Apoteka Cvejić
Korpa

Higijena usne duplje

Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.Tretmani licaAkvabent kiseonik neguje, osvežava i pospešuje obnavljanje površinskog sloja kože l..
599,04 RSD
Brend: Esensa
Aloe vera bioaktivni gel je namenjen za regeneraciju iritirane, oštećene i dehidrirane kože, kao i za dodatnu negu zdrave kože. Ovaj gel zadovoljava sve osnovne potrebe kože, čuva prirodnu pH vrednost kože, hrani je, obezbeđuje balansiranu vlažnost i omogućava koži da normalno „diše“.Zbog svog regen..
575,00 RSD
Brend: Anaftin
Anaftin gel pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokožeGel ublažava bol, brzo deluje i ima dugotrajan učinak.Sadrži polivinilpirolidon i hijaluronsku kiselinu koji formiraju zaštitni sloj koji oblaže usnu duplju i obezbeđujemehaničku prepreku na bolnim mestima i ..
673,00 RSD
Brend: Anaftin
Anaftin sprej pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokože.Anaftin sprej pomaže u otklanjanju bola koji nastaje usled sitnih lezija u ustima, kao što su lezije izazvane aftoznim stomatitisom, aftoznim ranama kao i sitnih lezija nastalih od korektivnih proteza i lo..
827,00 RSD
Brend: Anaftin
Anaftin rastvor pomaže zarastanju manjih lezija u ustima, kao što su:- ranice- povrede sluzokožeRastvor ublažava bol, brzo deluje i ima dugotrajan učinak.Sadrži polivinilpirolidon i hijaluronsku kiselinu koji formiraju zaštitni sloj koji oblaže usnu duplju i obezbeđujemehaničku prepreku na bolnim me..
838,00 RSD
Delovanje:Eterično ulje divljih stabala čajevca (Melaleuca alternifolia) koje raste na obali istočne Australije još pre hiljadu godina Aboridžini su koristili kao lek za brojne bolesti. Danas se uzgaja na plantažama širom Australije, gde se godišnje proizvede i do 400 tona ovog lekovitog sastojka.Nj..
816,00 RSD
Brend: Pharmalife
Brza pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje!Delovanje: Apis gola sprej za grlo, je 100% prirodnog složenog sastava jer pored standardizovanog devoskiranog ekstrakta Propolisa sadrži i biljne ekstrakte ( timjan, žalfija, acerola ) zbog čega ima povećanu efikasnost u otklanjanju neprijatnih..
853,00 RSD
Ave dent je gel prijatnog ukusa i mirisa, namenjen nezi oralne sluzokože. Čini ga jedinstvena forulacija pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji blagotvorno deluju na sluzokožu.Sastojci: propolis, ekstrat kamilice, ekstrat srčenjaka, ekstrat čajevca, etarsko ulje nane, aloja vera, vitamin C, aro..
399,84 RSD
Brend: Oral-B
Blend-a-med 3D White pasta za zubeBlend-a-med 3D White pasta za zube sadrži formulu sa aktivnim česticama za izbeljivanje, zahvaljujući kojoj Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez naslaga karijesa. Pakovanje: 140ml..
331,78 RSD
Brend: Oral-B
Blend-a-med 3D White Luxe Pearl Glow pasta za zubeBlend-a-med 3D White Luxe Pearl Glow pasta za zube otklanja i do 100% zubnih fleka za samo tri dana. Inovativne čestice za razlaganja fleka napadaju i otklanjaju fleke sa površine zuba, štiteći ih od nastanka novih. Bezbedna po Vašu gleđ, sadrži prir..
369,00 RSD
Brend: Oral-B
Delovanje:Blend-a med Delicate White pasta za zube pretstavlja jedinstveni proizvod iz Blend-a med linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba.Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti, bez naslaga karijesa.Silicijum-dioksid izbeljuje i ..
129,00 RSD
Brend: Oral-B
Delovanje:Optimalno odabrani sastojci u Blend-a-med pasti pomažu u uklanjanju zubnog plaka i naslaga na zubnoj gleđi, ostavljajući prijatan dah tokom celog dana.Pasta koja sprečava pojavu karijesa.Način primene:​Naneti pastu za zube na četkicu. Laganim pokretima čistiti zube. Isprati vodom.Pakovanje..
129,00 RSD
Brend: Oral-B
Delovanje:Blend-a med Anticavity Herbal pasta za zube predstavlja jedinstveni proizvod iz Blend-a med linije proizvoda za higijenu i čistoću Vaših zuba. Zahvaljujući formuli sa aktivnim česticama za izbeljivanje, Vaši zubi postaju biserno beli i čisti,bez naslaga karijesa. Calci-Stat formula pomaže ..
129,00 RSD
Brend: Alkaloid
Dečija pasta za zube svojim aktivnim komponentama omogućava potpunu higijensku zaštitu zuba, desni i usne duplje sa povećanim učinkom protiv zubnog kamenca, karijesa, gingivitisa i parodontoze. Blagi abrazivi prilagođeni su dečijoj zubnoj gleđi. Za decu ispod 6 godina i manju: koristi se u količini ..
209,63 RSD
BOSILJAKLatinski naziv i familija :    Ocimum basilicum L. (Lamiaceae)Opis :    Stabljike su busenasto razgranate, najčešće su gole i prijatno mirišu na balzam. Listovi su jajasti, na vrhu zašiljeni i grubo nazubljeni. Cvetovi su žućkasto-beli ili crvenkasti, složeni pazušno u pr..
174,00 RSD
HRASTLatinski naziv i familija :    Quercus sp. (Fagaceae)Upotreba :    Aktivni sastojci kore hrasta deluju na skupljanje tkiva i virustatično. Koristi se kod upala kože i sluzokože usta i grla, za ispiranje, ne duže od dve nedelje.U narodnoj medicini se koristi:    Kao..
140,00 RSD
Prikazuje se 1 do 16 od 117 (8 strana)