Apoteka Cvejić
Korpa

Seks

Brend: Abela Pharm
Delovanje:Afrička šljiva forte pomaže da se:Postigne erekcijaOdrži erekcijaPojača želja za seksomOtklone erektilne smetnje prostateAktivni sastojak Afričke šljive beta-sitosterol pomaže jačanje potencije.Redovnom upotrebom postiže se povećanje dotoka krvi u erektilno tkivo polnog organa i na taj nač..
1.039,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Herbiko® Afrička šljiva, rastvor za oralnu upotrebu je dijetetski suplement, namenjen za prostatu i urinarni trakt, kao i za normalnu seksualnu funkciju i libido muških osoba.Već poznato dejstvo Afričke šljive pojačano je 7x većom koncentracijom betasitosterola, a pored esktrakta kore..
1.675,08 RSD
Brend: Abela Pharm
Afrička šljiva se koristi kod tegoba  vezanih za prostatu.Danas, sa većim brojem istraživanja o lekovitim svojstvima, Afrička šljiva dobija na popularnosti ne samo kao sigurna prirodna alternativa za lečenje prostate, već i za unapređenje ukupnog seksualnog iskustva kod muškaraca.Preporuču..
918,84 RSD
Brend: Herbasvet
Delovanje:Dvojako pomaže ublažavanju erektilne disfunkcije: povećanjem protoka krvi u genitalijama, kao i stimulacijom nerava donjeg dela kičmene moždine. Pospešuje erekciju i pojačava libido, sprečava preranu ejakulaciju, povećava pokretljivost spermatozoida, poomaže u sazrevanju spermatozoida..
2.688,00 RSD
Conprosta forte kapsule se koriste u tretmanu dobroćudnog uvećanja prostate i upale prostate, kao i posledičnih neprijatnih simptoma pomenutih oboljenja kao što su:učestalo noćno mokrenjeotežano i/ili nevoljno mokrenjeosećaj naispražnjenosti mokraćne bešikebolovi u donjem delu stomakaoslabljena pote..
1.164,00 RSD
Efikasno, potpuno prirodno sredstvo za lečenje benigne hiperplazije prostate i hronicnog prostatitisa.Conprosta – visoko aktivan polen specificne uljane repice u tabletama, omogućava da se oslobodite svih neprijatnih simptoma uvećane prostate. Delovanje :  Čestog i noćnog mokrenja  Ot..
585,00 RSD
Brend: Durex
Delovanje:Klitoralni gel na bazi vode čije dejstvo je pojačano Desirex arousal stimulantom (nije lubrikant)Sadrži supstance koje višestruko stimulišu osećajne senzore i utiču na povećanje protoka krvi, a time i intenziviraju doživljajStvara talase vreline, kao i osećaj hlađenja ili pojačanog uzbuđen..
1.134,49 RSD
Brend: Durex
Durex Intense vibracioni prsten je odličan način za povećanje uživanja i zadovoljstva tokom sexa sa oba partnera.Extra rastegljiv i jednostavan za upotrebu ovaj prsten poboljšava seksualni odnos i predigru uz pomoć stimulišućih vibracija u trajanju do 20minuta.Može se primenjivati sa ili bez kondoma..
714,19 RSD
Brend: Durex
Jedinstven, senzualan gel i lubrikant za masažu, u jednom proizvodu.Dovoljno je blag za upotrebu na celom telu, a sadrži čak i vitamin E, za tvoje zdravlje i negu kože.Pakovanje: 200ml..
1.115,36 RSD
Brend: Durex
Durex Play Cherry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom višnje. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
794,30 RSD
Brend: Durex
Play Feel je klasični lubrikant na bazi vode. Nije lepljiv niti mastan, nego jednostavno lagan i gladak lubrikant, stvoren kako bi povećao zadovoljstvo. Bez mirisa i ukusa. Može da se koristi i kod vaginalne suvoće, za starije žene.Pakovanje: 50ml..
887,50 RSD
Brend: Durex
Durex Play heat lubrikant se zagreva u dodiru s kožom, pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nežnu toplinu. Jedan dodatan savet: nežno dunite kako biste pojačali delovanje zagrevanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima.Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete up..
845,00 RSD
Brend: Durex
Gladak i svilenkast gel za senzualnu masažu sadrži ylang-ylang, nežnog je mirisa i ukusa te će probuditi vaše osecaje.Gel Play Sensual Massage 2 u 1 sadrži ylang-ylang, cvet koji raste u prašumama na ostrvima Tihog okeana.Play Sensual Massage 2 u 1 je lagan, gladak i svilenkast gel te dovoljno nežan..
1.130,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play Strawberry je glatkog osećaja, slatkog ukusa i divno voćan. Play Cherry je sladak, lubrikant, sa ukusom jagode. Lubrikant je na bazi vode tako da je bezbedan za upotrebu sa kondomima.Pakovanje: 50ml..
799,00 RSD
Brend: Durex
Durex Play tingling je dugotrajan svilenkast lubrikant koji budi osećaj blagog golicanja, gde god da se nanese.Njegov uzbudljiv i osvežavajući ukus, kao i svež i čist miris, dodatno bude sva čula.Pakovanje: 50ml..
1.018,37 RSD
Brend: Durex
Durex Perfect glide - lubrikant na bazi silikona. Ovaj lubrikant ima 3x bolje podmazujuće dejstvo nego lubrikant na bazi vode. Nije za oralnu upotrebu i ne sme da se koristi sa igračkama od silikona.Cesto se koristi pri analnom odnosu i prilikom odnosa pod tuse u kadi jer se teze ispira pod vodom.Ve..
1.108,08 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 42 (3 strana)