Apoteka Cvejić
Korpa

Ostala oprema

Baby Ave Patch je osvežavajući flaster za čelo koji trenutno pruža osećaj hlađenja deci koja imaju blagu temperaturu. Bezbedan i spreman za upotrebu bez prethodnog stavljanja u frižider ili zamrzivač. Efekat hlađenja traje i do 8 sati nakon lepljenja. Ne ostavlja lepljive tragove. Može se koris..
417,00 RSD
Opis proizvoda:Ave flaster Lady je grejući flaster, spreman za upotrebu. Može se koristiti bilo kad i bilo gde bez dodatnog izvora toplote.Delovanje:Napravljen je od materijala koji odaju toplotu među kojima se nalaze prašak gvožđa, voda, vermikulit, aktivni ugalj, so i vreća od ne tkanog materijala..
506,88 RSD
Opis proizvoda:Ave flaster sport postiže efekat hlađenja na bolnim mestima i time efektivno ublažava i otklanja bol u zglobovima i mišićima.Flaster nije potrebno stavljati u frižider pre upotrebe da bi imao efekat hlađenja, što omogućuje izuzetno komfornu upotrebu. Primenjuje se kod akutnih bolova. ..
495,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Dnevni dozator za lekove omogućava lakši pregled i organizaciju dnevne terapije. Poseduje četiri odvojena polja za odlaganje lekova obeležena simboličnom satnicom, koja označava jutro, podne, popodne i veče. Izuzetno praktičan, olakšava pacijentu da propisanu terapiju uzima u predviđ..
90,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Nedeljni dozator za lekove obezbeđuje organizaciju terapije za svih sedam dana u nedelji. Poseduje 7 vertikalnih kolona, svaku podeljenu u tri polja. Polja su obeležena simboličnom satnicom koja označava jutro, podne i veče. Izuzetno praktičan, olakšava pacijentu da propisanu terapij..
153,00 RSD
Brend: Esensa
Plavi gel olakšava kontakt sonde sa kožom. Lako se razmazuje, prijatnog je mirisa, ne masti, ne nadražuje i ne oštećuje kožu.Sastav:Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Hydroxide, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben, Parfum, CI 42090, Acid Blue 3Način primene:Gel se nanosi u tankom sloju na d..
660,48 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast aqua protect je medicinsko sredstvo, klasa I.Vodootporni flaster je idealan za pranje, tuširanje i kupanje. Sadrži jastuče koje se ne lepi, prekriva i štiti ranu. Poseduje veoma dobru podnošljivost na koži.Način primene:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine ..
312,00 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast BE HAPPY je medicinsko sredstvo, klasa I.Sadrži raznovrsne flastere sa šarenim motivima. Flasteri štite rane od prljavštine i bakterija. Lako i bezbedno se skidaju i ne oštećuju kožu. Boje su bezbedne. Način primene:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine i pe..
309,00 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast clasik je medicinsko sredstvo, klasa I.Flaster je na sečenje, neguje i štiti ranu, snažno prijanja. Dugotrajan je i omogućava koži da diše. Sadrži jastuče koje se ne lepi za ranu.Način primene:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine i peska.Pažljivo osušite kožu ok..
270,00 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast DONT WORRY je medicinsko sredstvo, klasa I.Sadrži raznovrsne flastere sa šarenim motivima. Flasteri štite rane od prljavštine i bakterija. Lako i bezbedno se skidaju i ne oštećuju kožu. Boje su bezbedne. Način primene:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine i ..
279,00 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast elastik je medicinsko sredstvo, klasa I.Elastični flaster je idealan za zglobove. Snažno prijanja za ranu. Veoma je fleksibilan, omogućava koži da diše.Način upotrebe:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine i peska.Pažljivo osušite kožu oko posekotine ili ogrebotin..
141,00 RSD
Brend: Hansaplast
Hansaplast elastik je medicinsko sredstvo, klasa I.Elastični flaster je idealan za zglobove. Snažno prijanja za ranu, veoma fleksibilan, omogućava koži da diše.Naćin primene:Očistite ranu i uklonite strana tela iz rane, poput prljavštine i peska.Pažljivo osušite kožu oko posekotine ili ogrebotine.St..
300,00 RSD
Flaster za labijalni herpes je lepljivi flaster sa hidrokoloidom koji čuva i leči simptome labijalnog herpesa. Flaster čuva herpes i održava optimalni nivo vlage da pomogne u prirodnom procesu zaceljenja.Ekstrakt nevena ima svojstva koja omekšavaju spoljni epitel na površini usta, smanjujući neprija..
1.240,00 RSD
Brend: 2M
Opis proizvoda Posuda za inhalaciju se koristi za tradicionalni način inhalacije rastvorom vode uz dodatak par kapi etarskih ulja. U posudu se sipa određena količina vruće vode i dodaju kapi namenjene za inhalaciju, potom se nos i usta naparavaju. Može se koristi za olakšavanje simptoma prehlade i ..
337,50 RSD
Brend: Esensa
Gumirano platno 90x70cmProtect gumirano platno se koristi u bolnicama, kućama u kojima borave slabo pokretni ili povređeni pacijenti, lekarskim ordinacijama, kozmetičkim salonima.Njegove dimenzije su 90x70cm.Upotreba: Nepromočivo je, lako za održavanje (ručno pranje mlakom vodom do 30ºC, ceđenje, br..
930,00 RSD
Brend: Opticlude
Opis proizvodaHipoalergeni flasteri za oči i naočare 5.7 x 8.2 cm. Idealni za tretiranje lenjeg oka i drugih situacija, kad je potreban površinski flaster za oko. Anatomski oblikovani da prate konture kostiju oko oka. ​Usprkos kvalitetnom fiksiranju, omogućuju nesmetano okretanje oka...
1.095,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 22 (2 strana)