Apoteka Cvejić
Korpa

Toplomeri

Opis proizvoda Medel thermo digitalni toplomer pokazuje vrednost telesne temperature za 60 sekundi od početka merenja. Zvučni signal obaveštava o završetku merenja. Poslednja vrednost izmerene telesne temperature se memoriše. Namenjen je za oralno, aksijalno i rektalno merenje telesne temperature...
0,00 RSD
Opis proizvodaStakleni termometar koji ne sadrži živu, umesto nje koristi specifičnu leguru indijuma , galijuma.Tradicionalan, jednostavan za upotrebu.Njegova uvećavajuća sočiva olakšavaju čitanje temperature, a ima praktičnu rashladnu tečnost koja olakšava resetovanje termometra nakon merenja tempe..
0,00 RSD
Opis proizvodaNovi elektronski toplomer sa rigidnom sondom je praktičan, pouzdan i lak za upotrebu.Namenjen za oralno, rektalno i aksilarno merenje temperature.Trajanje merenja: 2-3 minuta.Rigidna sonda.Zvučni signal koji označava kraj merenja.Alarm koji označava postojanje povišene temperature.Disp..
0,00 RSD
Brend: ARTSANA
Novi elektronski toplomer sa rigidnom sondom je praktičan, pouzdan i lak za upotrebu.Namenjen za oralno, rektalno i aksilarno merenje temperature.Opšte karakteristike:*trajanje merenja: 2-3 minuta*rigidna sonda*zvučni signal koji označava kraj merenja*alarm koji označava postojanje povišene temperat..
432,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)