Apoteka Cvejić
Korpa

Kurje oči i bradavice

WARTNER PEN ZA BRADAVICE
NEMA NA LAGERU
Brend: Wartner
Wartner pen za bradavice je razvijen sa ciljem da ponudi efikasan tretman bradavica kiselinom koji kratko traje a dolazi u pakovanju sa inovativnim i praktičnim aplikatorom.Zasniva se na visoko koncentrovanoj TCA (trihlorsirćetnoj kiselini) koja je u vidu gela.Rezultati su vidljivi od..
0,00 RSD
WARTNER OLOVKA ZA KURJE OČI
NEMA NA LAGERU
Brend: Wartner
Wartner Olovka za uklanjanje kurjih očiju se zasniva na visoko koncentrovanoj TCA (trihlorsirćetnoj kiselini) koja je u vidu gela.TCA gel izaziva ljušćenje kože. Kao posledica ovoga zadebljala koža nestaje, a ispod se formira nova zdrava koža.TCA nema sistemske efekte.Vidljivi rezultati tokom prve n..
0,00 RSD
Brend: Wartner
Wartner 2u1 je tečnost za uklanjanje običnih bradavica i bradavica. To je preparat druge generacije razvijen sa ciljem da se ponudi najefikasniji tretman za primenu u kućnim uslovima koji je istovremeno i vrlo jednostavan za korišćenje. Najčešće je samo jedna primena dovoljna. Sastav:Aktivni s..
2.065,67 RSD
Brend: Scholl
Scholl vodootporni flaster za žuljeve se koristi za uklanjanje zadebljale kože, tvrdih žuljeva I kurjih očiju. Posebno su dizajnirani za korišćenje na nožnim prstima. Sastav: 8 diskova sa salicilnom kiselinom, koja deluje na tkivo žulja I uništava ga  8 jastučića, koji trenutno olakšavaju te..
245,00 RSD
Brend: Scholl
Scholl jastuče za kurje oko je preparat koji se koristi za uklanjanje kurjeg oka, žuljeva i zadebljanja kože. Izrađen je od mekanog pamuka i penastih jastučića koji štite žuljeve od bolnog osećaja koji stvara pritisak kada je stopalo unutar obuće. Sa unutrašnje strane jastučića se nalazi medicinski ..
256,00 RSD
Brend: MeiLab
Etarsko ulje limuna ima antibakterijsko i antimikotičko dejstvo. Odličan je antiseptik, tonik i diuretik.Delovanje:Za beljenje kože licaProtiv bradavicaZa zdrave i čvrste nokteU kupatiluZa pranje belog vešaSastav:P - pinen (do 14%), vterpinen (do 12%), sabinen.Način primene: Pre upotrebe, etarsko ul..
308,05 RSD
Brend: Menta Padej
Clavex rastvor predstavlja preparat koji se koristi za otklanjanje kurjih očiju, bradavica, tvrdih žuljeva i hiperkeratoza. Sastav: Acidum aceticum glaciale  Ricini oleum Olivae oleum Acidum salicylicum Menthae piperitae aetheroleum Oleum hypericii Aetheroleum terebithinae Kolodium Up..
451,00 RSD
Humani papiloma virus (HPV) je uzročnik pojave bradavica, kondiloma, žuljeva i kurijeg oka. Postoji preko 100 vrsta virusnih bradavica. Pojavljuju se vrlo često kod dece i lako se prenose dodirom. Kod odraslih osoba se pojavljuju kada padne imunitet organizma i lako se rasejavaju po celom telu, ruka..
1.205,00 RSD
Brend: Pharmavita
Alfa-beta rastvor je komforan preparat za uklanjanje bradavica, žuljeva, kurijih očiju i hiperkeratoza.Sastav: mlečna kiselina i salicilna kiselina, ricinusovo ulje i kolodium. Način primene:bradavicu, kurije oko, žulj ili hiperkeratozu pažljivo premazati četkicom. Sačekati da se osuši i f..
375,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)