Đumbir u proizvodu Antimetil efikasno i bezbedno smanj..
399,00 RSD
Antimetil je idealno rešenje za blagostanje vašeg želuca. Antimetil je pogodan za smanjenje osećaja neprijatnosti, izazvane mučninom i povraćanjem, kod dece starije od tri godine i odraslih. Takođe je pogodan za trudnice od prvog meseca trudnoće.Đumbir u proizvodu Antimetil&..
785,00 RSD
Brend: Bio-Oil
Delovanje:Bio-Oil je poseban proizvod koji se preporučuje:Kao pomoć u poboljšanju izgleda ožiljaka: Formulacija ulja Bio-Oil poboljšava izgled ožiljaka, ali ih ne može ukloniti. Bio-Oil treba kružnim pokretima utrljati na ožiljak, dva puta dnevno, tokom perioda od najmanje tri meseca. Na novim ožilj..
1.449,98 RSD
BIOFAR DIRECT ULTRA FOLATE 400 KESICA A14
POKLON PROIZVOD
Brend: Biofar
Biofar direct Ultra Folate 400 je sinergistička formula prijatnog voćnog ukusa, koja sadrži optimalnu i visoko bioraspoloživu dozu aktivnog folata, koja zadovoljava dnevne potrebe žena u reproduktivnom dobu i trudnica.Način upotrebe: Jednu kesicu dnevno popiti bez vode, poželjno je ujutru posle doru..
605,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 4.0 smeđaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boja i supstanci..
1.180,00 RSD 1.475,00 RSD
Brend: Biokap
Opis proizvodaBiokap delicato 6.3 tamno zlatno plavaBiokap delicato boje za kosu nastale su kao rezultat temeljnog istraživanja, koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj.Ne sadrži amonijak, rezorcinol i p-fenilendiamina, a svojom prirodnom strukturom i odsustvom sintetičkih boj..
1.164,80 RSD 1.456,00 RSD
ČAJ KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA DECU I TRUDNICE  Sastav:Herba vranilovke (Origani vulgaris herba)Herba rastavića (Equiseti herba)Herba rtanjskog čaja (Saturejae herba)Herba timijana (Thymi herba)Koren zečjeg trna (Ononidis radix)Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne meš..
392,00 RSD
PERŠUNSastav :    Osušen plod (Petroselini fructus), list (Petroselini folium) ili koren (Petroselini radix)Osobine :    Plod peršuna sadrži etarsko ulje sa 2-6% apiola i miristicina, flavonoide, furokumarine. List peršuna sadrži osim etarskog ulja i flavonoide i vitamine A, B1, ..
138,00 RSD
CALMOSINE digestion je umirujući napitak koji pomaže varenju. Sadrži vodene ekstrakte biljaka organskog porekla.CALMOSINE digestion je prirodan i nežan dodatak ishrani, namenjen celoj porodici. Komorač poboljšava varenje, dok su cvetovi lipe dobro poznati po svom umirujućem dejstvu pogotovo dig..
1.246,00 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco pumpica za izmazanje viška mleka je idealna je za izmazanje preostalog mleka koje beba nije posisala tokom dojenja i koje mora da se izvuče. Anatomski oblik zvona od čvrste plastike omogućava praktičnost i jednostavnost prilikom upotrebe. Praktična i jednostavna. Mekana membra..
4.844,58 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
631,48 RSD
Brend: Chicco
Opis proizvoda Chicco tuferi za grudi se odlikuju anatomskim oblikom tufera koji je prilagodljiv dojkama žene, sa samolepivom trakom za lakše pozicioniranje I lepljenje za rublje. Napravljeni od prirodnih materijala i visokoapsorptivnih vlakana garantuju udobnost pri korišćenju I visoku moć upijanj..
1.120,00 RSD
Akutne i hronične infekcije urinarnog trakta su veoma česte i praćene neprijatnim simptomima kao što su: učestalo mokrenje praćeno peckanjem i bolom, osećaj nedovoljnog pražnjenja i nevoljno mokrenje.Delovanje:Cystaclean je posebno efikasan kod dugotrajnih, upornih i ponavljajućih infekcija urinarno..
771,00 RSD
Brend: Eucerin
Efikasno u tretmanu strija. Sadrži 100% prirodna ulja koja poboljšavaju elastičnost osetljive kože, čak i tokom trudnoćeDelovanje:Eucerin Ulje za negu tela protiv strija je razvijeno specijalno za potrebe osetljive kože, čak i tokom trudnoće. Ono sadrži vitamin E i čista biljna ulja visokog kvalitet..
1.695,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 75 (5 strana)