Apoteka Cvejić
Korpa

Ožiljci

Brend: Uriage
Opis proizvodaKoristi se kod: svraba, pelenskog osipa, ujeda insekta, iritacija izazvanih depilacijom i brijanjem, posekotina, postoperativnih lezija i ožiljaka, opekotina, nakon tetoviranja, kod dekubitusa. Štiti kožu kod kontaktnog, iritativnog i alergijskog dermatitisa.Za oštećenu, iziritira..
2.395,20 RSD
Mel-op G melem je preparat za spoljašnju upotrebu. Napravljen je u vidu masti i ima antiinflamatorno, antimikrobno, analgetičko i astrigentno dejstvo. U svojoj podlozi ima nerafinisan pčelinji vosak i maslinovo ulje zbog čega su njegova dejstva dodatno izražena. Produžavaju dejstvo preparata na mest..
756,00 RSD
Mel-op E melem veoma brzo i efikasno deluje na opekotine prvog stepena. Čim se stavi na ozleđeno mesto, bol se smanji i crvenilo veoma brzo nestane. Odličan rezultat pokazuje u otklanjanju ožiljaka koji su nastali nakon opekotina i drugih povreda. Sastav: ekstrakti lekovitih biljaka podloga u koj..
1.156,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Ubrzava proces zarastanja rana, blagotvorno deluje na opekotine i ožiljke.Pomaže kod gljivičnih oboljenja stopala.Pogodna je za svakodnevno korišćenje kod suve i ispucale kože.Sastav:ekstrakt nevena, glicerin, pantenol i vazelinPrimena:Blagom masažom utrljati na željeno mesto u tanjem slojuPako..
472,22 RSD
Brend: Krauterhofe
Ubrzava proces zarastanja rana, blagotvorno deluje na opekotine i ožiljke.Pomaže kod gljivičnih oboljenja stopala.Pogodna je za svakodnevno korišćenje kod suve i ispucale kože.Sastav: ekstrakt nevena, glicerin, pantenol i vazelinPrimena: Blagom masažom utrljati na željeno mesto u tanjem slojuPakovan..
270,00 RSD
Brend: Menta Padej
Jomelop G melem je preparat za spoljašnju upotrebu. Napravljen je u vidu masti i ima antiinflamatorno, antimikrobno, analgetičko i astrigentno dejstvo. U svojoj podlozi ima nerafinisan pčelinji vosak i maslinovo ulje zbog čega su njegova dejstva dodatno izražena. Produžavaju dejstvo preparata na mes..
1.004,00 RSD
Brend: Menta Padej
Jomelop G melem je preparat za spoljašnju upotrebu. Napravljen je u vidu masti i ima antiinflamatorno, antimikrobno, analgetičko i astrigentno dejstvo. U svojoj podlozi ima nerafinisan pčelinji vosak i maslinovo ulje zbog čega su njegova dejstva dodatno izražena. Produžavaju dejstvo preparata na mes..
677,00 RSD
Brend: Menta Padej
Jomelop E melem je preparat koji se koristi za otklanjanje ožiljaka, keloida i posledica od opekotina. Predstavlja specijalno formulisanu emulziju za spoljašnju upotrebu u čiji sastav ulaze etarska ulja i ekstrakti lekovitog bilja standardizovanog kvaliteta. Jedna od najznačajnijih komponenti u njeg..
1.004,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Nevenovo ulje (Oleum calendulae) je uljani ekstrakt vrhova cvetova nevena (Calendula officinalis). Odgovara svim tipovima kože. Latice i polen nevena su bogati hemijskim jedinjenjima koja su zaslužna za antiinflamatorno, antioksidantno, antivirusno i antimikrobno delovanje ulja. Zbog..
248,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Ulje kantariona (Oleum Hyperici) je uljani ekstrakt vrhova cvetova kantariona (Hyperici flos). Ulje od kantariona ima epitelizarajuće, antiseptičko i antiinflamatorno dejstvo, pa se koristi za zarastanje rana, kod opekotina i hemoroida. Kantarion i ulje od kantariona su poznati po sv..
218,00 RSD
Brend: Ducray
Opis proizvodaKeracnyl PP umirujuća krema protiv nepravilnosti namenjena je za negu kože sa upaljenim aknama i sklonu nastajanju trajnih ožiljaka. Deluje na glavne uzroke upaljenih akni (sebum, bakterija P.acnes, iritacija) zahvaljujući pojačanom umirujućem delovanju.Patentirana inovacija: Myrtacine..
2.126,00 RSD
DERMATIX ULTRA GEL 6G
NEMA NA LAGERU
Brend: Dermatix
Dermatix Ultra je napredni silikonski gel za spoljašnju upotrebu, koji se koristi za prevenciju ožiljaka, kod sveže zaraslih rana, kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka. Klinički je testiran i dokazano je da ožiljke izravnava, omekšava i čini ih glatkijim, ublažava svrab i neprijatnost koj..
0,00 RSD
DERMATIX ULTRA GEL 15G
NEMA NA LAGERU
Brend: Dermatix
Dermatix Ultra je napredni silikonski gel za spoljašnju upotrebu koji se koristi za prevenciju ožiljaka kod sveže zaraslih rana kao i za smanjenje istaknutih nezrelih ožiljaka. Klinički je testiran i dokazano je da ožiljke izravnava, omekšava i čini ih glatkijim, ublažava svrab i neprijatnost koji p..
0,00 RSD
Brend: Dermatix
Dermatix proizvodi se mogu naneti na sve regije kože uključujući i lice, zglobove i pregibe.Dermatix  smanjuje, omekšava i izravnava, ublažava promenu (intenzitet) boje, neprijatnost i svrab koji prate ožiljke.Redovnom upotrebom Dermatix flastera može se smanjiti postojeći hipertrofični ožiljci..
1.546,07 RSD
AVENE TRIACNEAL EXPERT EMULZIJA 30ML
NEMA NA LAGERU
Brend: Avene
Opis proizvodaProtiv nepravilnostiAktivni sastojak Diolényl®, sa trostrukim selektivnim dejstvom, koji smanjuje proliferaciju bakterija, smanjuje crvenilo i podstiče otklanjanje akni.KeratolitikAktivni sastojak X-PressinTM koji pomaže u otklanjanju mitisera, a koža izgleda zaglađeno.ObnavljaRetinald..
0,00 RSD
Brend: A-Derma
Opis proizvodaZa oštećenu kožu nakon dermatoloških postupaka ili za epidermalne promene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove. Ova krema ima dvostruki efekat zahvaljujući patentiranom aktivnom sastojku, CICAHYALUMIDE®-u.• ubrzava obnavljanje kože• pomaže smanjenju ožiljkastih tragovaNevidljiva i nel..
2.051,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)