Apoteka Cvejić
Korpa

Kosti, zglobovi i mišići

Brend: AboPharma
Abo procollagen je dijetetski suplement namenjen održavanju normalne funkcije kostiju, zglobova, tetiva i kože.Sastav:NDF ® (zaštićena smesa prirodnog dermo filera sa suvim ekstraktom bambusa, obogaćenim E vitaminom) - prirodni izvor silicijumametilsulfonilmetan (MSM)vitamin C - doprinosi normalnom ..
1.155,00 RSD
Brend: Medisana
Orginalna nemačka receptura.Prirodna krema na bazi alpskih lekovitih biljki, nemačke proizvodnje.Delovanje:Alpska krema - Alpenkräuter je prirodna krema namenjena ublažavanju i otklanjanju svih vrsta bolova, karakteristična po svom veoma prijatnom svežem mirisu, plavo-zelene boje.Nastala je davnih t..
1.250,00 RSD
Delovanje:  Degenerativna oboljenje zglobova  Upalna oboljenja zglobova  Akutne i hronične traume koštano zglobnog sistema  Umanjuje otoke i bolove u zglobovima  Povećava njihovu pokretljivost  Stimuliše formiranje hrskaviceSastav:Glukozamin-----------------------------..
1.300,00 RSD
Delovanje:  Degenerativna oboljenje zglobova  Upalna oboljenja zglobova  Akutne i hronične traume koštano zglobnog sistema  Umanjuje otoke i bolove u zglobovima  Povećava njihovu pokretljivost  Stimuliše formiranje hrskaviceSastav:Glukozamin-----------------------------..
2.422,00 RSD
Brend: Vemax
Arthronal kapsule su dijetetski preparat koji u svom sastavu sadrži kombinaciju 11 aktivnih sastojaka  koji dovode do regeneracije hrskavice i omogućavaju bolju pokretljivost zglobova. Povoljno utiču na proces formiranja kolagena i vezivnog tkiva i ostvaruju normalnu funkciju kostiju. Delovanj..
3.600,00 RSD
Opis proizvoda:Ave flaster sport postiže efekat hlađenja na bolnim mestima i time efektivno ublažava i otklanja bol u zglobovima i mišićima.Flaster nije potrebno stavljati u frižider pre upotrebe da bi imao efekat hlađenja, što omogućuje izuzetno komfornu upotrebu. Primenjuje se kod akutnih bolova. ..
495,00 RSD
Brend: Biofar
Biofar Ultra Kids sadrži optimalne doze vitamina i minerala uz kolostrum i holin, za jačanje imuniteta kod dece od 6 do 12 godina.Način upotrebe:1 kesicu dnevno uzeti bez vode, poželjno je ujutu posle doručka.Sadržaj kesice sipati direktno na jezik.U slučaju potrebe, ponavljati uzimanje u ciklusu od..
597,00 RSD
Brend: Biofar
Kalcijum 500+D3 je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose održavanju normalnih zuba i koštanog sistema (kalcijum, vitamin D3) doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kostiju, hrskavice, kože, zuba i desni (vitamin C). Vitamin D3 ima važn..
349,50 RSD
Brend: Biofar
Kalcijum+magnezijum je dodatak ishrani koji pruža bioraspoloživu formulu čiji aktivni sastojci doprinose: održavanju normalnog koštanog sistema (kalcijum, magnezijum, mangan, vitamin D, cink) učestvuju u održavanju normalnog funkcionisanja mišića (kalcijum, magnezijum, vitamin D).Kalcijum takođe dop..
339,00 RSD
Brend: Biofreeze
Biofreeze gel je jedinstven i efikasan analgetik sa produženim delovanjem koji blagotvorno deluje na povređeno i oštećeno tkivo, ublažava i otklanja bolove i pruža veću udobnost pri izvođenju vežbi. Delovanje:brzo i efikasno uklanja sve vrste bolova i grčeva uz prijatan osećaj hlađenjapodstiče ..
1.300,00 RSD
Brend: Biofreeze
Biofreeze gel je jedinstven i efikasan analgetik sa produženim delovanjem koji blagotvorno deluje na povređeno i oštećeno tkivo, ublažava i otklanja bolove i pruža veću udobnost pri izvođenju vežbi. Delovanje: brzo i efikasno uklanja sve vrste bolova i grčeva uz prijatan osećaj hlađenja&nb..
741,00 RSD
Brend: Biofreeze
Biofreeze gel roll-on  je jedinstven i efikasan analgetik sa produženim delovanjem koji blagotvorno deluje na povređeno i oštećeno tkivo, ublažava i otklanja bolove i pruža veću udobnost pri izvođenju vežbi. Delovanje: brzo i efikasno uklanja sve vrste bolova i grčeva uz prijatan oseć..
729,00 RSD
Brend: Biofreeze
Biofreeze sprej je jedinstven i efikasan analgetik sa produženim delovanjem koji blagotvorno deluje na povređeno i oštećeno tkivo, ublažava i otklanja bolove i pruža veću udobnost pri izvođenju vežbi. Delovanje: brzo i efikasno uklanja sve vrste bolova i grčeva uz prijatan osećaj hlađenjap..
1.346,00 RSD
Biona prašak je dodatak ishrani koji sadrži kristalni glukozamin-sulfat prirodnog porekla, ekstrahovan iz ljušture škampa i rakova.Zahvaljujući glukozamin-sulfatu visoke bioraspoloživosti Biona pomaže u obnavljanju hrskavice u stanjima degenerativnih oboljenja zglobova, u ublažavanju bolova i odlaga..
1.950,00 RSD
Specijalno dizajniran flaster za postepeno oslobađanje aktivnih supstanci tokom 12 sati, Bolex flaster lokalno pospešuje cirkulaciju i dovodi do olakšanja kod bolnih stanja. Preporučuje se kod išijasa, lumbaga, bolova u mišićima i zglobovima.Delovanje:Flaster sadrži: Kapsaicin koji se vezuje za VR-1..
454,00 RSD
Delovanje:Namenjen je za relaksaciju zglobova na rukama i nogama, za opuštanje/relaksaciju mišića, opuštanje umornih nogu i stopala.Nakon rastvaranja u vodi, aktivne supstance u preparatu stupaju u međusobnu hemijsku reakciju i formiraju jedinjenje aluminijum-monobazni acetat.Sastav:Bela kesica: Pot..
591,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 109 (7 strana)