Apoteka Cvejić
Korpa

Lubrikanti

Vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženjeSprečava iritaciju i dovodi tkivo vagine u optimalno stanjeNadoknađuje i podržava prirodno vaginalno vlaženjePrirodan i bezbedan, štiti vaginalnu floru Preporučuje s..
581,00 RSD
Brend: Durex
Durex Perfect glide - lubrikant na bazi silikona. Ovaj lubrikant ima 3x bolje podmazujuće dejstvo nego lubrikant na bazi vode. Nije za oralnu upotrebu i ne sme da se koristi sa igračkama od silikona.Cesto se koristi pri analnom odnosu i prilikom odnosa pod tuse u kadi jer se teze ispira pod vodom.Ve..
1.060,00 RSD
DUREX PLAY TINGLING LUBRIKANT 50ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Durex
Durex Play tingling je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese.Njegov uzbudljiv i osvežavajući ukus, kao i svež i čist miris, dodatno bude sva čula.Pakovanje: 50ml..
0,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play Strawberry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom jagode. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
877,66 RSD
Brend: Durex
Gladak i svilenkast gel za senzualnu masažu sadrži ylang-ylang, nežnog je mirisa i ukusa te će probuditi vaše osecaje.Gel Play Sensual Massage 2 u 1 sadrži ylang-ylang, cvet koji raste u prašumama na ostrvima Tihog okeana.Play Sensual Massage 2 u 1 je lagan, gladak i svilenkast gel te dovoljno nežan..
1.086,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play heat lubrikant se zagreva u dodiru s kožom, pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nežnu toplinu. Jedan dodatan savet: nežno dunite kako biste pojačali delovanje zagrevanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima.Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete up..
910,44 RSD
Brend: Durex
Play Feel je klasični lubrikant na bazi vode. Nije lepljiv niti mastan, nego jednostavno lagan i gladak lubrikant, stvoren kako bi povećao zadovoljstvo. Bez mirisa i ukusa. Može da se koristi i kod vaginalne suvoće, za starije žene.Pakovanje: 50ml..
817,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play Cherry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom višnje. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
817,00 RSD
Brend: Durex
Jedinstven, senzualan gel i lubrikant za masažu, u jednom proizvodu.Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži čak i vitamin E, za tvoje zdravlje i negu kože.Pakovanje: 200ml..
1.252,13 RSD
Brend: Durex
Delovanje:Klitoralni gel na bazi vode čije dejstvo je pojačano Desirex arousal stimulantom (nije lubrikant)Sadrži supstance koje višestruko stimulišu osećajne senzore i utiču na povećanje protoka krvi, a time i intenziviraju doživljajStvara talase vreline, kao i osećaj hlađenja ili pojačanog uzbuđen..
1.046,81 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)