Apoteka Cvejić
Korpa

Loš zadah

Brend: Sinefarm
Ovaj sprej je potpuno prirodni, neškodljivi biljni preparat napravljen od ekstrakata nekoliko lekovitih biljaka u propilenglikolu.Delovanje:Smiruje simptome zapaljenja i bola nastalih usled različitih faktora.Bez uticaja je na fiziološku floru usne duplje.Prisustvo mentola deluje osvežavajuće i neut..
315,00 RSD
Brend: Esensa
Propomint sprej antiseptični rastvor za usta sadrži standardizovani ekstrakt propolisa koji pomaže kod upala i infekcija usne duplje i ždrela. Koristi se za ublažavanje simptoma koji prate oboljenja desni, sluzokože usta i ždrela. Zbog sadržaja mentola koji deluje antiseptično i osvežava dah, otklan..
683,00 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept sprej pomaže održanju zdravlja desni i ublaženju tegoba kod oboljenja desni, grla i ždrela.Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka preporučuje se kao dopuna tretmanu gingivitisa, parodontopatije, afti, stomatitisa, tonzilitisa, faringitisa.Sastav:Kamilica, benzoeva kiselina, timol, mento..
480,00 RSD
Brend: Pharmanova
Ozosept koncentrovani rastvor se koristi za redovnu higijenu usne duplje, pomaže održanju zdravlja desni i ublaženju tegoba kod oboljenja desni, grla i ždrela.Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka preporučuje se kao dopuna tretmanu gingivitisa, parodontopatije, afti, stomatitisa, tonzilitisa, ..
480,00 RSD
Brend: Pharmanova
Koristiti se kod pojave simptoma oboljenja desni, sluzokože usta, grla i ždrela, kao i u slučajevima pojave gljivica u usnoj duplji. Zahvaljujući kompleksnom sastavu, gel sprečava stvaranje i delovanje dentalnih naslaga koje su glavni uzročnici zapaljenja desni, a ostvaruje i dezodorantni efekat u u..
523,64 RSD
MAXMEDICA ANGINAL MAX SENIOR 30ML
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Anginal Max Senior je sprej formulisan na bazi ekstrakata korena ehinacee, lista žalfije i talusa islandskog lišaja, namenjen očuvanju zdravlja sluzokože usta i grla.Ehinacea zahvaljujući svojim aktivnim principima pomaže kod respiratornih infekcija bakterijskog ili virusnog porekla, kao i kod poveć..
469,00 RSD
MAXMEDICA AKTIVNI UGALJ KAPSULE A20
POKLON PROIZVOD
Brend: MaxMedica
Delotvornost proizvoda MaxMedica Aktivni ugalj?Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvesno gutanje vazduha tokom jela).Detoksikacija organizma aktivnim ugljem je brza pomoć onda kada je potrebno ne samo u rešavanju trenutnih tegoba, već i u opštem saniranju simptoma nadutosti, mamurluka, pa ..
279,00 RSD
Brend: Listerine
Listerine Fresh Burst predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni. Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju ..
469,01 RSD
Brend: Listerine
Listerine Cool Mint predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni. Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju desni, ..
465,00 RSD
Brend: Listerine
Listerine Cool Mint predstavlja jedinstven proizvod iz Listerine linije proizvoda za oralnu higijenu. Njegova neverovatna formula poseduje moć da ubije bakterije koje dovode do lošeg zadaha, naslaga i bolesti desni.Korišćenjem Listerine tečnosti dobijate veću pokrivenost na zubima i izmedju desni, z..
338,61 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut white rastvor je rastvor čijom svakodnevnom upotrebom se štiti belina zuba.Zatvara i remineralizuje zubnu gleđ. Idealna dopuna pastama za zube.Sadržaj fluorida: 250 ppmPakovanje: 300 mlPrimena:Rastvor za negu usne duplje Lacalut WHITE koristite nakon pranja zuba.Ispirajte usnu duplju sa 10 m..
567,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut rastvor sensitive je rastvor za svakodnevnu zaštitu osetljivih zuba od karijesa. Čisti i neguje zube pre pranja i nakon obroka.Idealan za osobe sa zubnim protezama.Sadržaj fluorida: 250 ppmPakovanje: 300 mlPrimena:Rastvor za negu usne duplje Lacalut SENSITIVE koristite ujutru, tokom dana ili..
622,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut flora rastvor je rastvor za dnevnu negu usne duplje i zuba. Sprečava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca.GLAVNI UZROK neprijatnog zadaha su bakterije oralne flore. Preko 80% ovih bakterija se nalazi na jeziku i u parodontalnim džepovima.Lacalut flora rastvor š..
529,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut rastvor aktiv je rastvor za dnevnu negu usne duplje i zuba. Sprečava stvaranje bakterija koje uzrokuju nastajanje plaka i zubnog kamenca. Štiti od upale gingive i karijesa. Čisti i neguje zube pre pranja i nakon obroka.Primenom rastvora pre pranja zuba, otapaju se naslage bakterija na zubima..
596,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut pasta whitening je pasta čije nežne čestice aktivno čiste i čuvaju prirodnu belinu zuba, bez oštećenja zubne gleđi.Lacalut WHITE vraća prirodnu boju zuba i uklanja prebojenost uzrokovanu nikotinom, čajem, kafom ili drugim prehrambenim proizvodima, remineralizuje zubnu gleđ i štiti od karijes..
534,00 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut pasta white and repair je pasta koja izbeljuje zube i istovremeno štiti zubnu gleđ.Problemi kod abrazivnih pasti koje izbeljuju zube:Veće trošenje zubne gleđi,Smanjenje zubne supstance,Potencijalno povećanje osetljivosti zuba na bol.Rešenje – HIDROKSIAPATIT!Zub se sastoji 98% od hidroksilapa..
504,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 48 (3 strana)