Apoteka Cvejić
Korpa

Zaštita od sunca

Brend: Vichy
Opis proizvodaObogaćena fermentisanim ekstraktom crnog čaja, koji se bori protiv znakova starenja i poboljšava blistavost kože. Formula sadrži i ekstrakt ploda biljke kamu kamu, bogate vitaminom C, koji obezbeđuje antioksidativni efekat i štiti od spoljnih uticaja. Kremasta formula suva na dodir brz..
2.373,00 RSD
Brend: Vichy
Opis proizvodaINOVACIJA: Potpuno inovativna vodena tekstura - izuzetno lagana, izuzetno sveža. Visoka UV zaštita uz osećaj svežine, čistoće i prijatnosti, nelepljiva i nemasna, bez belih tragova. Ova formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla za bolju hidrataciju Vaše kože.- viso..
2.130,00 RSD
Brend: Top ten
Topten propanthen sun losion SPF50 je  hidratantni losion za negu i zaštitu od sunca. Pouzdano štiti i pruža dugotrajnu hidrataciju. Veoma efikasni, međusobno uravnoteženi UVA/UVB filteri obezbeđuju trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca i smanjuje rizik od alergije na sunce. Blagotvorna kombin..
848,00 RSD
Brend: Top ten
Topten propanthen sun losion SPF30 je  hidratantni losion za negu i zaštitu od sunca. Pouzdano štiti i pruža dugotrajnu hidrataciju. Veoma efikasni, međusobno uravnoteženi UVA/UVB filteri obezbeđuju trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca i smanjuje rizik od alergije na sunce. Blagotvorna kombin..
770,00 RSD
TOPTEN PROPANTHEN KREMA ZA LICE SPF30 50ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Top ten
Topten propanthen krema za lice SPF30 protiv starenja kože i pigmentacije pruža veoma efikasnu i trenutnu zaštitu od UVA/UVB zračenja. Sadrži prirodni antioksidans i pospešuje zaštitu kože lica od oštećenja koje uzrokuje sunce. Idealna je za svakodnevnu upotrebu. Lagana hidratantna tekstura sprečava..
0,00 RSD
Brend: Top ten
Topten olive oil sprej SPF20 je preparat za tamnjenje na suncu sa maslinovim uljem u spreju. Daje sigurnu zaštitu a lep i preplanuo ten. Namenjen je zaštiti i nezi normalno osetljive, već potamnele kože. Kombinacija prirodnog maslinovog ulja i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera..
769,00 RSD
TOPTEN OLIVE KREM SPF40
NEMA NA LAGERU
Brend: Top ten
Topten olive krem SPF40 je lagana hidratantna krema za lice namenjena nezi i zaštiti od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog maslinovog ulja i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija vitamina E, v..
0,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten oil SPF20 je preparat za tamnjenje na suncu sa karotenom u spreju. Daje potpunu zaštitu a lep i preplanuo ten. Namenjen je zaštiti i nezi normalno osetljive, već potamnele kože. Blagotvorna kombinacija vitamina E, prirodnih ekstrakata šargarepe, kamilice i vrlo efikasanih međusobno ur..
861,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion sprej SPF50 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i vrlo efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombina..
862,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF40 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
837,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF30 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
761,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten losion SPF15 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe i veoma efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje trenutnu i dugotrajnu zaštitu od sunca. Blagotvorna kombinacija ..
575,48 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten duo SPF20/SPF40 je lagana hidratantna emulzija namenjena nezi i zaštiti kože od štetnog sunčevog zračenja. Praktično pakovanje, sa dve boce u jednoj, rešava potrebe za različitim nivoima faktora zaštite tokom višednevnog izlaganja suncu. Kombinacija prirodnog ekstrakta ulja šargarepe ..
909,00 RSD
Brend: Top ten
Topten caroten dry SPF20 je suvo ulje za tamnjenje na suncu sa karotenom u spreju. Daje sigurnu zaštitu i zagarantovan preplanuo ten. Kombinacija vitamina E, prirodnih ekstrakata šargarepe, kamilice i vrlo efikasanih međusobno uravnoteženih UVA/UVB filtera obezbeđuje dugotrajnu negu i zaštitu od pre..
717,00 RSD
Brend: Sebamed
Prevencija suncem izazvanih tragova pigmentacije i znakova preranog starenja.SPF testirano i zasnovano na COLIPA preporukama za zaštitu od suncaUVA zaštita: 98% UVA apsorpcije (vise nego australijski standard)Bez alkohola, bez uljaBez parafina, parabena, PEG veza i PABA estara, akrilamidaKarakterist..
1.480,00 RSD
Brend: Sebamed
UVA zaštita: 98% UVA apsorpcije (vise nego australijski standard)Bez alkohola, bez uljaBez parafina, parabena, PEG veza I PABA estara, akrilamidaKarakteristike proizvoda:pH vrednost 5.5Pouzdana UVA + UVB zaštitaVisoko efektivni UVA/UVB filter sistem, počev sa SPF 15 kombinovan sa mikropigmentima, sp..
1.689,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 117 (8 strana)