Apoteka Cvejić
Korpa
Dragi korisnici, trenutno vršimo ažuriranje našeg cenovnika, zbog čega trenutno nismo u mogućnosti da primamo porudžbine. Hvala na razumevanju.

Putna apoteka

SILBEN nano repair medicinsko sredstvo u obliku praška u spreju, zahvaljujući svojim svojstvima, deluje kao zaštitna barijera koja sprečavajući omekšavanje povređene kože, posebno kod rana sa sekrecijom pomaže da se ponovo uspostavi normalno fiziološko stanje, što podstiče prirodno obnavljanje kože...
1.334,00 RSD
Brend: Innventa
Rhinosinn je preparat koji se koristi  za ublažavanje zapušenosti nosa i curenja iz nosa, kao i za sprečavanje rinitisa i infekcija respiratornog trakta.Sastav:ulje eukaliptusa (Oleum Eucalypti)ulje nane (Oleum Menthae piperitae)tinktura cveta nevena (Tct. Calendulae)ulje sibirske jele (Oleum A..
770,00 RSD
Rehidran je hrana za specijalne medicinske namene koja sadrži mešavinu glukoze i elektrolita, a namenjena je za pripremanje rastvora kojim se organizmu nadoknađuju minerali i voda izgubljeni prolivom, povraćanjem ili opekotinama. Namena:kod lake ili srednje teške dehidriranosti organizmaNačin p..
2.052,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx sprej pomaže pri oporavku nazalnih funkcija i olakšava disanje.Delovanje:efikasno otklanja nazalnu i sinusnu kongestiju nastalu zbog prehlada, gripa i alergijaaktivno štiti nazalne šupljinehidrira nazalnu sluzokožuSastav:prirodna morska vodaprečišćena vodaKoncentracija soli je približno ekviva..
658,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx soft sprej sa dodatkom aloe vere je izotonični nazalni sprej koji sadrži prirodnu morsku vodu iz Atlantskog okeana sa vrednim mineralima i elementima u tragovima.Delovanje:Svakodnevna nega i čišćenje nosaPomaže u prevanciji nazalnih simptoma prehladeOlakšava stanje suve, iritirane i bolne sluz..
632,00 RSD
Brend: Quixx
Quixx extra sprej je hipertonični nazalni sprej (koncentracija soli je ekvivalentni približno 2,6% NaCl).Delovanje:olakšava nazalnu i sinusnu kongestiju kod gripa i prehladeaktivno čisti nazalne putevejako osvežavaZbog visoke koncentracije soli u odnosu na sluzokožu nosa, Quixx extra izvlači višak t..
697,00 RSD
Probiotic je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja, obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav:Kapsula u trenutku pakovanja sadrži najmanje 5 milijardi liofiliz..
499,00 RSD
Probiotic forte je dijetetski suplement koji sadrži pažljivo izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja i probiotskog kvasca Saccharomyces boulardii (S. boulardii), obogaćuje crevnu mikrofloru i doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta. Sastav..
645,00 RSD
ProbioKid immuno je dijetetski suplement koji sadrži izbalansiranu mešavinu 3 soja probiotika i 1 prebiotik sa snažnim sinbiotičkim delovanjem namenjen prevashodno deci.Delovanje:pomaže da se uspostavi i održi prirodni balans crevne mikrofloredoprinosi jačanju odbrambenih sposobnosti organizmaNamena..
847,50 RSD
Probiodrops je probiotski preparat koji sadrži dva soja probiotskih bakterija mlečno-kiselinskog vrenja (prirodnih stanovnika crevne mikroflore) namenjen za odojčad stariju od mesec dana, decu i odrasle.Sastav:1 mL rastvora u trenutku pripreme suspenzije sadrži 15 milijardi živih liofilizovanih prob..
969,00 RSD
Delovanje:Granule za otapanje u ustima osvežavajućeg ukusa, sa prirodnim aromama pomorandže i limunaprotiv umora i iscrpljenostiza zdravlje mišića i nervnog sistemakao svakodnevna dopuna magnezijuma, vitamina C i svih B vitaminaMagnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića i ravnoteži elektrolita.V..
642,00 RSD
MULTI ESSENSE MAGNEZIJUM 400+B KOMPLEKS KESICE A20
SUPER CENA
Brend: Alkaloid
Delovanje:Magnezijum je jedan od najčešćih minerala u ljudskom telu i između ostalog se može naći u skeletu i mišićima. Mineral koji je uključen u razne telesne funkcije, posebno u energetski metabolizam.Obzirom da telo samo ne proizvodi magnezijum, on se snabdeva hranom. Dobri izv..
249,00 RSD
MAXMEDICA UNISELTZER KESICE A10
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Gel na bazi natrijum-alginata, kalcijum-karbonata, natrijum-bikarbonata, i suvih ekstrakta ploda indijske smokve, lista masline, lista nane, korena sladića, ploda kivija i lista zelenog čaja.Šta su antacidi?Antacidi su jedinjenja koja neutrališu želudačnu kiselinu i na taj način povećavaju PH vredno..
429,00 RSD
MAXMEDICA REHIDRO MAX KESICE A10
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Rehidro Max je glukozno-elektrolitni prašak sa dodatkom probiotika Saccharomyces boulardii namenjen za pripremu rastvora za rehidraciju dece i odraslih i obnovu crevne mikroflore. Preporučuje se njegova primena kod lakšeg i srednje teškog stepena dehidracije, praćenog prolivom i/ili povraćanjem. Kak..
997,00 RSD
MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ KAPSULE A20
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Delotvornost proizvoda MaxMedica Aktivni ugalj?Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela).Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa ..
368,00 RSD
Brend: Pharmanova
Delovanje:Magnezijum inovativne formulacije za primenu bez dodavanja tečnosti.Direktan udarac stresu, grčevima i bolovima u mišićima!Magnezijum 300 Direkt se preporučuje:Kod pojave grčeva i bolova u mišićimaU stanjima stresa, napetosti i iscrpljenosti U periodu trudnoće i dojenjaKod pojave glavobolj..
445,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 77 (5 strana)