Apoteka Cvejić
Korpa

Primena na koži

Brend: Abela Pharm
Delovanje:Rheuma zglobex gel ublažava bol i otok u zglobovima, opušta mišiće. Proizvod pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod akutnih stanja.Hladi bolno mesto i doprinosi smanjenju otoka i bola.Zagreva bolno mesto i poboljšava cirkulacijuPomaže kod reumatskih tegobaOpušta mišiće i pobol..
1.176,00 RSD
Brend: Abela Pharm
Delovanje:Rheuma zglobex crveni gel pomaže smanjenju upalnih procesa i olakšava bol kod hroničnih stanja:Zagreva bolno mesto i poboljšava cirkulacijuPomaže kod reumatskih tegobaOpušta mišiće i poboljšava cirkulacijuUblažavaju bol i otokOpuštaju mišiće i povećavaju prokrvljenost kožeKod reumatskih te..
1.176,00 RSD
Brend: Esensa
Khan tigrova mast se upotrebljava kao pomoć pri ublažavanju bola kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića, kao i kod lakših povreda sportista i rekreativaca. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti. Pažljivo formulisana podloga omogućava oslobađanje akt..
465,00 RSD
Brend: Esensa
Khan tigrov krem gel sadrži etarska ulja eukaliptusa i karanfilića, kao i mentol, kamfor i metil salicilat, aktivne sastojke koji se tradicionalno koriste kao pomoć kod hroničnih degenerativnih oboljenja zglobova i mišića. Preporučuje se kod reumatskih tegoba, lumbaga, neuralgija i ukočenosti, kao i..
828,00 RSD
Brend: Nevena
Delovanje:Speed mast za utrljavanje koja deluje dvojako, lokalno na kožu i antiinflamantorski na sluzokožu gornjeg respiratornog trakta. Speed vaporub ima momentalno, intenzivno i dugotrajno dejstvo. Kod prvih znakova prehlade, kijavice, crvenila grla ili bolova u grudima i leđima primenite speed va..
420,00 RSD
Brend: Esensa
Ruski balsam je proizvod formulisan na bazi kapsaicina, izolovanog iz ploda ljute paprike, koji ispoljava lokalno antiinflamatorno dejstvo. Na mestu nanošenja, poboljšava cirkulaciju sto dovodi do povećanja lokalnog protoka krvi izazivajući prijatan osećaj zagrevanja.Ruski balsam se koristi za ublaž..
590,00 RSD
Brend: Pernaton
Pernaton forte gel ima efekat zagrevanja i namenjen je odraslima i deci starijoj od 3 godine koji imaju različite vrste bolova.Sastav:perna ekstrakt (ekstrakt zelenousne školjke, Perna canaliculus)kapsaicinkamforhondroitin-sulfatmentoletarska ulja ruzmarina, đumbira, eukaliptusa, pomorandže i limuna..
1.263,00 RSD
Brend: Pernaton
Pernaton classic gel ima efekat hlađenja i namenjen je odraslima i deci starijoj od 3 godine za saniranje sportskih povreda i drugih povreda mišića, tetiva i zglobova kao što su kontuzije, uganuća i iščašenja.Sastav:perna ekstrakt (ekstrakt zelenousne školjke, Perna canaliculus)mentoletarska ulja ru..
1.192,00 RSD
Brend: Esensa
Magnevital Magnezijum hlorid gel joni za opuštanje je formulisan na bazi magnezijum hlorida, koji se brzo resorbuje preko kože, a efekat delovanja se oseća brzo po nanošenju proizvoda. Svojim umirujućim svojstvima na organizam, olakšava nastupanje sna, pomaže u stanjima nervne napetosti, stresa, isc..
770,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Biljka đavolja kandža potiče iz pustinja Južne Afrike, u Evropu su je doneli kolonijalisti početkom XIX veka.Ublažava probleme nastale usled reumatskih promena i bolova, olakšava pokretljivost zglobova.Pomaže kod istegnuća i nagnječenja mišića i ligamenata.Podstiče uklanjanje toksina iz zglobova i s..
470,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Koristi se za zagrevanje i pripremu mišića i zglobova pre fizičke aktivnosti.Triple complex za maksimalni efekat na mišićima kombinuje inovativne sastojke (Creatine – Caffeine complex i CellActive complex) sa ekstraktima lekovitih biljaka (gavez, mentol, kamfor, divlji kesten, planinska arnika, đavo..
1.199,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Koristi se za aktivni oporavak napetih mišića nakon fizičke aktivnosti.Triple complex za maksimalni efekat na mišićima kombinuje inovativne sastojke (Creatine – Caffeine complex i CellActive complex) sa ekstraktima lekovitih biljaka (gavez, mentol, kamfor, divlji kesten, planinska arnika, đavolja ka..
1.199,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Prirodni melem sa efektom hlađenja nastao po originalnoj nemačkoj recepturi pre više od 100 godina.Sadrži mešavinu prirodnih analgetika koja pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, podstiče perifernu cirkulaciju, trenutno pomaže kod umora, sportskih povreda, upaljenih vena..
585,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Prirodni melem sa efektom hlađenja nastao po originalnoj nemačkoj recepturi pre više od 100 godina.Sadrži mešavinu prirodnih analgetika koja pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, podstiče perifernu cirkulaciju, trenutno pomaže kod umora, sportskih povreda, upaljenih vena, oto..
410,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Prirodni melem sa efektom hlađenja nastao po originalnoj nemačkoj recepturi pre više od 100 godina.Sadrži mešavinu prirodnih analgetika koja pomaže kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, podstiče perifernu cirkulaciju, trenutno pomaže kod umora, sportskih povreda, upaljenih vena..
249,00 RSD
Brend: Krauterhofe
Prirodni melem sa ekstra jakim efektom hlađenja nastao po originalnoj nemačkoj recepturi pre više od 100 godina.Preporučuje se za negu kože kod bolova u zglobovima i mišićima, reumatskih bolova, loše periferne cirkulacije, sportskih povreda, upaljenih vena, umora i otoka nogu.Pogodan je za masažu i ..
635,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 41 (3 strana)