Apoteka Cvejić
Korpa

Lokalna primena

Brend: Abela Pharm
Preparat Zglobex sprej sa magnezijumom pomaže u otklanjanju bolova i grčeva u mišićima, smanjuje upalne procese i reumatske bolove, olakšava stanje kod bolnih zglobova i poboljšava lokalnu cirkulaciju.Poboljšanje osetno već nakon 15 minuta. Deluje lokalno. Idealan za sporstke povrede.Delovanje:Prepa..
638,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Rheuma zglobex gel ublažava bol i otok u zglobovima, opušta mišiće. Proizvod pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod akutnih stanja.Hladi bolno mesto i doprinosi smanjenju otoka i bola.Zagreva bolno mesto i poboljšava cirkulacijuPomaže kod reumatskih tegobaOpušta mišiće i pobol..
1.176,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Rheuma zglobex crveni gel pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod hroničnih stanja:Zagreva bolno mesto i poboljšava cirkulacijuPomaže kod reumatskih tegobaOpušta mišiće i poboljšava cirkulacijuUblažavaju bol i otokOpuštaju mišiće i povećavaju prokrvljenost kožeKod reumatskih te..
1.176,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Urimil gel je sredstvo za lokalnu primenu, koje sadrži pet aktivnih sastojaka, usmerenih ka smanjenju upale, ublažavanju bolova i obnavljanju funkcije perifernih nerava.Preporučena primena kod:periferne neuropatijebolova u leđimabolova i osećaja trnjenja i mravinjanja u rukama i nogamaišijasa i svih..
1.362,00 RSD
Brend: Esensa
Khan tigrova mast se upotrebljava kao pomoć pri ublažavanju bola kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića, kao i kod lakših povreda sportista i rekreativaca. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Pažljivo formulisana podloga omogućava oslobađanje akt..
465,00 RSD
Brend: Esensa
Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor i metil salicilat, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i..
828,00 RSD
Tedonal je antireumatska mast namenjena za lokalnu primenu sa analgetskim, rubefacijentnim i blagim anestetičkim dejstvom.Metil-salicilat deluje nespecifično podražajno (rubefacijentno), pospešujući cirkulaciju kroz namazan deo tela, salicilna kiselina olakšava prodiranje metil-salicilata iz masne p..
269,00 RSD
REUMA ULJESastav:Etarsko ulje ruzmarinaEtarsko ulje zimzelenaOstali sastojci:Parafinsko ulje, solubilizatorDejstvo:Ulje za masažu olakšava reumatske tegobe u mišićima i zglobovima. Aktivni sastojci etarskih ulja ruzmarina i zimzelena poboljšavaju perifernu cirkulaciju i ublažavaju bol na mestu prime..
426,00 RSD
Perskindol Active Gel je švajcarski brend No1 među proizvodima za lokalnu terapiju bolnih stanja mišićno-skeletnog sistema. Jedinstven je po svom sastavu, potpuno prirodan proizvod koji sadrži 7 različitih esencijalnih biljnih ulja i mentol. Nakon primene se najpre stvara osećaj hlađenja, a odmah za..
1.105,00 RSD
Perskindol proizvodi imaju vrlo učinkovito delovanje. Active linija ima jedinstveno dvostruko delovanje (hlađenje-grejanje). Na početku je prisutno intenzivno hlađenje, koje zatim prelazi u ugodno zagrevanje, dok linija Cool omogućava osećaj intenzivnog hlađenja. Zbog posebno odabranih eteričnih ulj..
1.105,00 RSD
Brend: Pernaton
Pernaton forte gel ima efekat zagrevanja i namenjen je odraslima i deci starijoj od 3 godine koji imaju različite vrste bolova.Sastav:perna ekstrakt (ekstrakt zelenousne školjke, Perna canaliculus)kapsaicinkamforhondroitin-sulfatmentoletarska ulja ruzmarina, đumbira, eukaliptusa, pomorandže i limuna..
1.263,00 RSD
Brend: Pernaton
Pernaton classic gel ima efekat hlađenja i namenjen je odraslima i deci starijoj od 3 godine za saniranje sportskih povreda i drugih povreda mišića, tetiva i zglobova kao što su kontuzije, uganuća i iščašenja.Sastav:perna ekstrakt (ekstrakt zelenousne školjke, Perna canaliculus)mentoletarska ulja ru..
1.192,00 RSD
LIOTON 1000, 50gAktivna supstanca: HeparinLioton 1000, 1000 i.j./g, gel Lioton 1000, gel sadrži aktivnu supstancu heparin-natrijum i namenjen je za dermalnu uopotrebu (nanosi se na kožu).Lioton 1000 gel se koristi u simptomatskoj terapiji oboljenja površinskih vena, kao što su: površinski tromb..
0,00 RSD
LIOTON 1000 GEL 100G
NEMA NA LAGERU
LIOTON 1000, 100gAktivna supstanca: HeparinLioton 1000, 1000 i.j./g, gel Lioton 1000, gel sadrži aktivnu supstancu heparin-natrijum i namenjen je za dermalnu uopotrebu (nanosi se na kožu).Lioton 1000 gel se koristi u simptomatskoj terapiji oboljenja površinskih vena, kao što su: površinski trom..
0,00 RSD
LADIVAL AKTIV SPREJ SPF20 150ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Ladival
Za normalnu kožu - sport & aktivLadival Sport & Aktiv sprej 20 spf Srednji nivo zaštite:• formulacija izuzetno kompatibilna sa kožom: bez parfema, boja i konzervansa • jedinstvena trostruka ćelijska zaštita od opekotina od Sunca i starenja kože usled izlaganja Suncu• UVA + UVB + IR..
0,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Koristi se za zagrevanje i pripremu mišića i zglobova pre fizičke aktivnosti.Triple complex za maksimalni efekat na mišićima kombinuje inovativne sastojke (Creatine – Caffeine complex i CellActive complex) sa ekstraktima lekovitih biljaka (gavez, mentol, kamfor, divlji kesten, planinska arnika, đavo..
1.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 51 (4 strana)