Apoteka Cvejić
Korpa

Rastvori za ispiranje usta

Brend: Oral-B
Oral-B Pro-Expert tečnost za ispiranje usta 250mlOral B Pro-Expert tečnost za ispiranje zuba ima moćnu formulu koja uništava bakterije, sprečava pojavu karijesa, smanjuje nastanak naslaga, štiti desni i osvežava dah. Za dodatnu negu preporučuje se uz korišćenje Oral B konca za zube kao i paste i čet..
387,00 RSD
Brend: Listerine
Listerine Fresh Burst predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni. Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju ..
469,00 RSD
Brend: Listerine
Listerine Cool Mint predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni. Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju desni, ..
465,00 RSD
Brend: Listerine
Listerine Cool Mint predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju desni, z..
523,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut white rastvor je rastvor čijom svakodnevnom upotrebom se štiti belina zuba.Zatvara i remineralizuje zubnu gleđ. Idealna dopuna pastama za zube.Sadržaj fluorida: 250 ppmPakovanje: 300 mlPrimena:Rastvor za negu usne duplje Lacalut WHITE koristite nakon pranja zuba.Ispirajte usnu duplju sa 10 m..
580,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut rastvor sensitive je rastvor za svakodnevnu zaštitu osetljivih zuba od karijesa. Čisti i neguje zube pre pranja i nakon obroka.Idealan za osobe sa zubnim protezama.Sadržaj fluorida: 250 ppmPakovanje: 300 mlPrimena:Rastvor za negu usne duplje Lacalut SENSITIVE koristite ujutru, tokom dana ili..
623,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut flora rastvor je rastvor za dnevnu negu usne duplje i zuba. Sprečava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca.GLAVNI UZROK neprijatnog zadaha su bakterije oralne flore. Preko 80% ovih bakterija se nalazi na jeziku i u parodontalnim džepovima.Lacalut flora rastvor š..
676,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut rastvor aktiv je rastvor za dnevnu negu usne duplje i zuba. Sprečava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca. Štiti od upale gingive i karijesa. Čisti i neguje zube pre pranja i nakon obroka.Primenom rastvora pre pranja zuba, otapaju se naslage bakterija na zubima..
537,00 RSD
Brend: Gengigel
Gengigel je medicinsko sredstvo na bazi hijaluronske kiseline proizvedene biotehnološkim postupkom koji osigurava visok nivo čistoće hijaluronske kiseline. Formulacija hijaluronske kiseline koja se nalazi u Gengigelu potpuno odgovara onoj koja se prirodno nalazi u zdravim desnima.Svi oblici Gengigel..
1.192,00 RSD
Brend: Dr. Hauschka
Opis proizvodaZa oralnu higijenu, jača desni i osvežava dah. Prevenira nastanak karijesa i balansira floru usne duplje. Bez fluorida, tenzida i veštačkih boja.SastavŽalfija, neven, beli slez, mira.Način upotrebePromućkati dobro pre upotrebe,mera je jedan poklopac proizvoda, grgljati 30 sekundi i isp..
1.333,00 RSD
Brend: Curaprox
Tečnost za ispiranje usta CURAPROX PERIO PLUS+ REGENERATE sa 0,09% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu negu posle hirurških zahvata u usnoj duplji. Zahvaljujući dodatku hijaluronske kiseline ubrzava regeneraciju tkiva tokom tretmana. Ovo doprinosi kraćem periodu oporavka.Tečnost za ispiranje CU..
1.264,00 RSD
Brend: Curaprox
Tečnost za ispiranje usta CURAPROX PERIO PLUS+ PROTECT sa 0,12% hlorheksidina pogodna je za kratkotrajnu upotrebu. Pruža postepenu anitiseptičku podršku oralne higijene što je idealno za lečenje gingivitisa, parodontitisa i periimplantitisa.Tečnost za ispiranje CURAPROX Perio Plus+ Protect ne sadrži..
1.264,44 RSD
Brend: Curaprox
CURAPROX Perio Plus+ Forte sa izuzetno visokom koncentracijom hlorheksidina pruža odličnu zaštitu od bakterija u ustima čime se sprečava stvaranje i nagomilavanje naslaga.Tečnost za ispiranje CURAPROX Perio Plus+ Forte ne sadrži alkohol, zato ne isušuje oralnu sluzokožu. Primerena je za kratkotrajnu..
1.265,00 RSD
ŽALFIJASastav :    Osušen list (Salviae folium) i etarsko ulje (Salviae aetheroleum)Osobine :    List sadrži 1-2,5% etarskog ulja čiji su glavni sastojci tujon, cineol i kamforUpotreba :    Lekoviti sastojci žalfije deluju antibakterijski, protivupalno, površinski skupl..
185,00 RSD
HRASTLatinski naziv i familija :    Quercus sp. (Fagaceae)Upotreba :    Aktivni sastojci kore hrasta deluju na skupljanje tkiva i virustatično. Koristi se kod upala kože i sluzokože usta i grla, za ispiranje, ne duže od dve nedelje.U narodnoj medicini se koristi:    Kao..
149,00 RSD
BOSILJAKLatinski naziv i familija :    Ocimum basilicum L. (Lamiaceae)Opis :    Stabljike su busenasto razgranate, najčešće su gole i prijatno mirišu na balzam. Listovi su jajasti, na vrhu zašiljeni i grubo nazubljeni. Cvetovi su žućkasto-beli ili crvenkasti, složeni pazušno u pr..
198,52 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 17 (2 strana)