Apoteka Cvejić
Korpa

Herpes

Brend: Sinefarm
Cinkova pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta Cinkova pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili vir..
115,00 RSD
PROPOHERB HSMelem za herpes na bazi propolisa I lekovitog biljaSastav:Visoko prečišćeni ekstrakt propolisaPropilenglikolni ekstrakti nadzemnog dela ehinacee, hajdučke trave i kore hrastaUljani ekstrakti kantariona i nevenaEtarska ulja čajnog drveta i lavandeOstali sastojci: holesterol, vazelin, lano..
628,00 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance. Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao ..
450,00 RSD
Brend: Esensa
Propobaza bioadhezivni gel je preparat koji sadrži ekstrakt propolisa u gel podlozi formulisanoj tako da omogućava produženo (do 10 časova) i kontrolisano oslobađanje delujuće supstance. Preporučuje se u tretiranju površinskih rana, posekotina i opekotina, herpes simpleksa, afti, kao i svih drugih p..
581,05 RSD
Flaster za labijalni herpes je lepljivi flaster sa hidrokoloidom koji čuva i leči simptome labijalnog herpesa. Flaster čuva herpes i održava optimalni nivo vlage da pomogne u prirodnom procesu zaceljenja.Ekstrakt nevena ima svojstva koja omekšavaju spoljni epitel na površini usta, smanjujući neprija..
1.264,00 RSD
Brend: Vemax
Epineuron tablete predstvljaju dijetetski preparat koji se koristi u stanjima gde je došlo do oštećenja nerava, kao što su Parkinsonova bolest, Alchajmerova bolest, Multipla skleroza. Takodje, dobar efekat je pokazao u stanjima nakon moždanog udara, trauma centralnog nervnog sistema, kod neuropatsko..
3.175,00 RSD
Brend: Elixa
Opis proizvoda Cinkova pasta je namenjena za spoljašnju upotrebu kod ekcema, psorijaze, svraba i herpesa. Može se koristiti kod dece i odraslih. Sastav: 1g paste sadrži 250 mg cink-oksida. Pomoćne supstance: beli vazelin, talk, tečni parafin. Način upotrebe Naneti u tankom sloju 2-3 puta dnevno ..
198,00 RSD
Brend: Esensa
CinkDermin pasta ostvaruje protektivno dejstvo na kožu formiranjem barijere koja štiti od iritirajućih agenasa i vlage, zahvaljujući prisustvu cink-oksida i talka.Cink-oksid na mestu primene deluje umirujuće na kožu i pruža joj zaštitu od negativnih spoljašnjih uticaja. Takođe, poseduje i blago ads..
315,00 RSD
Brend: Pharmanova
Cinkova pasta sadrži cink oksid i talk koji svojim zajedničkim dejstvom na mestu primene dovode do upijanja sekreta obolele kože i zasušivanja manjih rana. Zbog takvog efekta Cinkova pasta se primenjuje kao pomoć kod herpesa, ekcema i drugih kožnih promena nastalih kao posledica bakterijskih ili vir..
322,00 RSD
Brend: Bioderma
Opis proizvoda Bioderma Cicabio krema  je namenjena iritiranoj i suvoj koži, koja je sklona crvenilu, inflamaciji, perutanju, iritaciji nakon dermatoloških tretmana, kao i oštećenoj koži. Blagotvorno deluje I ubrzava oporavak kože kod rana, posekotina, varičela, pelenskog osipa, šavova, opekot..
1.200,00 RSD
Delovanje:Apivis mast  pospešuje epitalizaciju kože i brže zarastanje rana, a dodatak ekstrakta cveta nevena i cveta, lista i ploda kantariona pojačava to dejstvo. Koristi protiv svih kožnih infekcija, za površinske rane i ogrebotine, hemoroide, razne upale, ekceme, herpese, lišajeve, gljivična..
608,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)