Apoteka Cvejić
Korpa

Ulošci

Brend: Bella
BELLA PERFECTA ULOŠCI MAXI BLUE su ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm.  Malo je duži od standardnog ultra tankog uloška ali svojim povećanim moćima upijanja garantuje miran I bezbrižan dan. Ultra tanki higijenski uložak je nevidljiv čak i ispod uske odeće. Prekriven izuzetno mekanim i ..
254,98 RSD
Brend: Bella
Bella Perfecta ultra Night - ultra tanki dugački higijenski ulošci, debljine 2mm, pružaju zaštitu tokom cele noći. Sa ultra-upijajućim mekanim slojem i sa maksimalnom moći upijanja, ovi ulošci vam garantuju bezbrižan san. Pakovanje: 14 uložaka..
249,00 RSD
Brend: Bella
Bella Perfecta ultra Blue - ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm, nevidljivi i ispod najuže odeće. Prekriveni nežnim slojem koji čuva kožu od iritacija, ovi ulošci osmišljeni su da se osećate komforno i u „onim danima“. Pakovanje: 20 uložaka..
249,00 RSD
Brend: Bella
Bella Teens dnevni ulošci predstavljaju dnevne uloške koji su posebno dizajnirani za tinejdžerke i devojke koje su počele da imaju mentrualni ciklus. Ovi ultra tanki ulošci, vam pružaju potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa i savršeno se oblikuju prema vašem telu i vešu.  Pakovanje: 2..
110,88 RSD
Brend: Bella
Bella for Teens Sensitive ultra tanki dnevni ulošci, neparfimisani, debljine 1mm, prekriveni su izuzetno mekanim slojem tkanine, i kreirani da se prilagođavaju različitim oblicima veša. Pakovanje: 20 uložaka..
103,00 RSD
Brend: Always
Always Dailies Single higijenski dnevni ulošci za ponetiBez obzira na koju će vas stranu dan odvesti, Always Dailies Single To Go higijenski dnevni ulošci će osigurati da se osećate sveže sve vreme. Zahvaljujući kompaktnom pakovanju, lako ih možete nositi sa sobom kako bi ste se osećali sveže i samo..
156,86 RSD
Brend: Always
Always Platinum Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 12 komAlways Platinum Night Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju s..
289,00 RSD
Brend: Always
Always Platinum Normal Duo ciklusni ulošci, veličina 1, 16 komAlways Platinum Normal Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda.Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju ..
270,00 RSD
Brend: Always
Always Platinum Super Duo ciklusni ulošci, veličina 2, 14 komAlways Platinum Super Duo ciklusni ulošci sa krilcima nude najbolju kombinaciju komfora i zaštite iz linije Always proizvoda. Always Platinum nudi veći komfor (u poređenju sa Always Ultra ulošcima) zahvaljujući duplom površinskom sloju s..
291,98 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 14 komAlways Ultra Sensitive Night Duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propu..
293,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Normal ciklusni ulošci, veličina 1, 10 komAlways Ultra Sensitive Normal higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost. N..
184,04 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Normal Duo ciklusni ulošci, veličina 1, 20 komAlways Ultra Sensitive Normal Duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da n..
275,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Super ciklusni ulošci, veličina 2, 8 komAlways Ultra Sensitive Super higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propuštaju tečnost. Njih..
175,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Sensitive Super duo ciklusni ulošci, veličina 2, 16 komAlways Ultra Sensitive Super duo higijenski ulošci sa krilcima predstavljaju anatomski oblikovane uloške sa jedinstvenim fleksibilnim krilcima i specijalnim lepljivim delom, što im omogućava da se ne pomeraju i da ne propu..
279,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Night ciklusni ulošci, veličina 3, 7 komAlways Ultra Night ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite. Preporučuje se za upotrebu tokom dana i noći. Jednistvena formulacija neutralizuje neprijatne mirise to..
175,00 RSD
Brend: Always
Always Ultra Night Duo ciklusni ulošci, veličina 3, 14 komAlways Ultra Night Duo ulošci sa krilcima i InstantDry tehnologijom upijaju tečnost u sekundi i blokiraju je iznutra, i pružaju i do 100% zaštite.Preporučuje se za upotrebu tokom dana i noći.Jednistvena formulacija neutralizuj..
299,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 32 (2 strana)