Apoteka Cvejić
Korpa

Konac za zube

Brend: Oral-B
Oral-B Essential Unwaxed konac za zubeDa bi bili sigurni da su Vaši zubi 100% čišti koristite Oral-B Essential konac za zube. Oral-B Essential Unwaxed konac za zube ima specijalno dizajnirana vlakna sa polimernom presvlakom koja čine otklanjanje plaka jednostavnim. Jednostavan je za korišćenje, otpo..
286,85 RSD
Brend: Oral-B
Oral-B Satin konac za zube, 25mDa bi bili sigurni da su Vaši zubi 100% čišti koristite Oral-B Satin konac za zube. Oral-B Satin konac za zube napravljen je od svilenkastog konca koji se jednostavno obmotava oko prsta i nežno klizi između zuba i ispod linije desni, pružajući elegantnije iskustvo čišć..
304,72 RSD
Brend: Dr. Theiss
Lacalut konac za zube primenjuje se za Uklanjanje naslaga hrane i otpadaka iz interdentalnih prostora i sa kontaktnih površina zuba.Sastoji se od najlonskih vlakana što omogućava lakše korišćenje, čak i za početnike.Mentol daje osećaj svežine i čistoće.Ekonomičan za upotrebu, paket sadrži 50 metara ..
393,00 RSD
Brend: Galenika
Delovanje:Gingival gel se preporučuje kao pomoćno sredstvo u terapiji kod pacijenata sa izraženim znacima zapaljenja desni, nastalih zbog gingivitisa, paradontopatije, naslaga kamenca i drugih uzročnika. Pogodan je i za primenu nakon drugih stomatoloških intervencija, jer podržava zdravlje desni – z..
450,00 RSD
Brend: Curaprox
Zubni konac CURAPROX DF 834 jednostavno se uvodi kroz kontaktne tačke između zuba. Navošteni konac lakše klizi površinom zuba. Zahvaljujući voštanom premazu, konac lakše prolazi u međuzubne prostore i efikasno ih čisti. Budući da je obložen voskom, njime se lakše rukuje.Prednji zubi, naročito donj..
697,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)