Apoteka Cvejić
Korpa

Seks

Maka (Lepidium meyenii) je koren sličan rotkvici, izvanredno hranjiv. Maka spada u red adaptogena, to je biljaka koje podižu otpornost na bolesti, normalizuju funkcionisanje ljudskog organizma, podstiču fizičko i mentalno zdravlje, a da pritom nemaju nikakve negativne posledice na ljudski organizam...
1.343,00 RSD
Delovanje:Zlatna Maka ima zadivljujuće dejstvo zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji nutritivnih elemenata, a pre svega zahvaljujući onim sastojcima koji se nalaze samo u maki.Preporučuje se kod sledećih stanja:PmsPolicistični jajniciPlodnostMenopauzaOsteoporozaAntiageProstataPotencijaPeriferna cirk..
1.393,00 RSD
Delovanje:Uklanja teške metale, pesticide, mikotoksine, što se naročito dobro odražava na bolje funkcionisanje nervnog sistema, čak i kod osoba koje boluju od Alchajmerove bolesti, autizma ili demencije.Njegovi kristali deluju poput kaveza uvlačeći u sebe štetne supstance koje su po pravilu pozitivn..
504,00 RSD
MAYBE BABY je mini mikroskop.Služi za individualno medicinsko dijagnostičko određivanje plodnih i nepolodnih dana u menstrualnom ciklusu žene. Svakodnevnom upotrebom, koristeći pljuvačku kao uzorak, žena može sama, u kućnim uslovima, pratiti svoj mesečni ciklus i odrediti dan ovulacije, kao i pratit..
2.570,00 RSD
Ulje semena bundeve sadrži vitamine A, B1, B2, B6, C, D, E, K i minerale (kalcijum, magnezijum, cink, kalijum). Takođe je bogato omega 3 i omega 6 esencijalnim masnim kiselinama koje povećavaju energiju organizma, poboljšavaju zdravlje reproduktivnih organa i obezbeđuju lep izgled kože i bolju funkc..
843,00 RSD
Za jačanje funkcije bešike i prostate. Delovanje:Seme bundeve jača funkciju mokraćnih organa, i kod muškaraca rešava probleme sa prostatom i urinarnim traktom. Neophodan u periodu rasta, stresa i fizičkog napora, kao i kod neizbalansiranih dijeta. Seme bundeve koristi se kao dodatak ishrani sa ..
610,00 RSD
Brend: Durex
Durexi Tickle Me kondom je  napravljen sa jedinstveno postavljenim naborima i ravnim zidovima za intenzivniji doživljaj.Nominalna širina: 53 mmKoralno crvene boje, lubrifikovani i sa rezervoarom za spermuRavnih zidovaDermatološki ispitani100% elektronički ispitaniDurexovi Tickle Me kondomi imaj..
7.636,00 RSD
Brend: Durex
Nova generacija Durex RealFeel kondoma nastala je kako bi vama i vašem partneru osigurala najprirodniji osećaj dodira kože s kožom.Nominalna širina: 56 mmNačinjeni od tehnološki naprednog ne-lateks materijalaProzirni, lubrifikovani i s rezervoarom za spermuKlinički dokazani100% elektronički ispitani..
1.322,00 RSD
Brend: Durex
Durex Pleasure Me prezervativ ima jedinstveno postavljene nabore i ispupčenja na pravim mestima. Ovakva reljefna površina daje maksimalan ugođaj za oba partnera.Pakovanje: 3 prezervativa..
355,00 RSD
Brend: Durex
Durex extended pleasure prezervativi omogućavaju duže trajanje polnog odnosa. U sebi sadrži poseban lubrikant benzocain, koji se nalazi sa njegove unutrašnje strane i pomaže u zadržavanju orgazma. Ovaj lubrikant na taj način obezbeđuje duže trajanje erekcije, a time i duže t..
501,00 RSD
Brend: Durex
Rebrasti i tačkasti kondom s Performa™ lubrikantom osmišljen da nju ubrza, a njega uspori.Nominalna širina: 56 mmProzirni lubrifikovan kondomi od prirodnog lateksaEasy-On oblik za udobnost i prianjanjePoseban Performa™ lubrikant sadrži 5% benzokaina kako bi produzio erekcijuDermatološki ispitaniDure..
525,00 RSD
Brend: Durex
Durex love prezervativi, sa lubrikantom uz koji ćete doživeti prirodan osećaj vođenja ljubavi. Uz to, dobijate 4 kondoma za cenu 3. Zbog Easy-On oblika, kondom se lakše stavlja i ugodniji je za nošenje. Poseban način, na koji izrađujemo Durexove Love kondome, obezbeđuje da mirišu bolje, pa nema neug..
363,84 RSD
Brend: Durex
Ekstra tanak, ekstra osetljiv, sa dodatnim lubrikantom za još prijatniji doživljaj.Ravnih strana i sa rezervoarom na vrhu.Providni i ekstra podmazani kondomi od prirodne gume od lateksa.Nominalna širina 52mm.Kondomi Durex Invisible Extra podmazani su najtanji koje je Durex ikada napravio, dizajniran..
1.322,00 RSD
Brend: Durex
Durex Feel Intimate je posebno tanki s dodatnim premazom za zaista senzualan osećaj. Ovi prezervativi visokog kvaliteta su neverovatno tanki, sa dodatnim premazom, kako bi pružili gladak, nežan osećaj tokom polnog odnosa. Zahvaljujući posebnom obliku, lakše ih je staviti, pa zato pružaju osećaj..
1.049,00 RSD
Brend: Durex
Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tačkasta tekstura, uz dodatak Intense gela k..
501,00 RSD
Brend: Durex
Prezervativ koji zaista poboljšava seksualan doživljaj za obojeTransparentan prezervativ sa dodatim lubrikantom, izrađen od prirodnog lateksa, rebraste i tačkaste teksture, premazan Desirex arousal stimulantomZa NJU – stimulišuća rebrasta i tačkasta tekstura, uz dodatak Intense gela koji donosi tala..
1.322,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 43 (3 strana)