Apoteka Cvejić
Korpa

Oralni preparati

Brend: Dacom Pharma
Vitamin D3+K2 je dijetetski suplement koji se preporučuje kod osteopenije, osteoporoze, preloma, bolova u zglobovima, osoba koje uzimaju kalcijum, autoimunih bolesti, kod terapije statinima i kortikosteroidima i u prevenciji ateroskleroze.Delovanje D3:mišićno-skeletni sistem - reguliše metabolizam k..
1.164,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Vitamin D Ultra sadrži vitamin D3 (u obliku holekalciferola) koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. ADEKVATAN UNOS VITAMINA D JE PREDUSLOV ZA EFIKASNU TERAPIJU OSTEOPOROZE. Nedostatak vitamina D  povećava rizik za razvoj nekoliko bolesti CNS: multipl..
1.777,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Vitamin D Ultra sadrži vitamin D3 (u obliku holekalciferola) koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i održavanju zdravlja kostiju i zuba. ADEKVATAN UNOS VITAMINA D JE PREDUSLOV ZA EFIKASNU TERAPIJU OSTEOPOROZE. Nedostatak vitamina D  povećava rizik za razvoj nekoliko bolesti CNS: multipl..
1.435,00 RSD
Brend: Vitabiotics
Jointace COLLAGEN je dijetetski suplement namenjen za održavanje zdravih i pokretljivih zglobova i očuvanje zglobne hrskavice.Delovanje:smanjenju bola i ukočenosti zglobovapovećanju njihovu pokretljivostbržem oporavku nakon povredeJOINTACE COLLAGEN tablete sadrže hidrolizovani kolagen tip II, koji i..
2.397,00 RSD
Brend: Innventa
Tendocolinn je suplement sa specifičnim bioaktivnim kolagenim peptidima dobijenim iz hidrolizovanog kolagena tip I goveđeg porekla, suvim ekstraktom ploda acerole i vitaminom B6.Sastav:Tendoforte B (bioaktivni kolageni peptidi) ........................... 5 gsuvi ekstrakt ploda acerole ...............
3.565,00 RSD
Brend: Solgar
Opis proizvodaZa zdravlje mišićnog i nervnog sistema. Za energiju i protiv umora. Visoko apsorbujući oblik magnezijuma.Magnezijum je poli-aktivni glavni esencijalni mineral. Magnezijum pomaže u regulisanju transporta i apsorpcije kalcijuma. Stimulišući izlučivanje hormona kalcitonina, pomaže u ulas..
2.250,00 RSD
Brend: Orthomol
Orthomol Arthroplus je dijetetski preparat sa posebnom medicinskom namenom. Namenjen je za tretman osteoartritičnih promena u zglobovima.Delovanje:Povoljno utiče na metabolizam hrskavice i time doprinosi održavanju zdravih zglobova.Sastav:Komponente hrskavice, glukozamin sulfat, hondoitin sulfat, ko..
7.657,00 RSD
Brend: Dacom Pharma
Hyalfit kapsule su dijetetski suplement koji sadrži visoke koncentracije hijalurona i kolagena, a namenjen je za ublažavanje bolova, upale i otoka zglobova.Delovanje:brzo i efikasno ublažava bolove, upale i otoke (edeme) zglobova.prvi terapijski efekti se javljaju nakon 7 danaprirodan i bezbedan pre..
2.945,00 RSD
Brend: Esensa
Glucosamin complex prašak sadrži kombinaciju 4 osnovna delujuća  principa koja se koriste kao pomoć kod otežane i bolne pokretljivosti zglobova: glukozamin sulfat, hondroin sulfat, MSM  i hijaluronska kiselina, koji su značajni za procese obnavljanja i formiranja hrskavice, pokretljivosti ..
2.052,00 RSD
Brend: Innventa
FORTINN je dijetetski suplement koji se koristi u savremenoj terapiji osteoartritisa, a sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide koji dovode do osetnog poboljšanja zdravlja zglobova.Sastav: specifični bioaktivnih kolageni peptidi goveđeg porekla  5gacerola  0,12 g  (od toga ..
2.852,00 RSD
FORTICOLINN KESICE A15
RASPRODAJA ROK ISTEKA: Septembar
Brend: Innventa
FORTICOLINN je dijetetski suplement optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze koji sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide nastale hidrolizom kolagena tipa I i kalcijum laktat . Sastav:FORTIBONE bioaktivni kolageni peptidi  5,00 gkalcijum laktat  1,14 g (od toga kalcijum ..
1.970,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Maximag šumeće tablete predstavljaju kompleksan preparat magnezijuma i vitamina B6.Magnezijum je osnovni regulator ćelijskog ciklusa. Aktivira više od 300 enzima. Utiče na nervnu provodljivost i mišićne kontrakcije. Reguliše rad srca.Vitamin B6 ima veliki značaj za pravilno funkcionisanje nervnog he..
326,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Magnezijum je mineral, neophodan za pravilno funkcionisanje svih mišića i nervnog sistema.Delovanje:​Pored značajne uloge u nervnoj provodljivosti, magnezijum učestvuje i u opuštanju mišića, ograničava broj nevoljnih kontrakcija, čime utiče na smanjenje grčeva i na regulisanje srčanog ritma. Deluje ..
475,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Maximag 375mg antistres smanjuje stres i nervozu.Sastav:Magnezijum-deluje smirujuće na centralni nervni sistem.Vitamin B6-značajan za normalne psihološke funkcije i pravilno funkcionisanje nervnog sistema.HmeljU sebi sadrži estre valerijanske kiseline pa je dobar sedativ i efikasan kod nervne napeto..
607,50 RSD
Brend: Dr. Theiss
DETRICAL 2000 je vitamin D3 (holekalciferol) – 2000 IJ Vitamina D3 u jednoj tableti.Delovanje:Potpomaže normalno funkcionisanje imunog sistema.Pomaže u održavanju zdravlja kostiju.Pomaže održavanje normalne funkcije mišićnog sistema.Doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora.Učestvuje u proc..
1.097,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Calcidin- za snažne kostiPreparat na bazi kalcijuma (1 tableta sadrzi 600mg), vitamina K (37.5 mcg) i vitamina D (2,5 mcg).Sastav:Kalcijum izgradjuje kostano tkivo, zube i daje im cvrstinu.Vitamin D3 doprinosi apsorpciji kalcijuma i održavanju njegove fizioloske koncentracije u krvi.Vitamin K povolj..
853,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 21 (2 strana)