Apoteka Cvejić
Korpa

Intimna higijena

Delovanje:Ave intima plus su vagitorije sa 6 biljaka. Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaju se aktivni principi. Ekstrakti ovih biljaka ispoljavaju antimikrobno, antiseptično, adstringentno i antiflogističko dejstvo. Time se ublažavaju upale različitog porekla, obnavlja se sluzokoža vagin..
403,68 RSD
Delovanje:Na temperaturi tela podloga se topi i oslobađaja se ekstrakt kantariona kao aktivni princip. Aktivni princip iz ekstrakta kantariona sadrži fiziološki aktivne materije koje deluju antiseptički, antiflogistički, fungicidno i adstringentno pa omogućavaju održavanje higijene intimnih delova t..
435,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis proizvoda:• Maramice sadrže hidratantan losion sa ekstraktom kamilice koji štiti kožu od zapaljenja i ima blago antiseptičko svojstva - umiruje crvenilo i sprečava širenje• One ostavljaju tanak zaštitni sloj koji hrani kožu i zadržava je čistom i zdravom• One imaju neutralnu pH vrednost i ne sa..
141,00 RSD
Brend: Alkaloid
Opis proizvoda:• Maramice sadrže hidratantan losion sa ekstraktom kamilice koji štiti kožu od zapaljenja i ima blago antiseptičko svojstva - umiruje crvenilo i sprečava širenje• One ostavljaju tanak zaštitni sloj koji hrani kožu i zadržava je čistom i zdravom• One imaju neutralnu pH vrednost i ne sa..
253,00 RSD
Brend: Bella
BELLA PERFECTA ULOŠCI MAXI BLUE su ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm.  Malo je duži od standardnog ultra tankog uloška ali svojim povećanim moćima upijanja garantuje miran I bezbrižan dan. Ultra tanki higijenski uložak je nevidljiv čak i ispod uske odeće. Prekriven izuzetno mekanim i ..
254,98 RSD
Brend: Bella
Bella Perfecta ultra Night - ultra tanki dugački higijenski ulošci, debljine 2mm, pružaju zaštitu tokom cele noći. Sa ultra-upijajućim mekanim slojem i sa maksimalnom moći upijanja, ovi ulošci vam garantuju bezbrižan san. Pakovanje: 14 uložaka..
249,00 RSD
Brend: Bella
Bella Perfecta ultra Blue - ultra tanki higijenski ulošci, debljine 2mm, nevidljivi i ispod najuže odeće. Prekriveni nežnim slojem koji čuva kožu od iritacija, ovi ulošci osmišljeni su da se osećate komforno i u „onim danima“. Pakovanje: 20 uložaka..
249,00 RSD
Brend: Bella
Bella Teens dnevni ulošci predstavljaju dnevne uloške koji su posebno dizajnirani za tinejdžerke i devojke koje su počele da imaju mentrualni ciklus. Ovi ultra tanki ulošci, vam pružaju potrebnu zaštitu tokom poslednjih dana ciklusa i savršeno se oblikuju prema vašem telu i vešu.  Pakovanje: 2..
110,88 RSD
Brend: Bella
Bella for Teens Sensitive ultra tanki dnevni ulošci, neparfimisani, debljine 1mm, prekriveni su izuzetno mekanim slojem tkanine, i kreirani da se prilagođavaju različitim oblicima veša. Pakovanje: 20 uložaka..
103,00 RSD
Brend: Dr. Werner
Cicatridina vaginalete sa hijaluronskom kiselinom predstavljaju potpunu negu za vaše intimno zdravlje u slučaju osećaja vaginalne suvoće, peckanja, svraba i nelagodnosti u osetljivom delu vagine. Proizvod je formulisan da bi sačuvao i obnovio zdravlje i vlažnost vagine. Cicatridina vaginalete su naj..
1.680,00 RSD
Brend: Dr.Wolf
Delovanje:Ova krema je pogodna za vaginalnu primenu i primenu na kožu spoljne intimne regije.Preporučuje se jer otklanja simptome suvoće u vagini (osećaj suvoće, peckanja, svrab i bol prilikom seksualnog odnosa) i neguje spoljnu intimnu regiju kao i zbog sledećih razloga:​Bez hormona, Sa dvostr..
1.952,26 RSD
Brend: Dr.Wolf
DR.WOLFF VAGISAN LOSIONDelovanje:Blage supstance za pranje neguju i čiste spoljne intimne delove.Mlečna kiselina iz prirodne surutke obezbeđuje pH vrednost oko 5, i na taj način štiti prirodni zaštitni kiselinski omotač kože.Prirodna surutka i mlečna kiselina štite prirodnu mikrofloru i time obezbeđ..
1.605,12 RSD
Brend: Dr.Wolf
U normalnim uslovima, vaginalnu bakterijsku floru čine mikroorganizmi koje možemo podeliti na korisne i patogene i oni su u ravnoteži kod zdravih osoba.Jedan od najznačajnijih mehanizama za održavanje ove ravnoteže je kontrola pH vrednosti vaginalnog sadržaja, koja je kod zdravih osoba u rasponu od ..
1.175,00 RSD
Brend: Eucerin
Posebno formulisan za intimnu regiju. Pruža udobnost, zaštitu i pomaže u smirivanju iritacija.Delovanje:Koža u intimnoj regiji je posebno osetljiva i ako je narušena njena prirodna barijera, postaje podložna iritaciji, nelagodnosti i čak infekcijama. Zato joj je potreban blagi i umirujući preparat z..
829,00 RSD
Vaginalni lubrikant za direktno suzbijanje vaginalne suvoće.Delovanje:Trenutno suzbija suvoću vagine i stimuliše prirodno vlaženjeSprečava iritaciju i dovodi tkivo vagine u optimalno stanjeNadoknađuje i podržava prirodno vaginalno vlaženjePrirodan i bezbedan, štiti vaginalnu floru Preporučuje s..
517,00 RSD
Brend: Pharmalife
Delovanje: Problemi u vidu suvoće, nelagodnosti, peckanja, svraba mogu biti veoma neprijatni i ometati svakodnevni život i aktivnosti žena. Sada i kod nas postoji prirodni, herbalni preparat od biljaka visoke selekcije i kvaliteta. Genestin intimni krem je jedini preparat na tržištu inovativne ..
1.069,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 77 (5 strana)