Apoteka Cvejić
Korpa

Površinske rane

Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.Delovanje:Štiti od zaraza, ubrzava cirkulaciju i osvežava umornu kožu. Koristi se u dermatologij..
522,00 RSD
Delovanje:Apivis mast  pospešuje epitalizaciju kože i brže zarastanje rana, a dodatak ekstrakta cveta nevena i cveta, lista i ploda kantariona pojačava to dejstvo. Koristi protiv svih kožnih infekcija, za površinske rane i ogrebotine, hemoroide, razne upale, ekceme, herpese, lišajeve, gljivična..
510,00 RSD
ARONIA BLACK-matični sok od aronije se dobija hladnim ceđenjem i pasterizacijom zrelih plodova aronije.Sok ne sadrži konzervanse, vodu, šećer kao ni bilo koje druge aditive. Iz navedenih razloga, poželjno je čuvati sok od aronije u frižideru.Zreli plodovi aronije sadrže visoke koncentracije crveno-p..
1.079,99 RSD
OpisAtopiSkin krem  sa visokim procentom lipida (avokado ulje, ši buter, trigliceridi, pčelinji vosak) obnavljaju njen lipidni sloj i time dovode do regeneracije i poboljšanja izgleda kože.Koloidna ovsena smeša obezbeđuje brzo oslobađanje ključne aktivne komponente - β-Dglukana - na mestu aplik..
756,00 RSD
OpisAtopiSkin Junior je krem za ciljanu negu delova kože zahvaćenih atopijskim dermatitisom čija je formulacija prilagođena bebama i deci. Uz kombinaciju aktivnih sastojaka koji smiruju nadraženu kožu kod atopijskog dermatitisa, AtopiSkin junior dodatno sadrži teflozu, polisaharid koji nanošenj..
801,00 RSD
OpisIntenzivna nega crvene i nadražene kože kod akutne faze atopijskog dermatisa i pruritisa.AtopiSkin sprej predstavlja vodeno-glicerinski rastvor aktivnih komponenti sa anti-inflamatornim svojstvima: koloidna ovsena smeša glicirizin pantenol gel aloje Glicirizin je aktivni..
732,67 RSD
Brend: Div Lek
KOMPLEKS VITAMINA BKompletna formula svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema.Sadrži blotin koji pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu.Indikacijepodsti..
322,56 RSD
Brend: Alkaloid
Svojstva:Apsorbuje višak vlage i štiti kožu od upaleAktivni dodaci primiruju crvenilo i u isto vreme neguju kožu dece, posebno na vratu i preponamaProizvod je klinički i dermatološki testiranNastao u saradnji sa dermatolozima i pedijatrimaPreporučuje se za odrasle sa suvom kožomPakovanje: 100g..
219,00 RSD
GAVEZLatinski naziv i familija :    Symphytum officinale L. (Boraginaceae)Upotreba :    U savremenoj fitoterapiji upotreba gaveza je ograničena. Novija ispitivanja pokazuju da je interna primena gaveza povezana sa rizicima po zdravlje, te se preporučuje samo njegova spoljna upotr..
201,55 RSD
PETROVACLatinski naziv i familija :    Agrimonia eupatoria L. (Rosaceae)U narodnoj medicini se koristi:    Kod dečjih proliva i kolitisa, u urološkim čajevima, preparatima za pojačano lučenje žuči i spolja za obloge za brže zarastanje ranaOgraničenja u upotrebi :    Ne ..
154,00 RSD
ČAJ OD NADZEMNOG DELA IVANJSKOG CVEĆA Sastav:  Herba ivanjskog cveća (Galii veri herba)Osobine: Herba ivanjskog cveća sadrži glukozide (asperulozid), saponine, organske kiseline i mineralne soli.Aktivni sastojci NADZEMNOG DELA IVANJSKOG CVEĆA deluju diuretično, antiseptično i protivup..
201,00 RSD
NEVENSastav :    Osušen cvet (Calendulae flos)Osobine:    Cvet nevena sadrži 2-4% saponozida (kalendulozid), min.  0,4% flavonoida, triterpenske alkohole i druge terpenoide, poliacetilene, polisaharide, etarsko ulje, gorke sastojke, karotenoide, kalendulinUpotreba :  &n..
212,59 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina mast je ponosni predstavnik brenda CICATRIDINA, pouzdan pomoćnik u borbi protiv rana. Namenjena je za dodatnu terapiju u procesu oporavka površinskih i dubokih rana bilo koje vrste.Zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline i bademovog ulja, mast Cicatridina se može koristi..
1.641,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina sprej sa hijaluronskom kiselinom je rešenje za sve vrste rana. Stimuliše proces oporavka i trenutno deluje na površinske i duboke rane – ogrebotine, razderotine, opekotine, hirurške rane, dekubitalne rane i čireve.Kada zadobijemo bilo kakvu povredu, naše telo reaguje slanjem hijaluronske..
1.641,00 RSD
Brend: Anafarm
Cink je dijetetski proizvod koji obezbeđuje 7 mg cink-glukonat u jednoj tableti. Cink je nakon gvožđa drugi po zastupljenosti mineral u tragovima u organizmu. Neophodan je za aktivnost velikog broja enzima i biohemijskih procesa. Neki od najvažnijih uloga cinka jesu rast i razvoj, nor..
369,00 RSD
Brend: Anafarm
Cink je dijetetski proizvod koji obezbeđuje 7 mg cink-glukonata u jednoj tableti. Cink je nakon gvožđa drugi po zastupljenosti mineral u tragovima u organizmu. Neophodan je za aktivnost velikog broja enzima i biohemijskih procesa. Neki od najvažnijih uloga cinka jesu rast i razvoj, no..
454,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 52 (4 strana)